Aura-Soma® tasapainopullot

Aura-Soma on alati kehittyvä, ajassa elävä systeemi - Vicky Wallin siirryttyä rajan taakse vuonna 1991, on Mike Booth jatkanut Aura-Soman kehitystä ja uusien Equilibrium väriyhdistelmien vastaanottamista. Oheisena Miken ensiajatuksia tasapainopullosta B104 heti sen synnyttyä.

Vaikutelmia tasapainopulloista: B115 | B114 | B113 | B112 | B111 | B110 | B109 | B108 | B107 | B106 | B105 | B104 | B103 | B102 | B101 | B100 | B099 | B096

Tasapainopullot - eBoutique verkkokauppa

Tasapainopullo B104 - Arkkienkeli Chamael

Tasapainopullo #104
  • Väri: helmiäishohtoinen pinkki/magenta
  • Syntymäaika: 6. lokakuu, 2004 klo. 9.15
  • Ydinlause: Se on niinkuin se on.
  • Voimalause: Rakastan itseäni sellaisena kuin olen, päästän irti siitä mikä haluaisin olla.
  • Pääteema: Auttaa pääsemään itsessämme väkivallan yli, joka johtuu siitä, että emme puhu tunteidemme kautta.
  • Muuta: Kuuluu seitsemänteen säteeseen, pinkki tai rubiininpunainen säde. Rakkaus, ihailu ja kiitollisuus. Yhteys myös Getsemanen puutarhaan*. Chamael vahvistaa sydäntä.

Kello 9.15 aamupäivällä, lokakuun 6. päivä 2004, syntyi Arkkienkeli Chamael tasapainopullo - helmiäisen hohtoinen pinkki/magenta - merkillinen yhdistelmä tähän aikaamme. Ratkaisu rakkauden ja sodan välillä. Chamael johdetaan astrologiassa neitsyeen, Mars planeettaan ja viikonpäivistä keskiviikkoon.

Hän on tullut olevaiseksi auttaakseen saamaan päätökseen ja edistääkseen feminiinistä aspektia planeetallamme. Hän on erittäin huolestunut Andien energioista ja siitä, kuinka nämä energiat feminiinisen aspektin ohella kiertävät ympäri planeettaamme sateenkaarikäärmeen avautuessa. Henkilöt, jotka ovat työskennelleet syvästi itsensä kanssa, tulevat usein paikkaan tai pisteeseen, jossa havainnoidessamme totuuksia, jotka tapahtuvat oman itsemme näyttämöllä, menemme tuomitsemisen tai arvostelemisen pisteeseen sen sijaan, että sallisimme itsemme olla se mikä olemme. Lankeamme itsemme etäännyttämisen tunteeseen aivan kuin voisimme irrottaa itsemme siitä kuka ja mikä olemme.

Chamael on siellä auttaakseen meitä havannoimaan puolueettomasti ja menemään syvemmälle feminiiniseen vastaanottavaisuuteen suhteessa syvempään työhön omassa itsessämme.

Pinkki energia pullon yläosassa viittaa erillisyyteen ja irrottamiseen, mutta se sisältää myös Äiti Helmen energioita. Äiti Helmi on se kärsimys, joka syntyy irrottautuessamme millä tasolla tahansa omasta itsestämme. Se on se kärsimys, jonka luovat halumme, toteutumattomat toiveemme ja kuinka pinkki energia tuo tullessaan itsensä hyväksymisen syvempiä tasoja, jotka auttavat vähentämään kärsimystä tunnistamisen ja samaistumisen kautta.

Identifikaatio (tunnistus, samaistus) tässä mielessä viittaa itsemme tuomitsemiseen, muiden tuomitsemiseen tai kielteiseksi tulemiseen, se asettaa 'minän' eristäytyneisyyden tilaan. Chamael olennaisimmalta osaltaan, jumalallisena arvovaltana, on saapunut auttamaan meitä hyvien aikomusten siirtämisessä, edelleen lähettämisessä. Hän on näiden asioiden lähettiläs suhteessa työhön itsemme kanssa, häntä kutsutaan joskus myös yhdeksi hyveiden prinsseistä ja hän on kaikkien arkkienkeleiden johtaja tai päällikkö.

