Käyttökokemuksia Aura-Soma® tuotteista

Kaikilla Aura-Soma tuotteilla on oma merkityksensä ja viestinsä juuri sinulle, sinun parhaaksesi. Jokainen kokee näiden värienergisten tuotteiden käytön ja hellän hoivan omalla henkilökohtaisella tavallaan, mutta värien pääteemat toistuvat selkeästi joka tapauksessa. Oheisista käyttökokemuksista ja palautteista voit lukea lisää värien voimista.

Vaalea koralli/Oliivinvihreä B092

Tasapainopullo 87 Kerttu pullo oli aikamoinen kokemus. Nousi vahvasti oma katkeruus esiin. Pahinta oli, että en ollut tulkinnut omaa tilaani katkeruudeksi. Se oli sellaista vihaa, kiukkua ja uhrina olemista. Pullon myötä tunnistin oman tilani. Nousi vahvasti eräs vanha loukkaus/petos esille, jossa olin ns. uhri. Kurkussa oli jatkuvasti iso pala. Ei tuntunut tulevan itkuakaan. Välillä tuli voimakasta myötätuntoa. Nyt Hannu pullo odottaa...

Vaalea koralli/Vaalea koralli B087

Tasapainopullo 87 Kiitos muuten vielä pulloista - toiminut tosi tehokkaasti. Välillä ollut aikamoisia "reaktioita" kehossa, mutta toisaalta olen tyytyväinen, että jokin auttaa, sillä olen tiedostanut monta vuotta missä ns. "vika", mutta mikään ei ole auttanut. Olen käynyt mm. hoidoissa, mutta niissä se vika, että hoitaja ei aina tajua kuitenkaan sitä toisen tilannetta eikä osaa asettua toisen asemaan. Olen käynyt sellaisessa joogassakin useamman vuoden, mikä keskittyy kakkoschakraan, mutta eipä ole tukokset lähtenyt avautumaan. Näissä hyvä, kun (tasapaino)pullot tajuaa heti mistä kyse :)

Vaaleansininen/Vaalea oliivinvihreä B101

Tasapainopullo #101 Lupasin kertoa sinulle kokemuksistani. Nyt voin jo kertoakin, koska pullossa on enää tippa jäljellä. Aion käyttää kyllä vielä senkin. Unimaailma aktivoitui todella, olen nähnyt paljon unia ja merkityksellisiä. Paljon myös sellaisia unia, jotka olen osannut itse tulkita. Minusta on kiva katsella unia!!!! Tunteitakin olen puhdistanut melkoisella vauhdilla, mutta ihmeellistä siinä on ollut, että se on tapahtunut helposti. Ei ole tarvinnut itkeä eikä vaikeroida, vaan olen huomannut yhtäkkiä jossain tilanteessa, etten reagoikaan vanhalla (ikävällä) tavalla, vaan aivan uudella ja positiivisemmalla tavalla. Enkelit ovat tulleet lähelle, siitä pidän erityisesti. Huomasit varmaan kesällä, että minulla on aika näppylöinen naama. Eilisillasta lähtien, koko yön ja vielä tänään päivälläkin, kaksi enkeliä on pessyt kasvojani kultaisenvalkoisella säkenöivällä aineella. Tuntuu ihanan lempeältä. Tunnen, että olen oppinut vastaanottamaan enemmän rakkautta. Hassua tässä on sellainen hommeli, että oikeinkirjoitustaito on mennyttä. Teen aivan mahdottomasti virheitä ja joudun tarkistamaan kaiken kirjoittamani. 9-numero pukkaa tulemaan joka väliin. Tuntuu siltä, että elän sitä tulevaisuutta nyt, josta tulevaisuuden pullo minulle silloin kertoi. Ja - siitä johtuen voisin tulla uudestaan myöhemmin syksyllä.

Vaaleanvihreä/Vaaleanvihreä S053

Tasapainopullo #053 Tyttärestäni sen verran, että Aura-Soma on toiminut! Olen joka ilta hieronut seosta lapseni varpaisiin ja jalkoihin, se on ollut hänelle hirmu tärkeää, samoin kuin kivet, jotka sai mukaansa. En tiedä mitä on tapahtunut, mutta lapsi on ollut kuin unelma. Iloinen, puhelias ja kertakaikkiaan ihastuttava. Eikä ole raivonnutkaan, suuttunut kyllä, mutta "terveellä" tavalla.

