Aura-Soma® kvintesenssit

Aura-Soma kvintesenssit ovat yhteydessä ihmisen eetteri- ja astraalikehoon ja ne ovatkin käytössä hienovaraisempia kuin tasapainopullot tai pomanderit. Kvintesenssit pohjautuvat alkoholiliuokseen ja kuten muutkin Aura-Soma tuotteet, ne viritetään kvartsikiteiden ja puolijalokivien energioihin. Ruusukvartsi on kvartsiryhmän kivi, jota löytyy kaikista kvintesensseistä - se auttaa kohottamaan puhtaan rakkauden energiaa. Kivienergioiden lisäksi kvintesenssit sisältävät värien ja kasvien värähtelyjä eteeristen öljyjen ja yrttien muodossa.

Kvintesenssit - eBoutique verkkokauppa

Kvintesenssejä voi käyttää milloin tahansa, mutta parhaat hetket mielestämme ovat nukkumaan mennessä tai meditaatiota varten, koska kvintesenssit auttavat meitä tunnistamaan sisäisen kauneutemme ja heijastamaan käyttäjänsä parhaita ominaisuuksia omaan värisäteeseensä liittyen. Näitä usein alitajuisia viestejä on hyvä käsitellä unessa, meditaation tai mietiskelyn hiljaisuudessa.

Aura-Soma kvintesenssejä on saatavana 25 ml muovisissa tippapulloissa, lasisina 2,5 ml minisuihkeina sekä 100 ml ilmanraikastajina tummansinisissä lasipulloissa. Uutuutena ovat myös 20 ml huonetuoksut eli ilmanraikastajasuihkeet seuraavista kvintesensseistä: El Morya, Lady Nada, Serapis Bey, St Germain ja Orion & Angelica.

Tuotteen käyttö: Tiputa muovisesta tippapullosta kolme tippaa tai suihkauta kerran minisuihketta vasempaan ranteeseesi ja hiero ranteitasi yhteen. Kuljeta sitten kädet pääsi päälle ja anna valitsemasi kvintesenssin energian levitä koko maailmalle. Tuo tämän jälkeen kätesi kaaressa alas kuin omia "siipiäsi" tunnustellen. Pysähdy hetkeksi sydänchakran ylle ja jatka käsien kuljettamista aina maahan saakka, anna valitun kvintesenssin energian levitä maahan. Kuljeta tämän jälkeen kätesi ylös ja hengitä syvään ranteistasi kvintesenssin tuoksua kehoosi kolme kertaa.

On tärkeää, että hengität kvintesenssin tuoksua vasta, kun olet kuljettanut energioita aurasi läpi. Kvintesenssin alkoholi on siinä vaiheessa haihtunut ja energiakenttäsi on tietoinen siitä, mitä tarvitset juuri tällä hetkellä mineraalien, kasvien ja värien valtakunnista.

Aura-Soma kvintesenssit

El Morya - vaaleansinen

El Morya kvintesenssi yhdistetään siniseen ja kuninkaansiniseen mestarisäteeseen, sen tuoksu on kukkainen. Se auttaa saavuttamaan rauhan, antautumaan ja päästämään irti. Se myös edesauttaa ykseyden kokemusta yksinäisyyden sijaan ja se inspiroi luovaan kommunikaatioon. Tämä kvintesenssi vahvistaa myös omaa korkeampaa tahtoa ja mahdollistaa yhdistymisen omaan elämäntarkoitukseensa.

Kuthumi - vaalenkeltainen

Keltaiseen mestarisäteeseen liitettävä Kuthumi kvintesenssi omaa kukkaisen tuoksun ja se auttaa meitä muistamaan roolimme luonnossa - olemme silta enkelten ja deevojen välillä. Tämä kvintesenssi tukee ihmisiä, jotka haluavat olla yhteydessä keijujen, deevojen tai kasvien henkien kanssa sekä parantamis- työssä enkeleiden kanssa. Kuthumi avaa myös ymmärtämään tieteitä ja numeroita, se liitetään Maitreya Buddhan ja Pyhän Fransiksen lisäksi Pythagorakseen.

Lady Nada - vaaleanpunainen

Ruusuille tuoksuvan, vaaleanpunaisen Lady Nada kvintesenssin pääteema on rakkaus ilman ehtoja, se auttaa muuntamaan kielteisiä energioita myönteisiksi kaikilla tasoilla. Lady Nada yhdistetään univer- saaliin lakiin ja hän opettaa meitä rakastamaan itseämme sekä hyväksymään itsemme avaten siten mahdollisuuden universumin yltäkylläisyydelle. Nada tarkoittaa sanskriitinkielellä ääntä ja tämä kvint- esenssi onkin omiaan myös musiikin kuuntelussa ja kaikille, jotka ovat musiikin kanssa tekemisissä.

Hilarion - vaaleanvihreä

Metsänraikas Hilarion on kuin kasvueliksiiri, se auttaa luomaan tilaa uudelle, niin itsessämme kuin ympärillämmekin. Vaaleanvihreä Hilarion luo tilaa päätöksille, uudelle suunnalle ja uudelle itsetuntemukselle. Tämä kvintesenssi on avuksi myös ympäristömyrkkyjen poistamisessa omasta tilasta ja se virkistää sielua totuudella.

