Aura-Soma® konsultaatio

Aura-Soma konsultaation vastaanotolla upean tasapainopullorivistön kohdatessasi sinulla on mahdollisuus tunnistaa itsesi syvällä tasolla. Aluksi sinua pyydetään rauhassa katsomaan yli sadan kaksivärisen lasipullon valikoimaa, joista valitset rehellisesti neljä kutsuvinta pulloa. Valintasi ei välttämättä perustu esimerkiksi lempiväreihisi vaan niiden värit kuvastavat elämässäsi tällä hetkellä tärkeinä heijastuvia asioita. Tämä hetki on konsultaation tärkein osa, koska se kuvastaa Aura-Soman tunkeilemattomuutta - sinä otat vastuun itsestäsi ja toiminnastasi. Kaikki, mikä konsultaatiossa seuraa tästä eteenpäin, perustuu sinun itsesi tunnistamiseen itsestäsi.

Aura-Soma Equilbrium tasapainopullot

Neljän väripullon valitsemisen jälkeen koulutettu Aura-Soma värikonsultti tutustuu värivalikoimasi sekä tasapainopullojen (equilibrium) viesteihin kanssasi. Aura-Soma konsultti yksinkertaisesti vain auttaa sinua tutkimaan mitä on paljastunut sinun tekemän valinnan kautta. Konsultaation avulla sinulla on mahdollisuus saavuttaa suurempi itsetietoisuus, tunnistaa lahjasi ja täyttää mahdollisuutesi. Voit myös ostaa minkä tahansa Aura-Soma tuotteista ja kokea henkilökohtaisesti niiden vahvistavat energiat, jotka menevät minkä tahansa asian ytimeen. Ne saattavat auttaa sinua korjaamaan hienovaraisia epätasapainoja, pääsemään käsiksi potentiaaliisi sekä eritoten edesauttaa sisäistä kehitystä ja itsetuntemusta.

Aura-Soma konsultaatiossa keskipiste on tiedostamisessa - diagnoosia tai hoitoa mihinkään lääketieteelliseen, fyysiseen tai psykologiseen ongelmaan ei anneta eikä myöskään Aura-Soma tuotteille ole terapeuttisia vaatimuksia.
Tiedustele lisää tai varaa aika Aura-Soma konsultaatioon

Konsultaation tiivistelmä

Jokainen Energiakeskus Indigossa Aura-Soma konsultaatiossa käynyt asiakas saa mukaansa tiivistelmän, josta käy ilmi vastaanotolla valitut tasapainopullot ja valinnan perusteella esiin tulleet asiat pääkohdittain. Konsultaation tiivistelmästä selviää myös suositukset eli koulutetun Aura-Soma värikonsultin ehdottamat värituotteet kotikäyttöön, kuten tasapainopullo, pomanderi, kvintesenssi ja väriesenssi, joista asiakas voi halutessaan ostaa yhden tai useamman käyttöönsä konsultaatiossa alkunsa saaneen prosessin jatkamiseksi. Tasapainopullot ovat hyvinvoinnin apuvälineitä, jotka luovat harmoniaa käyttäjälleen joka tasolla ja omakohtainen työskentely konsultaatiossa itse valitun pullon kanssa varmistaa, että saat kaiken, todellisen hyödyn irti yhdessä vietetystä konsultaatioajasta ja tukea konsultaation jälkeen tapahtuviin energeettisiin, myönteisiin muutoksiin.

Olemme laatineet oheen kuvitteellisen esimerkin 60-90 minuuttia kestävän Aura-Soma konsultaation tiivistelmästä, joka noudattelee pääpiirteittäin vastaanotolla neljän pullon tasapainopullovalinnasta esille tulleita asioita lyhennetyssä muodossaan.

Tasapainopullo #97Tasapainopullo 1: B097, kulta/kuninkaansininen
Pääteema: Kultaisen säteen muinainen viisaus nousee tietoiseen mieleen.
Kuvaus: Omien mahdollisuuksien ymmärtäminen ja arvostaminen, "sisäisen kullan/aarteen" hienosäätö. Mahdollisuus tuntea syvää yhteyttä omiin tunteisiinsa, hioa syvintä sisäistä olemusta omassa itsessään ja tuntea oma rauha. Oman sisäisen auktoriteetin ja voiman tunnistaminen.

Tasapainopullo Arkkienkeli Uriel - eBoutique verkkokauppa

Tasapainopullo #33Tasapainopullo 2: B033, kuninkaansininen/turkoosi
Pääteema: Rauhanomainen kommunikaatio, sisäinen ohjaus.
Kuvaus: Vaikeuksia auktoriteettien, erityisesti mies/isä roolimallien kanssa sekä sopeutua ihmisten teeskenneltyyn iloon ja tekopyhyyteen. Todellisten ystävien löytäminen ja oman rakkaudellisuuden ilmaiseminen ovat haasteita, joiden voittaminen on mahdollista lahjakkaalla luovuudella.

Tasapainopullo Delfiinipullo - eBoutique verkkokauppa

Tasapainopullo #41Tasapainopullo 3: B041, kulta/kulta
Pääteema: Viisauden ilmaisu kaikilla tasoilla, sulautuminen.
Kuvaus: Myönteinen ajattelu tuo tullessaan tyytyväisyyden ihmissuhteissa ja ilon sekä viisauden elämää kohtaan. Herääminen itsensä ja muiden hyväksymiseen tuo tyytyväisyyden tunnetta myös suhteessa lähimpiin ystäviin. Oman itsen arvostaminen ja yhteys omaan keskustaan.

Tasapainopullo Viisauden pullo - eBoutique verkkokauppa

Tasapainopullo #8Tasapainopullo 4: B008, keltainen/sininen
Pääteema: Viisauden tasapaino sisäisen kommunikaation kautta.
Kuvaus: Oikea elämänsuunta on löytymässä, elämä on täynnä erilaisia ilonaiheita, tietoa ja sisäistä rauhaa, joiden ilmaiseminen muille on selkeää ja valoisaa.
Affirmaatio: "Olen tässä ja nyt. Tässä ja nyt on ainoa hetki muutokseen."

Tasapainopullo Anubis - eBoutique verkkokauppa

Käyttösuositukset: Tasapainopullo B033, kuninkaansininen pomanderi, Lady Portia kvintesenssi ja kuninkaansininen väriesenssi. Käyttösuositusten lisäksi konsultaation tiivistelmästä selviää eri Aura-Soma tuotteiden suositeltavat käyttötavat ja Aura-Soma värikonsultti on aina valmis esittelemään eri tuotteiden käyttöä vastaanoton lopuksi.

Aura-Soma tuotteet - eBoutique verkkokauppa

"Olet värit, jotka valitset ja nämä heijastavat olemuksesi tarpeita."

Hinnasto

  • Aura-Soma konsultaatio noin 90 min. 115,00 (hinta sisältää yhden 50 ml tasapainopullon kotikäyttöön)
  • Värienergiahoito 60 min. 115,00 (hinta sisältää hoidossa käytetyn 50 ml tasapainopullon kotikäyttöön)

Tiedustele lisää tai varaa aika Aura-Soma konsultaatioon