Kirkas/Kirkas B054

Tasapainopullo #054 Ensimmäisenä yönä kirkkaan pullon käytön jälkeen heräsin tasan klo 00.00 uneen, jossa istuin oman (punaisen) autoni ratin takana ikkuna auki, ja viereeni ajoi mies moottoripyörällä. Mies otti kypärän pois, ja kun hän nosti päänsä ja kohdisti silmänsä mun silmiin, tapahtui mieletön valoilmiö. Aivan kuin supertehokkaat (valkoiset) valonheittimet olisi kohdistettu muhun. Uni oli voimakkain kokemus, mitä mulla on koskaan ollut. Aivan huikea valo. Tähän siis heräsin. Olen sen jälkeen palannut unen tunnelmaan aina, kun mieli alkaa huolestua tulevasta. Unen myötä mulla on sellainen olo, että olen todellakin täysin turvassa ja korkeammat tahot pitää huolen, että elämä menee juuri niin kuin sen pitääkin.

Sininen/Vihreä B003

Hyvin toimii se sinivihreä pullo n:o 3. Nukun nyt mainiosti ja olo on muutenkin rauhoittunut. Tuntuu olevan lady-ainetta!

Turkoosi/Turkoosi B043

Tasapainopullo #43 Turkoosi pullo on toiminut nimensä (luovuus) mukaisesti: se toimii heti. Ensimmäisellä sipauksella piti heti huokaista, ja siis rentoutua, antaa mennä... Sitten kohta otin jo kirjahyllystä luovan visualisoinnin kirjan, jossa luki, että pitää kulkea virran myötä... Seuraavana aamuna päässä pyöri intiaanilaulu, "kanootin kapean, vesille työnsin, seuraan nyt majavaa vaeltavaa". Pullossa saattaa asua myös vesihiisi! Osallistuin kirjoittajakurssille ja olen ollut sen jälkeen hyvässä kirjoitusvireessä.

Turkoosi/Magenta B045

Tasapainopullo #45 Aura-Soma Colour Care konsultti Chris Cain jakoi tämän mielenkiintoisen Equilibrium käyttökokemuksen Aura-Soma® Friends facebook sivuilla joulukuun 2015 alussa:
Vaikka en tee mitään lääketieteellisiä vaatimuksia, halusin jakaa ystäväni käyttökokemukset hänen työskennellessään tasapainopullon 45 kanssa. Rakas ystäväni katsoi, että pullo 45 tukisi hänen yrityksiään painon pudottamisen suhteen. Useiden vuosien ajan hän oli ollut mukavuussyöjä ja kun aloimme tutkimaan pullon 45 merkityksiä, kävi selväksi, miksi hän ajatteli sen tukevan häntä. Hän tunsi pullon toimivan syvällä olemuksessaan, herättäen ylhäältä tulevan rakkauden virtauksen ja vastaanottamansa tuen hän uskoo olevan suora syy uusiin voimiin laihdutuspyrkimyksissään. Pullon kanssa työskennellessään hän alkoi myös muuttaa käsitystään siitä, mitä hän halusi saavuttaa. Tämä itse asiassa johti hänet "laihtumistehtävän" hylkäämiseen. Joitakin viikkoja pullon 45 käytön jälkeen hän huomasi, että hänen vaatteensa olivat huomattavasti löysempiä kuin ennen ja hän oli jatkuvasti säätänyt vaatteitansa jo jonkin aikaa. Uteliaisuudesta hän nousi vaa'alle ja tajusi, että hän oli saavuttanut painon pudotuksensa tavoitteen vaivattomalla tavalla. Tarkemmin pohtien hän myös huomasi lopettaneensa mukavuussyömisen ja häntä lainatakseni, hänen "painonsa oli normalisoitunut".
Minulle tämä osoittaa sen, kuinka voimakkaita käyttökokemukset voivat olla työskenneltäessä Aura-Soman kanssa."

