Aura-Soma® pomanderit

Aura-Soma pomanderit toimivat värikkäässä sähkömagneettisessa kentässämme tai valokehossamme, jota usein auraksi kutsutaan, joka ympäröi fyysistä kehoamme. Suhteessa seitsemän chakran seitsemään tasoon, jokainen pomanderi puhuttelee eri chakrojen tarpeita ja tuo chakroihin tiettyjä energian laatuja pomanderin väristä riippuen. Ne ovat ensisijaisesti suojelevia - puhdistavia, raikastavia ja vahvistavia energiakentälle.

Valokehomme, kuten fyysinenkin kehomme, voi kulua loppuun arkipäivän stressien pyörteissä. Säännöllinen pomanderien käyttö energiakentässäsi voi suojella, puhdistaa, uudelleen energisoida ja auttaa säilyttämään energiakentän valosäikeiden koskemattomuuden, voimistaen haavoittuvia alueita sekä mahdollisesti suojaamaan ulkoisten tilanteiden tai tapahtumien haitallisilta energioilta. Kirlian valokuvaus on osoittanut tämän filtterimäisen suojauksen aurassa, joka sallii myönteisten energioiden sisääntulon.

Ohessa Miken ensiajatuksia uusimmasta pomanderista heti sen synnyttyä 23.9.2017.

Vaalea koralli pomanderi

Vaalea koralli pomanderi

Kuten korallin pomanderin ilmestyessä, vaalea koralli pomanderi on tullut olevaiseksi auringon pimennyksen jälkeen.

Pimennysten on pitkään tiedetty muuttavan poliittista järjestystä; Babyloniassa maallikko nimettiin kuninkaaksi ennen auringonpimennystä. Elokuun 21. päivä vuonna 2017 ollut auringonpimennys yhdistetään tiettyyn pimennysten perheeseen, jonka astrologit ovat nimenneet Saros-sarjaksi, numeroksi 145. Tämä pimennysten perhe on alkanut vuonna 1639, mutta se ei tuottanut täydellistä pimennystä kuin vasta vuonna 1927, minkä jälkeen jokainen on liittynyt läpimurtoihin ilmailussa, televisiossa ja satelliittiviestinnässä. Pimennysten aikaa voidaan käyttää symbolisesti selkeyttämään ja puhdistamaan elämämme seisahtuneita alueita.

Vaalea koralli pomanderi auttaa meitä rakastamaan osia itsessämme, joille olemme antaneet kielteistä huomiota, jotta voisimme rakastaa itseämme hieman enemmän, olla ystävällisempiä itsellemme. Kun tunnistamme itsemme osia, joita emme ole rakastaneet niin paljon ja ymmärrämme, että ne ovat olennainen osa meitä, voimme oivaltaa, että siirtymää ennen on usein kielteinen kokemus, josta olemme oppineet. Pimennystä voidaan hyödyntää voimakkaasti uudelleen kohdistamiseen ja varjojen valoksi kääntämiseen. Se tarjoaa meille mahdollisuuden tunnistaa, että kun toimimme pelosta, vapautuu energiaa, joka johtaa tämän nimenomaisen pelon luomiseen. Näyttää siltä, ​​että rakastaaksemme pelkojamme on integroitava se energia, joka on lukittu pelkoihimme, auttaen meitä tekemään seuraavan askeleen eteenpäin - vastakaiuttoman rakkauden vapauttaminen, pelon vapauttaminen. Pimennykset ovat maailmankaikkeuden työkaluja, jotta voimme kiinnittää huomiota elämässämme oleviin alueisiin, jotka täytyy muuttaa. Ne loistavat häikäisevän totuuden säteen elämämme osaan, jota kosketetaan.

