Aura-Soma® pomanderit

Vicky Wall kehitti Aura-Soma pomanderit luomaan käyttäjälleen suojaavan tilan, jossa voimme kohdata maailman. Pomanderit auttavat suojaamaan omaa tilaamme, säilyttämään myönteiset värähtelyt energiakentässämme ja vapauttamaan sekä torjumaan minkä tahansa kielteisyyden. Kirlian kuvauksen avulla on näytetty toteen, että pomanderien vaikutus näkyy aurassa jopa kahden ja puolen tunnin ajan.

Pomanderit - eBoutique verkkokauppa

Pomanderit koostuvat 49 yrtin ja esenssin eri mittasuhteisista sekoituksista pomanderin väristä riippuen. Alkoholi on kaikkien pomanderien pohjana, jolloin nämä värien tuoksut levittäytyvät ja imeytyvät helposti energiakenttään. Kaikkia pomandereja pidetään suojelevina ja jokainen väri lisää uuden ulottuvuuden tähän tarkoitukseen.

Aura-Soma pomandereja on saatavana 25 ml muovisissa tippapulloissa, lasisina 2,5 ml minisuihkeina sekä 100 ml ilmanraikastajina tummansinisissä lasipulloissa. Uutuutena ovat myös 20 ml kokoiset huonetuoksut eli ilmanraikastajasuihkeet seuraavista tuoksuista: valkoinen, syvänpunainen, oranssi, keltainen ja vihreä.

Tuotteen käyttö: Tiputa muovisesta tippapullosta kolme tippaa tai suihkauta kerran minisuihketta vasemmalle kämmenellesi, hiero käsiäsi yhteen ja kuljeta kätesi aurasi eli energiakenttäsi läpi edeten päästä varpaisiin ympäri kehoa. Hengitä lopuksi syvään sisään pomanderin tuoksua kämmenistäsi muutaman kerran.

Aura-Soma pomanderit

Valkoinen - se alkuperäinen

Vicky Wall viittasi valkoiseen pomanderiin puhuessaan lääkäristä valkoisessa takissaan, valkoisen pomanderin tuoksu on lääkkeenomainen ja se sopii lähes mihin tahansa tilanteeseen. Valkoista pomanderia voi käyttää aurassa eli energiakentässä ja tämän lisäksi se on oiva pomanderi tilojen puhdistamiseen, valon sisään tuomiseen ja energioiden uudistamiseen. Se puhdistaa ja uudistaa auttaen luomaan tilaa uusille aluille.

Pinkki - rakkaudelle

Tämä pomanderi on universaaliin pyyteettömään rakkauteen - lämpö ja välittäminen, joka tekee kaikesta mahdollista elämässä. Emotionaalisesti pinkki pomanderi tuo mukanaan rakkautta, sekä itselle että ympärillä oleville. Tämä pomanderi tukee myös aikoina, jolloin tuntee itsensä haavoittuvaksi ja se auttaa välittämään omasta itsestään. Pinkki pomanderi luo syvän rentoutumisen tunteen, se harmonisoi ryhmiä ja niiden prosesseja.

Syvänpunainen - voimistaja ja suojelija

Syvänpunainen pomanderi maadoittaa ja voimistaa, molemmat punaiset pomanderit ovat hyödyllisiä maadoittumisen tunteen tuomiseen meditaation tai terapiasession jälkeen. Syvänpunainen pomanderi on myös hyödyksi aina, kun energiat on kulutettu loppuun.

Punainen - energioiden tasapainottamiseen

Punaisessa pomanderissa on syvänpunaista pehmeämmät värähtelyt, se auttaa pääsemään halveksunnan ja katkeruuden kielteisten tunteiden yli. Punainen pomanderi helpottaa ujoutta ja se auttaa käsittelemään aggressiota. Se on myös mainio pomanderi ihmisille, jotka työskentelevät maan voimien kanssa.

Koralli - herättäjä

Koralli pomanderi on olemuksemme suojelija antaen siten suuremman itsenäisyyden tunteen. Tämä pomanderi saattaa tuoda välttämätöntä, sisäistä näkemystä yhteisriippuvuuteen, se auttaa myös kilpailutilanteissa. Koralli pomanderi on herättäjä, joka voi tuoda syvän ilon tunteen!

Oranssi - menneen ja nykyisen shokin sulattaja

Oranssi pomanderi on avuksi shokkien ja pelkojen käsittelemisessä, se tasapainottaa auraa mikäli on tuntemuksia "ettei ole aivan kohdallaan". Tämä pomanderi mahdollistaa irtipäästämisen ja auttaa hyväksymään kaiken ympärillä tapahtuvan. Oranssi pomanderi liitetään toiseen chakraan ja sillä saattaa olla rauhoittava vaikutus tällä alueella.

