Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio

Aura-Soma® 1. tason peruskurssi

Aura-Soman 1. tason peruskurssi (Sininen kurssi) on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat syvempää ymmärrystä väreistä, ovat kiinnostuneita tulemaan Aura-Soma värikonsulteiksi tai haluavat sisällyttää väriä työhönsä muiden terapioiden tai hoitojen parissa. Tällä peruskurssilla käsitellään mahtava värien maailma, Aura-Soman värähtelevät energiat ja mahdollinen tutustuminen omaan itseen värien kautta saa alkunsa. Kurssi on sangen informatiivinen kokonaisuus, joka perustietojen lisäksi tarjoaa mielenkiintoisia harjoituksia ja kokemuksia.

1. taso

Ensimmäisen tason kurssi tutustuttaa sinut Aura-Somaan värisysteeminä sielulle. Systeemin takana olevaa filosofiaa tutkitaan yhdessä värin toiminnan, teorian ja mielleyhtymien kautta sekä tutustutaan siihen, mitä väri kertoo ihmisistä. Sinulle opetetaan kuinka käyttää erilaisia terapeuttisia työkaluja Aura-Soma systeemissä ja sinulle tarjotaan värikieli sekä varmuus pohjaksi toista tasokurssia varten, jotta voit sen jälkeen halutessasi aloittaa ammattimaisen vastaanoton käyttäen pääasiallisesti värillisiä Equilibrium tasapainopulloja konsultaation pohjana.

Väritähti

Kurssin sisältö

  • Aura-Soman pääperiaatteet omaehtoisena ja itsevalintaisena systeeminä - Aura-Soma ja sen historia.
  • Väriteoriaa - pääväreistä tertiääri- ja vastaväreihin.
  • Värin kieli ja viestit eri tasoilla.
  • Konsultaation kulku ja värivalintojen tulkinta.
  • Tasapainopullojen paikkakohtainen merkitys neljän pullon valinnassa.
  • Ohjeet suositusten antamiseen asiakkaan pullovalinnan pohjalta.
  • Aura-Soma tuotteiden esittely ja ohjeet niiden käyttöön.
  • Tutkimusmatka tiettyjen tasapainopullojen viesteihin.
  • Harjoituksina mm. käsihieronta ja auran energioiden tunteminen.

Kurssin jälkeen

Tämä Aura-Soman 1. tason peruskurssi on kestoltaan kuuden päivän mittainen eli vaatimus on 36:n tunnin osallistuminen opetukseen, jonka jälkeen oppilas on valmis vastaanottamaan Akatemialta (ASIACT) todistuksen läsnäolostaan ja on oikeutettu tekemään konsultaatioita perheensä ja ystäviensä kesken. Kurssin suoritettuaan opiskelija pääsee myös Aura-Soman kansainväliseen opiskelijarekisteriin ja hänelle annetaan henkilökohtainen opiskelijanumero (PRN). Tässä koulutuksen vaiheessa oppilas ei ole vielä valtuutettu anomaan ammatinharjoittajatodistusta eikä antamaan konsultaatioita yleisesti.

On tärkeää, että jokaisen tasokurssin jälkeen oppilaalla on aikaa sulattaa ja ymmärtää kurssilla opitut asiat ennen mahdollista seuraavalle tasokurssille osallistumista. Tämän vuoksi Akatemian tinkimätön suositus on, että tasokurssien välillä on vähintään 90 päivää eli kolme kuukautta opittujen asioiden omaksumiseen.
Katsaus kurssiohjelmaan