Violetti/Sininen B037

Tasapainopullo #37 Olen nyt käyttänyt siniviolettia suojelusenkeliä pari viikkoa. Pullo on taas nimensä mukainen. Se on auttanut hyvin toipumaan turkoosista luovasta kaudesta. Se poistaa stressiä ja rentouttaa. Vatsa toimii hyvin, niinkuin sinivihreänkin pullon aikana. Nukun selvästi paremmin. Tosin ensimmäisenä yönä näin jotakin hyvin kummallista unta. Jos sinivihreä pullo oli lempeä äiti ja turkoosi sukupuoleton, niin tämä saattaa olla järkevä ja turvallinen isä. Sinivioletti tuntuu poistavan päässä pyöriviä liikoja ajatuksia ja lisää kapasiteettia tehdä hyvin monenlaisia asioita saman päivän aikana. Sekä käytännöllisiä että henkisiä. Turkoosin aikana mikään ruuanlaitto ja siivous ei kiinnostanut. Nyt kotikin on suurin piirtein kunnossa. Ja tietysti uusi pullo on auttanut selviämään aggressioista!

Pinkki/Violetti B035

Tasapainopullo #35 Tässäpä vaikutelmani väripullosta 35. Ensimmäinen uneni väripullon käytön jälkeen koski lastani, joka on kohta lähdössä pois kotoa. Ilmeisesti asia askarruttaa. Kun heräsin, mieleen tulvi myös sellaisia vaaleanpunaisia asioita, kuten hoivaaminen ja kosketus. Olen kärsinyt lantion alueella olevasta kivusta, joka ilmenee aina stressitilanteissa. Se on nyt helpottanut lähes kokonaan. Johtuisiko pullon käytöstä? Välillä pullo muistuttelee, että hyväksyn kaikki asiat, mitä minulle on tapahtunut ja niin teenkin. Unohdin mainita, että viihdyn työssäni asiakaspalvelussa ja kohtaan enimmäkseen mukavia asiakkaita!

Vaalea koralli/Turkoosi B093

Olen nyt käyttänyt tuota pulloa 93 ja tuntuu että se on tehnyt tehtävänsä. Oli kyllä tosi rankkaa ensimmäiset 2,5 viikkoa. Sen jälkeen on ollut enimmäkseen tasapainoinen olo, ja tunne ettei tarvitse käyttää enää pulloa, vaikka olen kyllä siitä huolimatta käyttänyt.

Helmiäiskoralli/Koralli B105

Tasapainopullo #105 Kaikki mitä pullosta on luonnehdittu, tuli kohdallani esiin. Käytin pullon vieläpä vaaleanturkoosin pullon jälkeen, mikä on korallin vastaväri, olin siis hyvin valmistautunut tämän jumalatarenergian vastaanottamiseen. Kivioppaan mukaan koralleja on sekä mustia, punaisia, vaaleanpunaisia että valkoisia. Musta koralli nostaa esiin vaistoja, muistoja ja pelkoja, varjoja. Punainen koralli tuo rakkautta ja intohimoa. Vaaleanpunainen koralli liittyy kiintymykseen, ystävyyteen ja hoivaan. Valkoinen koralli suojelee, puhdistaa, tuo lepoa, itseluottamusta ja anteeksiantoa. Kaikkea yllä mainittua tuli elämään. Pullo toi tosiaan elämääni kiihkeän rakkaussuhteen, joka päättyi seurauksena sydänsurut. Koralli liitetään suku- ja verisiteisiin ja paljon asioita on tapahtunut lähipiirissä. Korallihan ei kasva yksin vaan yhteydessä muihin. Vanhat traumat ovat nousseet uudelleen käsittelyyn pitkän tauon jälkeen. Lapset ovat kaivanneet huomiota ja hoivaa. Monesti näin unia synnyttämisestä, synnytin kai lähinnä itseäni uudelleen. Fyysisiä seurauksiakin oli, kuukautiset olivat aluksi runsaat ja sitten tasapainottuivat. Toivottavasti lopputuloksena on tuo valkoisen korallin tuoma tasapaino ja eheytyminen!

Keltainen/Punainen B005

Tasapainopullo #5

Tämä juurichakra pullo oli vaikutuksiltaan selkein ja vahvin kaikista käyttämistäni pulloista tähän asti. Prosessi oli itselle raskasta henkisesti, koska kaikki vuosia alaspainettu viha ja tukahdutettu raivo nousi pintaan. Jossain vaiheessa prosessia kävi jopa mielessäni erakoitua, koska yhtäkkiä sietokyky lähes kaikelle putosi todella alhaiseksi. Prosessia auttoi negatiivisten tunteiden hyväksyminen. Kaikki pidätetty viha oli aiemmin lukinnut elinvoimaani ja tunsin aiemmin itseni usein tosi väsyneeksi. Ymmärsin tämän pullon nostaman prosessin avulla miten paljon itseni tukahduttaminen olikaan padonnut energiaani.
Pullon käytön jälkeen tunsin mieletöntä uudenlaista vapauden tuntua itsessäni "olla kuten olen". Tunsin oloni maadoittuneemmaksi, läsnäolevammaksi - ei ollut kiirettä mihinkään. Levottomuuden tuntu jota aiemmin usein koin oli kadonnut sisältäni. Hyväksyin itseni kokonaisvaltaisemmin.
Suhteeni ruokaan muuttui myös. Ruokailemisesta tuli säännöllisempää ja suhteeni ruokaan muuttui tasapainoisemmaksi. Opin huolehtimaan energiansaannistani paremmin, ennen tätä ruokailu oli kuin välttämätön paha, ja nyt siitä tuli enemmän nautinto.

