Aura-Soman® historia

Aura-Soma on värisysteemi, jonka ihmeellinen kertomus maailmanlaajuisen menestyksen saavuttamisesta erittäin vaatimattomista lähtökohdista kuvastaa värien voimaa monella tasolla. Aura-Soma sai alkunsa 1980-luvulla pienessä englantilaisessa kylässä Vicky Wallin, eläkkeelle jääneen hoitajan, inspiraatiosta. Epätoivon hetkinä, menetettyään kotinsa, elantonsa ja näkönsä, Vickyllä oli tapana rukoilla ymmärrystä itselleen. Eräänä iltana hän koki värikkäiden aaltojen näyn rukoillessaan ja myöhemmin, sekoitettuaan ensimmäiset tasapainopullot, hän kertoi: "Tiesin, että käsiäni ohjattiin".

Vickyn tarina

Vicky Wall syntyi seitsemännen lapsen seitsemäntenä lapsena Lontoossa vuonna 1918. Hän menetti äitinsä synnytyksessä ja kasvoi isänsä ohjauksessa sekä äitipuolensa tiukassa fyysisessä kurissa kunnes karkasi kotoaan 16-vuotiaana. Lapsuudestaan lähtien Vicky jakoi juutalaiseen Kabbalaan perehtyneen isänsä kanssa salaisuuden selvänäköisyydestään sekä yhteisistä kyvyistään nähdä värejä ihmisten ympärillä. Viikottaisilla kävelyretkillään Lontoon puistoissa Vicky sai isältään arvokasta tietoa eri kasvien ja yrttien käyttötarkoituksista sekä niiden parantavista voimista.

Vicky Wall Lähdettyään kotoaan Vicky vietti parisen viikkoa katujen kasvattina kunnes apteekkari Edward Horsley tarjosi hänelle työtä ja asuinsijan perheensä parissa. Tämä elämänvaihe opetti Vickylle jälleen lisää lääkkeiden ainesosista ja erilaisten parantavien voiteiden valmistuksesta. Sodan ja apteekkarin kuoleman jälkeen Vicky koulutti itsensä jalkojenhoitajaksi, hän oli ensimmäinen naisjäsen Kuninkaallisessa kirurgisessa jalkojenhoitaja yliopistossa (MRCSC). Hän avasi oman, menestyvän vastaanoton, joka myöhemmin 1960-luvulla muutti yhteen osteopaatti ja kiropraktikko Margaret Cockbainin vastaanoton kanssa Kings Ransomissa.

Myöhemmin elämässään Vicky menetti näkönsä diabeteksen johdosta ja hänen oli luovuttava rakastamastaan työstä sekä autolla ajamisesta. Hän jatkoi silti edelleen apteekkari Horsleylta oppimien voiteiden ja salvojen valmistamista myyden niitä entisille asiakkailleen. Vähän ennen Aura-Soman syntyä Vicky ja Margaret menettivät kaiken omaisuutensa sijoittaessaan rahansa huijariin, joka pian vaihtoi maisemaa naisten rahat mukanaan.

Tasapainopullojen synty ja kehitys

Vuonna 1983 kodittomana, ilman toimeentuloa ja näkökykyä 66-vuotias Vicky ei ymmärtänyt mitä elämällä voisi olla hänelle enää tarjolla. Hän ei ollut tottunut olemaan työttömänä ja ilman omaa kotia, joten iltaisin hän rukoili ymmärrystä itselleen. Eräänä tällaisena hetkenä hän näki värillisten aaltojen tulvivan ylitseen ja sanat "jaa vedet" tulivat hänen mieleensä. Tämän kuvion toistuttua muutamana yönä Vicky meni laboratorioonsa, joka oli Phyllis Averyn entisen kaupan takahuone, ja sekoitti ensimmäiset öljy- ja vesiosan sisältävät Aura-Soma tasapainopullot keskellä yötä. Vickyllä ei ollut aavistustakaan pullojen käyttötarkoituksesta, joten eräillä vaihtoehtomessuilla hän piti kauniita, lasisia tasapainopulloja myymiensä kosmeettisten salvojen ja voiteiden jalustoina. Ihmiset messuilla kiinnostuivatkin voiteiden sijaan näistä värikkäistä pulloista ja halusivat ostaa niitä. Vähitellen Vicky sai runsaasti myönteistä palautetta pulloja käyttäneiltä ihmisiltä niiden parantavista voimista ja värien vaikutuksista. Aura-Soma nimi tuli esiin Vickyn ja Margaretin läheisen ystävän Laura Fraserin välityksellä.

Samana vuonna, kun tasapainopullot syntyivät, Vicky Wall tapasi Mike Boothin, joka siihen aikaan toimi taiteilijana ja taiteellisen keskuksen johtajana. Vickyyn ja Aura-Somaan tutustuttuaan Mike jätti taiteilijan elämänsä ja suuntasi tulevaisuuden suunnitelmansa täysin Aura-Soman keskuuteen. Vickyn sanoin Mike oli hänen silmänsä ja jatkuvasti läsnä oleva apu, jonka kanssa hän jakoi henkisen yhteyden. Vicky Wall siirtyi rajan taakse vuonna 1991, josta eteenpäin Mike Booth on jatkanut Aura-Soman kehitystä ja uusien väriyhdistelmien vastaanottamista.

Aura-Soma tänä päivänä

Aura-Soman muutoskyvyn, esoteeristen näkökulmien ja värien salaisuuksien saattaminen ihmisten tietoisuuteen jatkuu edelleen vahvalla latauksella. Maailmanlaajuinen kiinnostus Aura-Somaa, sen tuotteita ja myönteisiä vaikutuksia kohtaan on kokemus, joka yhdistää ihmiset toisiinsa värin universaalin kielen voimin. Ympäri maailman toimii tällä hetkellä noin 460 virallista Aura-Soma opettajaa, yli 45000 opiskelijaa ja konsulttia Euroopassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Japanissa, Uudessa Seelannissa, Australiassa, Etelä- Amerikassa, Etelä-Afrikassa... Tänä päivänä Aura-Soman värienergiasta saavat nauttia siten ihmiset yli 85 maassa ympäri maailman parantaen omaa elämänlaatuaan ja hyvinvointiaan. Aura-Soma värisysteemi voi olla myös sinun toivon kipinä ja inspiraatio!