Serapis bey - kirkas

Raikkaan mausteinen Serapis Bey kvintesenssi on kirkkaudessaan puhdistava jokaisella tasolla, sen sanotaan jopa vapauttavan karmisia siteitä. Se auttaa ymmärtämään kärsimystä, konflikteja ja kipua kaikilla olemuksemme tasoilla vapauttaen siten menneisyydestä. Kivien ja mineraalien kanssa työsken- nellessä Serapis Bey sointuu eritoten vuorikiteeseen ja tätä kvintesenssiä suositellaankin kivien puhdis- tamiseen terapiatilojen ohella. Yhdessä Serapis Beyn kanssa voi käyttää Lady Nada kvintesenssiä, joka vahvistaa rakastaen puhdistuvaa olemustamme.

Kristus - punainen

Makealta ja mausteiselta tuoksuva, syvänpunaisen värienergian omaava Kristus kvintesenssi auttaa energisoimaan olemuksemme uudelleen, kasvattamaan maadoittumisen tunnetta sekä yhdistymään maahan. Tämä kvintesenssi tarjoaa myös suojelua ja huolenpitoa sekä auttaa ottamaan vastuuta omasta itsestään.

St Germain - vaalea violetti

Violetin säteen kukkaistuoksu, St Germain, muuntaa kielteistä energiaa myönteiseksi ja auttaa pääse- mään yli selviytymiseen liittyvistä kysymyksistä. Tämä kvintesenssi on suosittu myös reikihoitajien ja regressioterapeuttien keskuudessa, sillä se auttaa astumaan ulos omasta itsestään ja sallii energian ainoastaan välittyä kauttamme.

Pallas Athena - magenta

Vaaleanmagentan sävyinen Pallas Athena kvintesenssi sopii mainiosti unityöskentelyyn, sillä se auttaa muistamaan unia ja tulkitsemaan niiden symboliikkaa. Se herättää myös näkemään ja arvostamaan kauneutta jokapäiväisessä elämässä. Pallas Athena rohkaisee tiedostamaan, että meillä on kaikki mitä me tarvitsemme ja se voi ohjata myös oikeaan suuntaan meille oikean toimeentulon suhteen.

Orion & Angelica - pinkki

Orion & Angelica kvintesenssi on pinkinkukkainen tuoksu hitusella sitruunaa, sitä suositellaan lämpimästi sisäisten matkojen ja erilaisten projektien alkuihin ja loppuihin. Tämä kvintesenssi on oiva tuki myös matkustaessa ja se helpottaa aikaerosta toipumista sekä eri aikavyöhykkeiden ylittämistä oikeaan aikaan sopeuttaen.

Lady Portia - kulta

Kesäiseltä kukkakimpulta tuoksuva, kullanhohtoinen Lady Portia vapauttaa kielteisyyttä tehokkaasti ja opettaa meille viisasta erottelukykyä tasapainottaen tarvittaessa eri näkemyksiä. Se auttaa vähen- tämään itsekritiikkiä ja taipumusta tuomitsemiseen - armollisuus itseään kohtaan on todellista myötätuntoa.

Kwan Yin & Lao Tsu - oranssi

Vaaleanoranssit mestarivärähtelyt välittyvät appelsiineille ja appelsiinien kukille tuoksuvasta Kwan Yin & Lao Tsu kvintesenssistä, joka auttaa vapautumaan menneisyyden kaavoista ja käyttäytymismalleista. Tämä kvintesenssi sallii rakkauden itseään kohtaan kehittyä, joka tuo tullessaan tunteen syvästä rauhasta. Kwan Yin tunnetaan idässä myötätunnon jumalattarena ja Lao Tsu taasen menneisyyden alkemistina.

Sanat Kumara & Lady Venus Kumara - koralli

Sanat Kumara & Lady Venus Kumara kvintesenssi on piristävä kukkaistuoksu piparmintun pilkahduksella. Tämä vaaleankorallin sävyinen kvintesenssi tuo taivaallisen jokapäiväiseen elämään ja on mainio femi- niinisen ja maskuliinisen tasapainottaja. Mikäli elämässä ei ole mitään varsinaisia huolia, on tämän kvintesenssin käyttö hyödyllistä yleistä harmoniaa tukien.

Maha Chohan - turkoosi

Maha Chohan kvintesenssi yhdistetään vaaleanturkoosiin mestarisäteeseen, sen tuoksu on makean kukkainen. Maha Chohanin värähtelyt auttavat pääsemään kosketuksiin omien tunteidemme kanssa, hän on suuri opettaja, joka opettaa kuuntelemaan sisäistä opastamme ja työskentelemään sydämen kuiskausten kautta.

Djwal Khul - smaragdinvihreä

Yrttisen raikas Djwal Khul (etsijän mestari) kvintesenssi tukee objektiivisen totuuden etsintää, tietoa ja uusia alkuja. Tämä smaragdinvihreään mestarisäteeseen liitettävä kvintesenssi auttaa myös astrologian sekä muiden esoteeristen asioiden korkeamman tason ymmärtämisessä ja yhdistetään jopa avaruuteen ylipäätään.

Holy Grail & Solar Logos - oliivinvihreä

Holy Grail & Solar Logos kvintesenssi on väriltään vaalean oliivinvihreä ja se omaa hedelmäisen tuoksun sitruunan raikkaalla häivähdyksellä. Tämä kvintesenssi opettaa feminiinistä vastaanottavaisuutta ja sallii kommunikaation virrata lävitsemme. Etsiessämme vastauksia itsemme ulkopuolelta Holy Grail & Solar Logos kvintesenssi muistuttaa vastauksien löytyvän itsestämme, sisältämme.
The Holy Grail and Solar Logos - read more

Kvintesenssit - eBoutique verkkokauppa