Vihreä/Oranssi B082

Tasapainopullo #82

Minulla on täällä ihan mukavanoloinen (tämä oli sarkasmia...) turbulenssi menoillaan. Pidin viikon väliä sen edellisen pullon jälkeen ja sitten pikkuhiljaa aloitin tuon Calypsopullon käytön. Tekee kyllä ihan hyvää, vaikka hetkittäin ei siltä ehkä suoraan tunnu.
On ollut mielenkiintoista seurata, että miten tuo pullo oikein käyttäytyy. Se ei ensialkuun tahtonut sekoittua kokonaan, aina jäi oliviinvihreän sekoituksen pohjalle kirkas oranssinen neste. Ja kaiken lisäksi käteen ei tullut muuta kuin oranssia nestettä. Sitä jatkui monta päivää. Sitten se alkoi sekoittua kokonaan ja hetkittäin tulee ihan kokonaan oliivinvihreää nestettä kädelle. Mutta päivästä riippuen saattaa vieläkin tulla komeita oranssinvärisiä pisaroita kämmenelle vaikka pullo olisi ihan oliivinvihreä. Tämä on sitten johtanut siihen, että oranssia on luonnollisesti kulunut eniten. Sen lisäksi vihreä on ihan samea ja siellä uiskentelee välillä jotain kökköjä (oranssi on säilynyt upean kirkkaana ehkä se on jotenkin syventänyt väriään punaiseen!). Jossain vaiheessa näiden kahden nesteen välillä oli jotain ihmeellisiä pilviä yms.
Mutta mielenkiintoista on, koska tämä prosessi on kyllä vaikuttanut siihenkin miten asioihin menen työssäni ja miten eri tilanteet kohtaan. Vaikka tulisi pakoon! - fiilis, niin huomaan usein kuitenkin jääväni tilanteeseen ja katson sen loppuun asti. Ja tietoisesti niin, ettei itselle jää ainakaan tilanteesta hampaan koloon harmittamaan - että miksi en ottanut omia ajatuksiani ja tuntemuksiani huomioon. Eli en ole niitä yrittänyt tukahduttaa normaaliin tapaan. Tosin onneksi se ei ole aiheuttanut myöskään sitä, että olisi käyttäytynyt överisti tai päästänyt sisäistä lasta kiukuttelemaan... ;) Eli tilanteet on kuitenkin selvitelty ihan fiksuilla tavoilla. Tavallaan uuden opettelussa menen nyt... Tai jo olemassa olevan käyttöönottamisessa. Miten sen nyt sitten ottaakin..? ;)

Sininen/Sininen B002

Tasapainopullo #2 Käyttökokemus 1: Sininen väripullo on ollut melko haasteellinen. Pullo on tuonut oikean suvantovaiheen elämään. Pullo tuntuu haluavan vapauttaa kaikenlaisesta itsepetoksesta. Itsetutkiskelua on tullut harrastettua ja sehän käy parhaiten, kun on yksin. Täytyy keskittyä olennaiseen ja luopua kaikesta turhasta, koskipa se tavaraa, valheita tai ihmisiä. Sininen on antanut aikaa, päätöksistä tulee hyviä kun nukkuu yön yli. Se on tehnyt harkitsevaksi ja johdattanut perustotuuksien äärelle. Niissä riittää miettimistä.

