Muut Aura-Soma® tuotteet

Aura-Soma värisysteemin tuotevalikoima kokonaisuudessaan on varsin laaja ja neljän perustuotteen lisäksi Energiakeskus Indigon valikoimiin kuuluvat muun muassa ilmanhoitoaineet monesta eri sarjasta, tuoksuvat ja värikkäät suihkugeelit, meri- ja perhosesenssit, Aura-Soma tarotkortit sekä kirjallisuus.

Suihkugeelit - Flower Shower

Kuten muutkin Aura-Soma tuotteet valmistetaan nämä värikkäät ja miedosti tuoksuvat suihkugeelit luonnon omista ainesosista ilman säilöntäaineita. Päästä varpaisiin soveltuvat nestemäiset suihkusaippuat sisältävät yrttiuutteita ja eteerisiä öljyjä, jotka on huolella valittu ihon ja hiusten hellää puhdistamista sekä hoitamista silmällä pitäen värien voimaa unohtamatta. Suihkugeelisarjan 14 eri väriä omaavat jokainen herkullisen herättävän tai rauhoittavan tuoksunsa, joka vaikuttaa käyttäjäänsä eri tavoin. Kukkaiset suihkugeelit valmistetaan rakkaudella ja käytetään ilolla!

Suihkugeelit - eBoutique verkkokauppa

Ruusuvesi - Rose Water

Ruusuvesi on yksi vanhimmista ja parhaista ihon raikastajista. Se on hienostuneesti hajustettu ja todella tehokas ihon vahvistaja. Ruusuvettä ihonhoidossa käyttäessäsi, puhdista ensin kasvot normaaliin tapaan ja taputtele sen jälkeen ruusuvettä kevyesti ihollesi.

Aura-Soma ruusuveden lasipullot valmistetaan kierrätyslasista ja ruusuvettä on myös mahdollista tilata ekologisissa täyttöpusseissa, joissa on kätevä uudelleen suljettava korkki.

Hierontaöljyt - Relaxing & Stimulating Massage Oils

Hemmottele itseäsi tai rakkaimpiasi keveän puhtaan hierontaöljyn avulla! Aura-Soman hierontaöljyjä on saatavilla valmiina rentouttavana tai virkistävänä sekoituksena, joista molemmat on valmistettu ravinteikkaaseen, ihoa pehmentävään ja kosteuttavaan kasviöljyyn. Nämä hierontaöljyt sisältävät ainutlaatuisen yhdistelmän aitoja, luonnollisia eteerisiä öljyjä ja niitä voi käyttää mainiosti myös ihon kosteuttajana kylvyn tai suihkun jälkeen. Miedon lempeät tuoksut näissä tuotteissa tekevät itsen tai toisten hemmottelusta ylellisen hetken arjen keskelle.

Vinkki: Kuivatessa itseäsi esimerkiksi suihkun jälkeen, jätä ihosi hieman kosteaksi ja levitä Aura-Soma hierontaöljyä kevyesti kehollesi. Iholla oleva vesi auttaa öljyä imeytymään tehokkaasti ihoon, jolloin vältyt öljyiseltä olemukselta.

Muut tuotteet

Aura-Soma kosmetiikka

Aura-Soman kosmeettiset tuotteet pohjautuvat perustajansa (Vicky Wall) alkuperäisiin resepteihin, joihin on yhdistetty nykypäivän tieteellisten tutkimusten tuloksia. Muun muassa voiteet ja kasvovedet, kuten muutkin Aura-Soma tuotteet, sisältävät energeettistä teknologiaa, joka on yhdistelmä kivien ja mineraalien energioita sekä yrttien ja muiden kasvien potentiaalisia ainesosia. Kosmeettiset tuotteet ovat täysin luonnollisia eivätkä sisällä lainkaan eläinrasvoja tai kemiallisia säilöntäaineita.

