Aura-Soma® koulutus

Aura-Soma opetus tarjoaa erittäin kattavan, yli 30 vuoden aikana kehitetyn koulutusjärjestelmän kaikille väreistä, tietoisuudesta ja itsensä kehittämisestä kiinnostuneille. Koulutuksesta vastaava organisaatio Englannissa (ASIACT, The Art & Science International Academy of Colour Technologies) on rekisteröity hyväntekeväisyysjärjestö, joka on sitoutunut kehittämään värikoulutusta, tutkimustyötä sekä kaikkea muuta korkeatasoista toimintaa värienergioiden piirissä.

Englannissa monipuolista Aura-Soma värisysteemikoulutusta on harjoitettu jo 1980-luvulta. Tällä hetkellä Aura-Soma koulutus koostuu 1. tason peruskurssista, 2. tason jatkokurssista ja 3. tason edistyneiden kurssista, joista jokainen taso vie oppilasta eteenpäin syventävien opintojen ohella myös henkilökohtaisella kehityksen polulla. 1. ja 2. tason kurssien suorittamisen jälkeen ja ennen 4. tasoa on mahdollisuus osallistua henkilökohtaisten esittelytaitojen kurssille (PPS - Personal Presentation Skills Course), joka on kolmipäiväinen kokonaisuus. Oppilas voi halutessaan myös liittyä 2. tason suoritettuaan ja aina siitä eteenpäin Akatemian ylläpitämään harjoittajarekisteriin, mikäli ammattimainen Aura-Soma vastaanoton ylläpitäminen kiinnostaa oppilasta (Aura-Soma Practitioner). Monet osallistuvat Aura-Soma kursseille myös täysin oman mielenkiinnon ja henkilökohtaisen kokemuksen pohjalta. 3. tason jälkeen on mahdollista edetä tasolle 4, joka tarkoittaa itsenäistä tutkielman tekemistä ja mahdollista peruskoulutuksen loppuunsaattamista, jolloin oppilas saa halutessaan täydellisen ammatillisen pätevyyden (Aura-Soma Colour Care Consultant).

Aura-Soma koulutusta löytyy Englannissa muun muassa Dev Aurassa sekä lähes missä päin maailmaa tahansa. Suomessa Aura-Soma koulutusta on ollut tarjolla vuodesta 1999 tanskalaisen Marianne Mikkelsenin opettamana suomeksi tulkattuna (tasot 1.-3.) ja talvesta 2008 vihdoin myös suomalaisen opettajan, Anna Maria Pajarisen, vetämänä. Energiakeskus Indigon kurssiaikataulu täyttyykin hiljalleen 1. ja 2. tason kursseista sekä muista kursseista ja vähitellen pyritään järjestämään 1. tason kursseja myös ympäri Suomea. Mikäli olet kiinnostunut Aura-Soma koulutuksesta Suomessa tai Englannissa, kaipaat lisätietoa tai haluat ilmoittautua kurssille, ota ihmeessä yhteyttä!
Katsaus kurssiohjelmaan

HUOM: Koulutusjärjestelmä ja tasokurssien sisältö ovat tällä hetkellä Akatemian päivityksien prosessissa, tästä syystä kurssitiedot näillä sivulla ovat puutteelliset ja odottavat siis päivityksiä kevään 2018 aikana.