Käyttökokemus 2: Aloittaessani käyttää pulloa nro 2 (Rauhan pullo) heti ensimmäisestä yöstä lähtien aloin nähdä unta naimisiin menosta ja häissä olosta, joten vahvana teemana tässä oli feminiinisen ja maskuliinisen puolen yhdistäminen. Käytin pulloa lähinnä illalla ennen nukkumaan menoa, joten prosessi saattoi senkin takia näkyä vahvana etenkin unissa. Muuten tuntemukset eivät olleet hirveän vahvat, jonkinlaista tahmeuden tunnetta ja matalapaineista oloa koin. Ja se kesti oikeastaan ihan viimeiseen asti, kun pulloa käytin. Viimeisenä aamuna, kun olin käyttänyt pulloa, heräsin todellakin tunteeseen "rauha, joka ylittää ymmärryksen" ja tunsin mitä se tarkoittaa. Prosessin aikana raivattiin tilaa tälle rauhalle syntyä selvästi. Rauha sisällä rakentuu tasapainosta ja tässä omien sisäisten eri osiemme yhdistäminen on tärkeimpänä, kuten maskuliinisen ja feminiinisen osan yhdistyminen meissä.

Oliivinvihreä/Oliivinvihreä B091

Tasapainopullo #91 Oliivinvihreä/oliivinvihreä avasi minut oman sydämeni kuuntelemiselle ja naiselliselle energialleni. Rohkeus kuunnella omaa sydäntä avautui tässä prosesissa, ja luottamus sen tunnistamiseen. Oma voimani alkoi näyttäytyä minulle sydämeni avautumisen myötä tämän pullon avulla. Oivalsin, että oma totuus itselleni löytyy omasta sydämestäni. Tämä on feminiinisen johtamisen perusta - luottaa ja nähdä oma sydämen polku ja elää sitä ulospäin, itseä ja muita kunnioittaen.

Sumuinen vaalea oliivinvihreä/Sumuinen lila B106

Tasapainopullo #106 Pullon hankkimisen jälkeen alkoi tapahtua monia hyviä asioita. Iskiassärky loppui ja voimat palautuivat sairastelun jälkeen. Sain uuden työtarjouksen ja tein erään tärkeän ratkaisun. Löysin hyviä kirjoja kuten "Omaa tietä etsimässä" ja katsoin leffan "Avalonin usvat", jonka teema sopii pullon sisältöön: Avalon on sumujen ympäröimä (vihreä) saari ja vain jumalatar pystyy raottamaan sumuverhoa sinne mennäkseen. Naiset hankkivat siellä taikavoimia vaikuttaakseen kansakunnan tapahtumiin.

Chakrasarja

Chakrasarja Tilaamani Chakrasarja on upea! Huomasin heti tasapainopullojen käytön aloitettuani kaksi asiaa: olen enemmän keskipisteessäni ja näen eloisia unia. Unet eritoten ovat hyödyllisiä, ne tuovat esiin tapahtumia, joita en ole ajatellut vuosikausiin ja nyt käsittelen näitä asioita päiväkirjaa kirjoittamalla. Kiitos öljyjen lähettämisestä, nautin matkastani niiden kanssa.

Violetti pomanderi P14

Käytin pari päivää sitten violettia pomanderia eräälle henkilölle ja hän kertoi pian sen jälkeen tunteneensa vapautuksen surusta, jota hän kantoi yhä sisällään rakkaan ihmisen menetyksen johdosta. Tämä henkilö kertoi oven avautuneen tietoisuuteensa - Aura-Soma on ihanaa ja aina yhtä yllättävää!

Magenta väriesenssi CE13

Väriesenssi magenta Olen juuri käyttänyt loppuun ensimmäisen pulloni magentaa väriesenssiä. Kahden viikon käytön aikana tapahtui kaksi merkittävää asiaa, jolloin kävin läpi äärimmäisen emotionaalisen paineen. Milloin muulloin tahansa olisin tullut vain vihaiseksi ja poistunut paikalta tai puolustautunut todella rajuin keinoin. Omaksi yllätyksekseni huomasin reagoivani todella luovalla tavalla, tavallaan sulattaen mahdollisesti epämiellyttävän tilanteen. Minulta löytyi kyky toimia viisaudella voimakkaan vastareaktion sijaan!

Oranssi/Oranssi B026

Sen hieronta/levitys iholle tuottaa ihanaa nautintoa ja rauhaa. Ja punainen väri iholla saa oloni tuntumaan vahvalta intiaanilta!

