Aura-Soma® ilmanraikastajat

Yksi monikäyttöisimpiä tuotteita Aura-Soman keskuudessa ovat ympäristöä ja tunteita piristävät ilmanraikastinsuihkeet pumppupulloissa, joita valmistetaan neljänä eri sarjana. Vanhoja tuttuja ovat pomanderien ja kvintesenssien ilmanraikastajat, jotka toistavat eteeristen öljyjen, yrttien ja värien ihania tuoksuja tippapullojen tapaan. Näitä molempia ilmanraikastajia valmistetaan 15 eri tuoksua 100 ml kokoisina sekä 20 ml erikoissarjana, josta löytyvät viisi suosituinta pomanderi-ilmanraikastajaa ja viisi suosituinta kvintesenssisuihketta. Muun muassa eteeristen öljyjen vuoksi suihkeet ovat suojassa haitallisilta UV-säteiltä tummansinisissä lasipulloissa.

Aura-Soma pomanderi-ilmanraikastajasuihkeet virkistävät huonetuoksuina tilaa ja piristävät mieltä kaikissa tilanteissa. Nämä suihkeet saavat aikaan myönteisten energioiden ilmapiirin ja sopivat mainiosti suihkutettaviksi kotona, työpaikalla, autossa, makuuhuoneessa ennen nukkumaanmenoa... Jokaisen ilmanraikastajan tuoksu on erilainen: toiset ovat keveitä ja kohottavia, toiset lämpimiä ja hoivaavia. Suihkeiden tuoksut ovat peräisin tarkoin valituista, puhtaiden eteeristen öljyjen sekoituksista, joiden lähteenä ovat orgaanisesti ja biodynaamisesti viljellyt kasvit mahdollisuuksien mukaan. Nämä ainesosat sekoitetaan violetteihin lasipulloihin, jotka suojaavat suihkeita valolta.

Ilmanraikastajat

Aura-Soma tuotevalikoiman piristysruiskeita ovat myös eteerisiltä aromeilta tuoksuvat kvintesenssi-ilmanraikastinsuihkeet eli ilmanhoitoaineet, joista jokainen kvintesenssituoksuista harmonisoi ympäristöä mahdollistaen yhdistymisen omaan mestarienergiaan. Nämä suihkeet ovat enemmän kuin ainoastaan miellyttävä tuoksu ja ne sopivat kaikille toimien eritoten puhtaan, raikkaan ja pyhän ilmapiirin luomisessa eri ryhmien kokoontuessa esimerkiksi ryhmämeditointeihin tai vaikka hoitohuoneen ilman puhdistamisessa hoitojen välillä.

Yksi uusin tulokas ilmanraikastajina on arkkienkelisarja, joista jokainen tällä hetkellä neljästä erilaisesta tuoksusta (Mikael, Gabriel, Rafael ja Uriel) täyttää ympäristön tietyn enkelin ominaisuuksilla, kutsuen herkkää värähtelyä ja valoa suihkutettavaan tilaan. Kaikkia näitä tuoksuja voi suihkutella kodissa, toimistossa, hoitolassa tai esimerkiksi huoneilmaan huonetuoksuna ennen meditoinnin aloittamista. Suihkeita missä tahansa käytettäessä vapautuu iloa, tunnelma kohoaa ja uusi mahdollisuus avautuu jälleen jokaisella henkäyksellä aistien käyttämiseen.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli "ilmanhoitoaineet" ovat tehokkaita - yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Ilmanraikastajat - eBoutique verkkokauppa