Aura-Soma® koulutus

Aura-Soma opetus tarjoaa erittäin kattavan, yli 30 vuoden aikana kehitetyn koulutusjärjestelmän kaikille väreistä, tietoisuudesta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksesta vastaava organisaatio Englannissa (ASIACT, The Art & Science International Academy of Colour Technologies) on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö, joka on sitoutunut kehittämään värikoulutusta, tutkimustyötä sekä kaikkea muuta korkeatasoista toimintaa värienergioiden piirissä.

Englannissa monipuolista Aura-Soma värisysteemikoulutusta on harjoitettu jo 1980-luvulta. Tällä hetkellä Aura-Soma koulutus koostuu 1. tason peruskurssista, 2. tason jatkokurssista ja 3. tason edistyneiden kurssista, joista jokainen taso vie oppilasta eteenpäin syventävien opintojen ohella myös henkilökohtaisella kehityksen polulla. Oppilas voi halutessaan koulutuksen päätyttyä eli 3. tason suoritettuaan liittyä Akatemian ylläpitämään ammatinharjoittajarekisteriin, mikäli ammattimainen Aura-Soma vastaanoton ylläpitäminen kiinnostaa oppilasta (Aura-Soma Practitioner). Monet osallistuvat Aura-Soma kursseille myös täysin oman mielenkiinnon ja henkilökohtaisen kokemuksen pohjalta.

Aura-Soma koulutusta löytyy Englannissa muun muassa Dev Aurassa sekä lähes missä päin maailmaa tahansa. Suomessa Aura-Soma koulutusta on ollut tarjolla vuodesta 1999 tanskalaisen Marianne Mikkelsenin opettamana suomeksi tulkattuna (tasot 1.-3.) ja talvesta 2008 myös suomalaisen opettajan, Anna Maria Pajarisen toimesta. Energiakeskus Indigon kurssiaikataulu onkin täyttynyt hiljalleen 1. ja 2. tason kursseista, näillä näkymin 3. tason kurssitus on vihdoin vuonna 2019 luvassa myös suomeksi. Mikäli olet kiinnostunut Aura-Soma koulutuksesta Suomessa tai Englannissa, kaipaat lisätietoa tai haluat ilmoittautua kurssille, ota ihmeessä yhteyttä!
Katsaus kurssiohjelmaan