Arkkienkeli Mikael AC01

Ilmanraikastaja Arkkienkeli Mikael Ostin Arkkienkeli-ilmanraikastajan suihkuttaakseni sitä kokeisiin opiskelevan poikani huoneessa ja kokeet menivät pitkästä aikaa hyvin. Tästä rohkaistuneena otin suihkeen mukaan työpaikkani palaveriin ja suihkuttelin tuoksua salissa rohkeasti ennen kokousta - kokous sujui ilman tavanomaisia eripuraisuuksia todella iloisissa ja harmonisissa merkeissä.

Lady Nada kvintesenssi Q03

Kvintesenssi Lady Nada Käyttökokemus 1:Lady Nadan jälkeen olen huomannut itsessäni enemmän ymmärrystä, joustavuutta, suvaitsevaisuutta, avoimuutta ja eritoten sen, että kykenen puhumaan rakkausasioista vapautuneemmin kuin koskaan. Tietysti seuran välittömyys tekee sen myös, mutta asiat, joita en voinut aiemmin kuvitella lausuvanikaan, tulevat nyt ihan itsestään ulos - ilman estoja! Se liittyy varmaan myös itsensä rakastamiseen, koska olen hyväksynyt itseni tällaisena kuin olen, vikoineni päivineen. Silti minusta tuntuu, että säteilen ulospäin enemmän valoa kuin aiemmin ja se valo on välittämisen sekä rakkauden valoa.

Käyttökokemus 2:Suojaan energiaani kuin kokopäiväisenä työnä. Aion kirjoittaa blogia psyykkisen suojan aiheesta! Yksi monista työkaluistani on biodynaamisten eteeristen öljyjen sekä kasvien ja yrttien energioiden käyttö. Hiljattain rakastuin Aura-Soma tuotteeseen, joka on myös täytetty värin ja valon elävillä energioilla! Räjäyttää tajuntani..."
- Gabby Bernstein, Spirit Junkie

Punainen/Syvä magenta B089

Tasapainopullo #89 Punaisen 89:n käytössä tuli esiin nopeasti lehahtavat raivonpurkaukset, saatoin suutahtaa minulle oudolla tavalla nopeasti ja sanoa asioita, joita normaalisti en olisi sanonut ääneen. Eli selvää köntsän putsausta. Pullon käyttö on tukenut myös regression jälkeen käytyjä asioita ja se on "hyvää lääkettä" näppylöille. Se on silti pitänyt maadoittavana jalat maassa ja ajatukset kurissa... siltä osin, ettei ole liikaa liidellyt pilvissä, joka on minulle, "valopäälle", melko ominaista.

Vaaleanpunainen/Vaaleanpunainen B052 & Opaalinhohtoinen sininen/Syvä magenta B103

Tasapainopullo #52 Aloitin siis eilen 52:n ja 103:n, joita olen jo jonkin aikaa herkutellut katselemalla näitä kahta - yhtäaikaa. Kun eilen sekoitin Lady Nadan se ei olisi voinut olla kauniimpaa! Se kimalteli samoin kuin kesällä ostamani vaaleanpunainen Diamont-huulipuna ja kynsilakka. Olen jo tietämättäni käyttänyt Lady Nadaa väreissä kesäkuusta asti - hiffasin sen vasta nyt! Syksyllä vaatekaappiini ilmaantui yli 30 vuoden jälkeen vaaleanpunaista ja roosaa. Se kertoo ilmeisesti siitä, että olen jälleen löytämässä aidon rakkauden ja sen tuoman olotilan. Olen perusväriltäni niin sininen kuin voi olla, rauhallisuuden perikuva. Sininen on ja pysyy, mutta joudun jälleen pyörtämään sanani, etten koskaan osta vaaleanpunaista vaatekappaletta... koska niin on vaan nyt käynyt! Tosin ne vivahtavat roosan kautta vaaleaan lilaan ja sinertäviin sävyihin.

Kulta pomanderi P07

Pomanderi kulta Poikani on nyt ollut kuumeessa keskiviikko illasta lähtien. Eilen illalla oli vielä 38.3. Laitoin eilen muutamaan kertaan kulta pomanderia ja hän sitten siihen: "Äiti sä tuoksut tosi hyvälle". Illalla sitten taas nukkumaan mentäessä laitoin pomanderia ja huiskutin myös hiukan hänen auraansa ja hän heti: "Saanko mäkin tota äiti?". Minä sitten laitoin muutaman tipan hänen kädelleen ja näytin miten tehdään - hänestä se oli todella ihanaa. Hän nukahti tosi nopeasti, ja kun kannoin hänet omaan sänkyynsä ei kuumetta ollut lainkaan!! Nyt aamulla hän on pirteä kuin peipponen ja pyysi heti saada taas pomanderia. Se on jotenkin niin liikuttavaa, kun hän huiskuttaa käsiään päänsä yläpuolella.