Värillä on suuri rooli myös Aura-Soman kosmeettisten tuotteiden käytössä ja saattaakin olla, että jokin tuotteista vetoaa juuri värinsä puolesta käyttäjäänsä. Tuote on myös mahdollista valita esimerkiksi Aura-Soma konsultaatiossa esiin tulleiden valintojen perusteella. Muun muassa valinnan ensimmäisen tasapainopullon alaosan väri tai valinnan toisen pullon värit saattavat olla hyvänä vihjeenä käytettävän kosmetiikan valitsemisessa.

Aura-Soma kirjallisuus

Aura-Soma värisysteemi on maailmanlaajuinen kokemus ja kirjallisuutta on julkaistu tähän mennessä monella eri kielellä, pääosin englanniksi, mutta jopa kiinaksi. Suomennoksia Aura-Soma kirjoista ilmestyy vähitellen, mutta pääosin lukutoukan tutustuminen Aura-Soma värien ja tuotteiden maailmaan alkaa yleensä konsultaation ja kurssien lisäksi englanninkielisistä mainioista opuksista, kirjoista ja vihkosista.

Aura-Soma kirjat & kortit - eBoutique verkkokauppa

Muut Aura-Soma tuotteet

Kauttamme on mahdollista tilata myös muita Aura-Soma tuotteita, joita ei välttämättä löydy vielä sivuiltamme. Jatkuvasti laajentuva valikoima luontaishoitolassamme kattaa suuren osan Aura-Soma tuoteperhettä, joten pyydä alla olevasta linkistä lisätietoja tai sovi aika tapaamiselle tuotteisiin tutustumisen merkeissä Energiakeskus Indigossa.

Aura-Soma tuotteet - eBoutique verkkokauppa

Energisoidut tuotteet

Aura-Soma tuotteet ovat erityisellä tavalla energisoituja, jotta niiden luonnollinen elämän voima olisi tehokkaimmillaan. Tuotteet valmistetaan rakkaudella ja äärettömän huolellisesti. Ainutlaatuisen sisältönsä vuoksi tuotteiden ulkonäössä saattaa esiintyä muutoksia ajan myötä. Tämä ei kuitenkaan muuta Aura-Soma tuotteista saatavia hyötyjä millään tavalla - energeettisesti tuotteiden ominaisuudet pysyvät ennallaan muutoksista huolimatta.

Korkealaatuiset raaka-aineet

Aura-Soma tuotteissa käytetään luonnon omia, alkuperäisiä ainesosia aina missä se vain on mahdollista. Turvallisuus ja puhtaus ovat Aura-Soman pääperiaatteita. Osasta tuotteista löytyy tuoteseloste ja osasta taasen ei. Tuotteet, joissa tuoteselostetta ei ole, sisältävät ainesosia, joita FDA ei katso tarpeelliseksi valvoa Yhdysvalloissa. Mikäli haluat lisätietoa tasapainopullojen, pomanderien tai kvintesenssien sisällöstä, ota yhteyttä meihin, kerromme mielellämme enemmän niiden koostumuksesta.

Vastuu ympäristöstä

Käytäntönä Aura-Soma tuotteiden valmistuksessa on ympäristömme huomioon ottaminen niin tuotesisällön, pakkausten kuin tuotantojätteenkin suhteen. Yrityksenä Aura-Soma työskentelee eettisten periaatteiden mukaan ja on omistautunut alkuperäisen, rakastavan aikomuksen mukaan luomaan parhaimpia värienergiatuotteita sinun käyttöösi. Aura-Soman päivittäinen tavoite, osana maailmanlaajuista yhteisöä, on ylittää odotuksesi.

Aura-Soma tuotteet ovat edelläkävijöitä värienergiatuotteiden maailmassa. Aktiivinen tutkimustyö ja ajanmukainen kehitysosasto ovat sitoutuneet yhdistämään luonnon ajattoman viisauden ja tämän vuosituhannen teknologian toisiinsa sinun parhaaksesi. Alkutaipaleeltamme asti Aura-Soma on sitoutunut eläinystävällisen kosmetiikan standardiin.

Aura-Soma tuotteet - eBoutique verkkokauppa