Aura-Soma® tasapainopullot

Aura-Soma on alati kehittyvä, ajassa elävä systeemi - Vicky Wallin siirryttyä rajan taakse vuonna 1991, on Mike Booth jatkanut Aura-Soman kehitystä ja uusien Equilibrium väriyhdistelmien vastaanottamista. Oheisena Miken ensiajatuksia tasapainopullosta B102 heti sen synnyttyä.

Vaikutelmia tasapainopulloista: B115 | B114 | B113 | B112 | B111 | B110 | B109 | B108 | B107 | B106 | B105 | B104 | B103 | B102 | B101 | B100 | B099 | B096

Tasapainopullot - eBoutique verkkokauppa

Tasapainopullo B102 - Arkkienkeli Samael

Tasapainopullo #102
  • Väri: syvä oliivinvihreä/syvä magenta
  • Syntymäaika: 25. syyskuu, 2001 klo. 12.00
  • Ydinajatus: Engl. o-live, missä löydämme uuden alun suhteessa toivoon sisällämme. Minkä päälle rakennamme elämän perustamme?
  • Voimalause: Arvioin uudelleen uskomukseni ja ajatukseni, ja näen uudenlaisen toivon elämän tilanteiden keskellä.
  • Pääteema: Mahdollisuus mennä vastatoimintaa (re-aktio) pidemmälle. Suurempi luottamus siihen, että elämä avautuu ilman katkeruutta - totuuden uusi ymmärtäminen.
  • Muuta: Kuuluu Pelastus- ja Arkkienkelisarjoihin.

Samael kuvataan yhdeksi kauneimmista arkkienkeleistä ja sanotaan myös, että hänellä ja Metatronilla on kaksitoista siipeä kuuden sijaan. Samael tunnetaan myös vahvimpana ehdokkaana tittelille "Kuoleman enkeli". Muun muassa Rudolf Steiner on ehdottanut Samaelin hallinneen maata ennen arkkienkeli Gabrielia vuosina 1190-1510 jaa., aikana, jolloin monia johtajia ja hallitsijoita syöstiin vallasta. Samael yhdistetään myös Mars planeettaan, jonka usein ajatellaan kuvaavan sodan ja selkkausten planeettaa. Mikäli menemme ajatuksissamme Marsin tämän hetkisen energian ytimeen, voimme löytää sieltä mahdollisuuden pidemmälle etenevään heräämiseen; saatamme löytää kurin ja järjetyksen tehdä ne asiat, jotka tiedämme tärkeiksi kehityksemme kannalta.

Samael tasapainopullon syntymä aloitti materialisoitumisensa tiistaina, iltapäivällä 11. syyskuuta 2001. Perinteisesti Samael yhdistetäänkin tarotkorteissa torniin, mutta Aura-Somassa B006 (violetti/violetti) ja Arkkienkeli Mikael, B094 vaaleansininen/vaaleankeltainen, ovat jo tarotkortti tornin alaisuudessa. Viittaus torniin on kuitenkin erittäin sopiva muistaen tuon päivän maailmaa mullistaneet tapahtumat. On ehkä aika arvioida uudelleen kaikkia uskomuksiamme ja tavoitteitamme, uuden ymmärryksen valossa. Tämä on ajatus, jota torni edustaa, sallimista asioiden olla kuten ne ovat tuomitsemisen sijaan.

Syvä oliivinvihreä syvän magentan yllä, syvän oliivinvihreän ensiesiintyminen Aura-Soma sarjassa. Tässä pullossa parantuminen tapahtuu ylhäältä tulevan rakkauden avulla, joista jälkimmäistä kuvaa tumma magenta pullon uumenissa. Oliivinvihreän tumma sävy on syventävä kokemus naisellisesta intuitiosta ja mahdollisuus tästä toivosta, joka johtaa meitä eteenpäin tulevaisuutta kohti. Tasapainopullossa on myös käsittämätön määrä piilotettuja pelkoja tietoisessa mielessä (keltainen), joita on nyt lähestyttävä omassa tilassamme (vihreä). Mikäli nämä pelot voitetaan, voi vähitellen ilmentyä mahdollisuus uskomattomaan iloon. Tämä on yksi piilotetumpien näkökohtien mahdollisuus tässä syvemmässä muodossaan olevassa oliivinvihreässä.

Syvä magenta pullon alaosassa kertoo ajasta, jolloin meidän on luotettava ylhäältä tulevaan rakkauteen itsessämme - tavalla, jollaista emme ehkä ole tunteneet aiemmin. Meidät on ravisteltu hereille turvallisuudestamme (piilotettu punainen alaosan syvässä magentassa), jotta meillä olisi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. On jälleen mahdollisuus osoittaa rakkautta pieniä asioita kohtaan uudenlaisen keskittymisen saavuttamiseksi sekä tuoda välittäminen tässä ja nyt tekemiseen. Tuota välittämistä voisi kuvailla myös tietoiseksi huomioksi.

Kuinka kiskoa ristiriidat irti itsestämme, yrittämättä, pakottamatta, ilman vastarintaa todellisen rauhan löytämiseksi (piilotettu sininen) toivolle (oliivinvihreä), joka on tulevaisuutta varten? Eikö tämä ole sen oliivipuun oksan viesti, jota pyhän hengen kyyhkynen kuvasi Nooalle, hänen odottaessaan ja tietäessään uuden maailman ilmenemisestä - sateenkaaren lupaus, joka vakuuttaa meidät tietoisemman tulevaisuuden mahdollisuudesta?

Eräs seikka syvässä oliivinvihreässä on rakkaus persoonallisella tasolla ja kykenemättömyys sen ilmaisemiseen - rakkaus esimerkiksi henkilöä kohtaan, joka on lähtenyt sotaan ikinä palaamatta: selvittämätön menetys, kun välittämistä ei ole ollut mahdollista ilmaista. On selvää, että tässä pullossa on monia kaksinaisuuksia ja ristiriitoja monella eri tasolla. Jopa värit, oliivinvihreä/magenta, ovat vastakkaisia väriympyrässä. B102 sisältää myös muinaisen Tao merkin alkuperäiset värit, vihreä/punainen, jotka edustavat olemisemme kaksinaisuuden ilmaisua. Voidaan sanoa, että yhtenäisen näkökulman muodostamiseksi, ilman pakottamista, on tärkeää yhdistää vastakohtaisuudet itsessään.

Normaalisti yhdistäisimme nämä asiat korallin kanssa, mutta tästä yhdistelmästä nousee vielä yksi näkökulma, jonka perusajatuksena on luoda, erityisesti sydämestämme, se mitä eniten pelkäämme. Missä pelko asustaa, siellä ei ole tilaa rakkaudelle. Jos kykenemme ylittämään pelkomme, voimme luoda jälleen oman maailmamme rakkauteen perustuen. Tämä on pitkä kaava, eritoten jos ajattelemme ettemme ymmärrä kaikkea mikä meille olisi ymmärrettävissä - kuinka me todella pääsemme takaisin paratiisiin?

Muista ne viisaat miehet, joita silmät sidottuina pyydettiin kuvailemaan koskettamaansa asiaa. Vasta, kun kaikkien kuvaukset yhdistettiin, saatiin lopputulos (elefantti) aikaiseksi. Elefantti on mielen symboli. Lopulta, kun työskentelemme itsemme kanssa, mielemme alkaa puhdistua ja näemme selkeämmin sisäiset ja ulkoiset totuuden heijastumat.

Rakkaudella,
Mike Booth

Tasapainopullo Arkkienkeli Samael - eBoutique verkkokauppa

Aura-Soma ilmanraikastajat