Hannu tasapainopullossa B093, uusi tietoisuus (vaalea koralli), joka on tuomitsematon tietoisuus yksilöitymisprosessin suhteen (turkoosi), on mielenkiintoista pohtia, että turkoosi on vaalean korallin vastaväri. Pimennyksistä johtuvia radikaaleja toteutumisia eteenpäin seuraten, kun olemme kohdanneet sen, mitä varjossa on, joka tuo meille elämässä sen mitä emme halua sen sijaan, mitä haluamme, johtaa kehitykseen yksilöllistymisen matkalla ja suurempaan tietoisuuteen. Vaalea koralli/turkoosi antaa meille mahdollisuuden tuntea maskuliinisen ja feminiinisen tasapaino sisällämme. Miespuolinen ja naispuolinen sallivat meidän yhdistyä kollektiivisen meren kanssa. Kollektiivinen alitajunta on osa itseämme, jonka me kaikki jaamme; se on resurssi suhteessa kaikkeen symboliikkaan ja ymmärrykseen kollektiivisesta. Ei ole väliä, mihin olosuhteisiin synnymme (uskonnollisiin tai yhteiskunnallisiin), kollektiivinen tietoisuus koskettaa kaikkea. Koralli, joka mahdollistaa pääsyn tuohon kollektiiviin, vastaväreistä, antaa meille mahdollisuuden sellaiseen asiaan, joka on ymmärryksen paljastus feminiinisen ja maskuliinisen yhteentulemisesta itsessämme. Tämä antaa vision ainutlaatuisuuden, selkeän näkemyksen intuitiivisen naispuolisuuden ja analyyttisen miespuolisuuden yhdistymisestä itsessämme.

Vaalea koralli pomanderi voi auttaa meitä ottamaan vastaan ​​syvää iloa ja vapautumista, kun osallistumme yleismaailmalliseen henkisyyteen. Kun koralli tunnistetaan Kristus energian syvälliseksi heräämiseksi, on merkittävää, että Betlehemin tähti näkyy 23. syyskuuta.

Mentaalitasolla vaalea koralli liitetään yhteisön yhteistyön ja integroidun kokonaisuuden tunteen kanssa. Voimme tarkastella sitä siltä kannalta, että olemme tietoisia siitä, mitä tapahtuu itsessämme samalla, kun voimme laajentaa tuon tietoisuuden kattamaan sen, mitä tapahtuu yleismaailmallisesti.

Empatia liittyy vaaleaan koralliin - kahden olennon välillä on resonanssi, jonka mahdollistaa yhteinen ihmiskunta ja keskinäinen riippuvuus. Empatia on jaettu tilanne. Mitä enemmän tietoisuuden valoa tulee siihen, sitä suurempi on mahdollisuus tuntea heidän kipunsa ja sitä helpompaa on yhdistyä heidän tuskaansa. Tämä empatian tunne tarkoittaa sitä, että heidän kipunsa on sinun kipusi ja ehkä sinä voit tehdä jotain itsessäsi, joka tekee eron heidän kipuunsa.

Kun koralli kasvaa, se muodostaa massan, paljon pieniä organismeja kokoontuu muodostamaan ympyrän. Kyseinen ympyrä voi kasvaa ja laajentua saareksi, koska pieni vesimäärä keskellä korallia voi tulla eristetyksi merestä. Voimme sanoa, että korallilla on synnynnäinen osa omaa luontoaan, jopa yksittäisenä organismina, jotain symbolista elämän kehästä, elämän kokonaisuudesta tai yhteistoiminnallisesta kokonaisuudesta. Ei erottamista, vain tunne kokonaisuuden mentaalisen jatkumon kehittymisestä, kollektiivi.

Kun riutta alkaa kuolla, johtuu se sitten merivirtojen muutoksista tai muista vaikutuksista meressä, jotka liittyvät siihen, mitä koralli syö ravinnokseen ja miten ne lisääntyvät, se tapahtuu aina ulkopuolelta sisään ennemmin kuin sisäpuolelta ulos. Ulkopuolella oleva koralli vahingoittuu ehdottomasti ennemmin kuin riutan sisällä olevat syvemmät osat. Tämä tuntuu olevan riutan tapa toimia. Organismina koralli on erittäin herkkä ympäristölle ja ekologiset ryhmät käyttävät sitä saastumisen valvonnassa. Vaalea koralli pomanderia voidaan käyttää, kun tunnemme itsemme hyvin herkäksi tietyssä ympäristössä, tukemaan kykyämme selviytyä tämän kanssa. Tämä herkkyys voidan tuntea emotionaalisina aaltoina, jotka nousevat esiin spontaanisti tuntemattomasta lähteestä.

Mike

Vaalea koralli pomanderi - eBoutique verkkokauppa