Vihreä/Punainen B028

Tasapainopullo 28 Muutama viikko konsultaation jälkeen sain ystävältäni viestin. Aura-Soma konsultaatiosta hänen mukaansa oli lähtenyt Equilibrium tasapainopullo #28, Neiti Marion ja hän oli heti aloittanut työskentelyn pullon kanssa. "Minun täytyy vain kertoa", hän kirjoitti, "En osaa selittää, mitä minulle tapahtuu, mutta aistin kuitenkin muutoksen minussa hyvin hienoaineisella tasolla. Olen alkanut näkemään asioita eri tavalla. Olen aloittanut joogaamisen ja teen aikaa itselleni. Kun katson nyt peiliin, en enää näe "isoa, lihavaa nahjusta". Itse asiassa pidän itsestäni ja olen iloinen voidessani olla minä."

Vaalea turkoosi/Vaalea turkoosi B062

Tämä turkoosipullo on todella mielenkiintoinen. Olen nukkunut kuin tukki sitten sunnuntain (aloitin sen silloin) ja olo on todella kevyt. Yöllä jossain vaiheessa tajusin olevani hereillä ja olo oli autuaan onnellinen ja kevyt. Ihan itteekin nauratti, miten hassua se oli.

Lila/Lila B056

Tasapainopullo 56 Ensi vaikutelma on, että pullo rauhoittaa ja tasapainottaa sekä antaa erittäin sikeän yöunen. Tänään sitten lähdin pirteänä tekemään jouluostoksia ja päätin poiketa siskoni kautta näyttämään hänelle uuden asunnon pohjapiirrustusta. Hänpä sitten erehtyi taas arvostelemaan asunnon pienuutta ja mulla paloi hihat. Annoin tulla oikein kunnolla ja siinä samassa saivat myös muutkin kuulla kunniansa... Noh, tätä "puhdistautumista" vanhoista tavoista ja tottumuksista (energioista) on tapahtunut minulle viime aikoina usein. Jotenkin kaikki negatiivinen nalkuttaminen ja paasaaminen raivostuttaa todella paljon. Kääk, mihinköhän tämä vielä vie... Mielestäni nykymaailmassa kannustetaan aivan liian vähän tekemään omia positiivisia päätöksiä. Aina osataan kritisoida ja arvostella toisten päätöksiä. Mietin usein kuinka paljon hyvää kannustava energia saisi aikaiseksi. Tuntuu välillä siltä, että maailmassa tuijotetaan vain virheisiin ja epäolennaisiin asioihin, eikä nähdä asioiden kauneutta ja hyvyyttä. Osataan kyllä kadehtia toisia, mutta ei iloita.

Pinkki/Pinkki B081

Pullo on toiminut aivan loistavasti ja ihanasti. Ensimmäisten päivien aikana pullon rakkaudellinen energia oli todella voimakkaasti läsnä. Toki pullon punainen väri nostaa myös kiukkua pintaan, kuten juuri tänään. No, niistä tunteista on vain päästettävä irti ja otettava "opiksi".

Magenta/Kirkas B069

Tasapainopullo #69 On aikaa vierähtänyt, kun hankin tasapainopullon n:o 69. Suhtauduin siihen alunperin suurella kunnioituksella ja olen käyttänyt sitä vähän kerrallaan. Nyt siitä on käytetty yli puolet. Pullo tuntuu olevan muiden pullojen kertauskurssi ellei sitten loppukoe. Se pitää lujilla ja nöyränä. Se ei salli fuskaamista. Katse pitää pitää tiukasti suoraan eteenpäin joka askeleessa, ettei jalka lipsahtaisi elämän polulta. Kaikki mitä on oppinut, täytyy pitää mielessä ja käytössä. Koko kapasiteettia tulee käyttää. Kaikki roolit on näyteltävä. Päätöksissä täytyy kysyä neuvoa omasta keskuksesta. Mihinkään eikä keneenkään saa takertua. Muutokset pitää hyväksyä. Kaikki mitä on tapahtunut, pitää hyväksyä. Ketään ei saa tuomita. Kaikesta pitää kiittää jne., opetusta riittää.

Aura-Soma ilmanraikastajat