Dev Aura koulutuskeskus

Dev Aura on ASIACT (The Art and Science International Academy of Colour Technologies) akatemian kotipaikka ja koulutuskeskus Englannissa. Sana Dev Aura tarkoittaa kirjaimellisesti "Valon taloa" ja nimi sai alkunsa Aura-Soman perustajan Vicky Wall:n ystävättären mielessä. Dev Aurassa järjestetään koulutusta täysipainoisesti ympäri vuoden, mutta talossa on mahdollista vierailla vaikka värikonsultaation, tutustumiskierroksen tai muutaman päivän rentoutumisen merkeissä.

Devb Aura

Dev Aura

Dev Aura on vanha englantilainen, kaksikerroksinen punatiilinen talo, joka on huolella kunnostettu Aura-Soman henkeen Englannin maaseudulla Lincolnshiren maakunnassa, muutaman tunnin junamatkan päässä Lontoosta koilliseen. Talo ja sen sijainti henkivät rauhaa pienessä Tetfordin kylässä, josta löytyvät Dev Auran lisäksi Lucia Angelis kauppa ja Aura-Soma Products tehdas Aura-Soma tuotteineen. Dev Aura on paikka, jossa on mukava ladata akkuja ajattoman kauneuden keskellä, nauttia hyvästä, mahdollisuuksien mukaan orgaanisesta kasvisruoasta ja samanhenkisestä, kansainvälisestä seurasta.

Majoitus ja muut tilat

Dev Auran vieraat majoittuvat mukaviin, Mestareiden mukaan nimettyihin kahden-kolmen hengen huoneisiin joko itse päätalossa tai suuremman osanottajamäärän omaavan kurssin ollessa kyseessä, lyhyen kävelymatkan päässä oleviin Bed & Breakfast tyyppisiin taloihin. Dev Auran huoneet ovat sisustukseltaan valoisia, raikkaita ja toimivia, väritys noudattaa yleensä tietyn Mestarin värejä tasapainopullojen mukaan. Majoitus yhden hengen huoneissa on mahdollista lisämaksusta ja pohjakerroksen huoneissa on mahdollisuus majoittaa liikuntarajoitteisia tai muita erityistarpeita vaativia kurssilaisia. Jokaisessa huoneessa on käsienpesuallas, kylpy- ja suihkuhuoneet ovat yhteisessä käytössä ja niistä löytyvät myös mm. Flower Shower suihkugeelejä kurssilaisten vapaaseen käyttöön.

Dev Aura

Itse opetustila on valoisa ja avoin, Aura-Soman tasapainopullot löytyvät kahtena sarjana seinillä olevista valokaapeista ja lähes kaikki muut Aura-Soma tuotteet ovat kurssilaisten vapaassa käytössä Dev Aurassa olon ajan. Opetustilassa on mahdollisuus pitää kursseja jopa 50:lle hengelle, mikä on melko harvinainen osanottajamäärä paitsi Mike Boothin vetämien kurssien kohdalla.

Muita yleisiä tiloja Dev Aurassa ovat muun muassa konsultaatiohuone, joka toimii satunnaisesti edelleen vastaanottona Aura-Soma tulkintojen tekemiselle, mutta on pääosin kurssilaisten käytössä. Ruokailusalin, keittiön ja sisääntulon lähellä on pieni olohuone, jossa kannattaa piipahtaa ilmoitustaulua vilkaisemassa, nämä kaikki sijaitsevat siis Dev Auran alakerrassa.

Dev Aura

Erillisen maininnan arvoinen on Vicky Wall:n muistopuutarha, joka on englantilaiseen tapaan hyvin hoidettu, ympäri vuoden vehreä paikka. Puutarhasta löytyy myös pieni meditaatiohuone, jossa takkatulen loimussa on mahdollista mietiskellä huoneesta löytyvien tasapainopullojen viestejä tai keskittyä esimerkiksi illan hiljaisuuteen läheisen suihkulähteen solinan tahdittamana.

Kurssit ja opettajat

Dev Auran ja ASIACT:n tarkoituksena on edesauttaa värikoulutusta ja näin ollen Dev Aura tarjoaakin monipuolisen ja kiinnostavan valikoiman erilaisia ja eripituisia kursseja värien maailmasta Aura-Soma koulutuksen lisäksi. Kursseja vetävät Dev Auran oman henkilökunnan lisäksi (Mike Booth, Claudia Booth) myös muut opettajat ympäri maailman ja kurssivalikoima onkin kasvanut viime vuosien aikana sangen kattavaksi sisältäen kursseja enkeleistä joogaan. Mike Booth, joka jatkaa Vicky Wall'n värittämällä taipaleella, on Dev Aurassa sijaitsevan Akatemian rehtori ja pitkälti vastuussa koulutuksen tasosta sekä sen jatkuvasta kehittymisestä. Mike opettaa itse sekä Dev Aurassa että muualla maailmassa ollen siten alati kosketuksissa värikkäiden Aura-Soma oppilaiden kanssa. Lisäinformaatiota löytyy ASIACT Akatemian nettisivuilta osoitteesta www.asiact.org.

Aura-Soma koulutus