Aura-Soma® värisysteemi

Aura-Soma värisysteemi on sielun peili, kuin ikkuna suoraan sisimpään olemukseemme. Sillä on taito yhdistää esoteeriset viisaudet värin ja valon avulla yhdeksi äärettömäksi kokonaisuudeksi, joka kuvastaa koko ihmiskunnan potentiaalia ja lahjoja tässä ajassa ja tässä paikassa. Mahdollisuutemme tällä hetkellä ovat rajattomat, on vain löydettävä oikeat työkalut myönteisten energioiden vapauttamiseen. Aura-Soma värisysteemi tarjoaa tunkeilemattoman vaihtoehdon omien voimavarojen kehittämiseen, jalostamiseen ja vastuun ottamiseen tavalla, joka koskettaa syvintä olemustamme sekä itsessämme että maapallolla, jolla elämme.

Väri on voimaa ja Aura-Soman kautta pääset nauttimaan värin tuomista eduista omassa elämässäsi. Tämän ovat myös huomanneet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa Australiasta Amerikkaan, Etelä-Afrikasta Suomen Lappiin saakka. Jotta sinun matkasi värien maailmassa olisi mutkattomampaa, olemme koonneet tähän muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä vastauksineen ja muista Aura-Soma linkeistämme löydätkin lisää mielenkiintoista luettavaa.

Mitä on Aura-Soma?

Aura-Soma on värienergiasysteemi, joka antaa värien voimat käyttöösi konsultaation ja hoitotuotteiden kautta. Aura-Soma tuotteita käyttäessäsi voit kohottaa omaa hyvinvointiasi ja oppia tuntemaan itseäsi paremmin.
Tilaa Aura-Soma kirjallisuutta

Kuinka Aura-Soman värit toimivat?

Väri on hienojakoista värähtelyä. Aura-Soman kokeminen on kuin uusien, salaisten huoneiden löytäminen omasta itsestään. Aura-Soman värienergiat auttavat sinua tunkeutumaan tietoisuuteesi eri kerroksiin ja lähestymään mahdollisuuksien syvää kivijalkaa. Sisäiset ominaisuutesi nousevat pinnalle luonnollisesti ja vaivatta.

Aura-Soma

Mistä Aura-Soma tuotteet koostuvat?

Aura-Soma tuotteet koostuvat erittäin laajasta valikoimasta mielikuvitusta ihmeellisemmistä väreistä, joita ovat luonnolliset ayurvediset värit, luonnon värit Aasiasta kuten myös esimerkiksi karoteenin ja kehäkukan väriaineet. Tuotteissa on käytetty juuri ja juuri vaadittava määrä FDA ja EU värejä säännösten täyttämiseksi, koska kaikki luontaisvärit eivät ole hyväksyttyjä ainesosia näissä instansseissa. Nämä erilaiset väriaineet sekoitetaan yrttien, eteeristen öljyjen, puolijalokivien ja kvartsien energioiden sekä puhtaan veden kanssa. Kvartsien ja puolijalokivien voimat siirretään tuotteisiin muun muassa ääniaaltoina ja lopuksi kullan sekä pyramidien energiat liitetään mukaan tuotteiden vakauttamiseksi ja tasapainottamiseksi.

Voiko perheeni käyttää tuotteita?

Kyllä, Aura-Soma tuotteiden elävät värien energiat ovat turvallisia kaikkien käytettäväksi. Niin lapset kuin aikuisetkin hyötyvät Aura-Soma tuotteiden käytöstä ja ne ovat ihanteellisia päivittäisessä käytössä yhdessä tai erikseen.

Soveltuvatko Aura-Soma tuotteet käytettäväksi muiden tuotteiden kanssa?

Kyllä, Aura-Soma tuotteet tukevat muita tuotteita (esim. homeopaattiset lääkkeet), palveluja tai luontaishoitoja, joita mahdollisesti käytät hyvinvointisi kohottamiseksi tai ylläpitämiseksi.

Aura-Soma tuotteet - eBoutique verkkokauppa