Kulta - viisaus ja itsetietoisuus

Kulta pomanderi auttaa löytämään runsauden omasta itsestä ja käyttämään omaa viisauttaan täyden potentiaalin mukaan. Kulta yhdistetään solar plexus chakraan, jossa voi sijaita tuntemuksia pelosta ja ahdistuksesta - tämän pomanderin käyttö saattaa mahdollistaa itsensä hyväksymään, vastaanottamaan, sulattamaan ja rentoutumaan.

Keltainen - auringonvaloa

Keltainen pomanderi tuo sisään auringon paistetta - se on vastalääke melankolisiin tunnelmiin. Tätä pomanderia suositellaan käytettäväksi myös tiloissa, joista puuttuu auringonvalo, se kirkastaa ympärillä olevaa ilmapiiriä. Keltainen pomanderi on avuksi myös hermostuneisuuteen sekä jännittämiseen.

Oliivinvihreä - totuus ja suunta

Oliivinvihreä viittaa viisauden tuomiseen sydämeen sekä oman tien löytämiseen. Tämä pomanderi parantaa kykyä muistaa, se on avuksi myös erilaisissa kohtaamisissa ja ongelmissa muiden ihmisten kanssa. Oliivinvihreä pomanderi on erilaisille hoitajille ja terapeuteille mitä mainioin tilan puhdistamisessa ennen uutta asiakasta. Mikäli on tuntemuksia ansaan joutumisesta tai vaikeuksia löytää selkeää suuntaa missä tahansa tilanteessa on oliivipomanderi oikea valinta.

Smaragdinvihreä - tilan antaja

Smaragdinvihreä tuo rauhaa omaan tilaan auttaen siten oman suunnan löytämisessä. Tämä pomanderi voi vapauttaa vanhoista ajatuksista ja avata oven uusille päätöksille. Smaragdinvihreä pomanderi on avuksi mustasukkaisuudesta, kateudesta ja muista kielteisistä tunteista puhdistautumisessa.

Turkoosi - sydämellistä kommunikaatiota

Turkoosi pomanderi auttaa kommunikoimaan luovasti tuntemuksistaan. Tämä pomanderi on viestintään, erityisesti niille, jotka ovat tekemisissä erilaisten esittelyiden, opettamisen tai yleisön edessä puhumisen kanssa. Turkoosi rohkaisee leikkisyyteen, se voi olla avuksi tukkeumien vapauttamisessa sekä suojella esiintymispelkoa vastaan.

Safiirinsininen - kommunikaation suojelija

Safiirinsininen pomanderi tukee rakkauden korkeinta kommunikaatiota; keskittymällä omiin innostaviin ja jumalallisiin puoliin, se voi olla avuksi äärimmäisen eristyneisyyden tuntemusten ylitsepääsemisessä. Tämä pomanderi syventää sisäistä rauhaa rentouttaen, kirkastaen koko olemuksen. Kuluttamalla vähemmän energiaa omiin huolenaiheisiin, käytettävissä on enemmän energiaa siihen mitä on tehtävä.

Kuninkaansininen - vastaanottokyvyn vahvistaja

Kuninkaansininen pomanderi avaa mielikuvituksen ja vaiston voimille. Se auttaa myös tavoittamaan myötätuntoisia ja sopusointuisia tunteita.

Violetti - hengen suloisuus

Violetti pomanderi auttaa avaamaan vastaanottokykyä ja tietoisuutta, mikä saattaa mahdollistaa yhteyden omaan elämäntehtävään ja tarkoitukseen.

Syvä magenta - huolehtijan huolehtija

Tässä pomanderissa yhdistyvät voimistavat punaiset ja rauhoittavat violetit energiat samanaikaisesti. Syvä magenta pomanderi on hetkiin, jolloin kaikki omat energiat on annettu muille ja nyt on aika saada huolenpitoa omaa itseään kohtaan. Tämä pomanderi auttaa myös elämään nykyisyydessä.

Magenta - rakkaus ylhäältä

Rakkaus ylhäältä tuo sielun energian kohti fyysisyyttä. Tunne siitä, että yläpuolellamme, kruunun yllä, on rakkauden lähde ja tämä pomanderi toimii muistutuksena siitä, että voimme päästä kosketuksiin tuon rakkauden kanssa. Käytännöllisesti kyse on siitä, että meidän on laitettava rakkautta ja huomiota kaikkeen, mitä teemme, ei ainoastaan tietoisuuden muodossa vaan myös hoivan tasolla, joka voi tai saattaa mennä kaikkiin käsittelemiimme elottomiinkin esineisiin. Mitä tahansa harjoitamme pienissä asioissa, niin sama tietoisuus saattaa olla saatavilla isommissa asioissa. Tämän pomanderin käyttö voi auttaa meitä pääsemään kosketuksiin esenssimme, ytimemme kanssa.

Vaalea koralli

Auttaa meitä rakastamaan osia itsessämme, joille olemme antaneet kielteistä huomiota, jotta voisimme rakastaa itseämme hieman enemmän, olla ystävällisempiä itsellemme.
Vaalea koralli pomanderi - lue lisää

Pomanderit - eBoutique verkkokauppa