Yksi tärkeä ja yleisempi kommentti suhteessa arkkienkeleihin on seuraava: heistä sanotaan, että arkkienkeli kykenee matkaamaan universumin laidalta toiselle alle millisekunnissa. Samalla tavoin ajatellessamme tätä miljoonien valovuosien konseptia, tarpeemme ylittävä ja silti käytettävissä oleva, arkkienkeli on silloin olemassa nuo tarpeet täyttääkseen, mikäli olemme avoimia hänen läsnäololleen. Tässä mielessä arkkienkeli on kanssamme siinä määrin, että ei ole mitään itsemme ja energian välillä, joka on käytettävissä tukemaan meitä 'näytelmässämme' itsemme kanssa.

Ajoitus suhteessa Chamaeliin, joka on ollut yksi vaikeimmista ja pitkittyneimmistä tasapainopullojen syntymistä, omaa toisen helmiäshohteen, joka ei liity Äiti Helmen energiaan vaan hopeiseen yhteyteen. Leijuva hopea auttaa myös feminiinistä intuitiota olemaan tietoisempi. Tämä elementti pinkissä energiassa on mahdollisuus syvään paranemiseen suhteessa feminiiniseen; ymmärtämisen uudelleen kohdistaminen ja valo syvempien tasojen vastaanottavaisuuden näkökulmasta itsessämme.

Yhtenä seitsemästä arkkienkelistä, jotka palvelevat jumalan valtaistuinta, Chamael kuvataan 'yhtenä pyhistä enkeleistä, jotka jumala on asettanut nousevien ylle'. Hän on sama arkkienkeli, joka Baarukin apokalypsissa tuhoaa Sanheribin.

Näillä arkkienkeleillä on erityinen suojelun sallimus tarpeen aikoina, he suojelevat kaupunkeja, lentokenttiä, asemia, palvottuja sekä pyhiä paikkoja ja jopa kansoja.

Sydämen feminiininen aspekti ja Isä-Äiti jumalan rakkaus. Chamael voi olla avuksi sydämen kehittymisessä ja sydämen smaragdin avautumisessa. Laadut tässä ovat myötätunto (aito tunteminen), parempi kommunikaatio, tasapaino itsemme rakastamisen ja sen välillä, miten laajennamme rakkautemme muihin.

Skismojen parantaminen ydinperheessä, konflikteista ylipääseminen ja harmonian palauttaminen konfliktiin joutuneiden kesken.

Taivaan portinvartija.

Fyysisen valtakunnan valogeneraattori. Chamael on valon taajuuksilla läheisessä kosketuksessa tähtien ja tähtisumun kanssa. Muita ominaisuuksia - itsekuri, tyytyväisyys ihmissuhteissa, onnellisuus ja ilo. Kauneus kaikissa asioissa.

Chamael merkitsee 'hän, joka todistaa jumalan'.

Omistettu Geburahille, mielikuva soturista ajamassa vaunuja.

Hänellä on taivaan suojelijana satoja tuhansia enkeleitä, jotka ovat valmiina työskentelemään hänen kanssaan.

Chamaelin työn keskipisteenä on Taran vuori (County Meath, Irlanti). Taran sanotaan olevan portti toiseen maailmaan.

Uskomattoman voimakas. Tulevien muotoaan muuttavien voimien avulla, enemmän rentoutuessamme, pääsemme yli kamppailusta tai konflikteista itsemme kanssa. Chamaelin läsnäoloon liitettävä lintu on punarinta ja puu punainen vaahtera.

Chamael liitetään myös jousimieheen, erityisesti suhteessa matkustamiseen ja kestävän rauhan käsitteeseen.

104 on 14 kirkas/kulta - jousimiespullo - sekä 5 keltainen/punainen - leijona, myös Vicky tuo siunauksensa tämän pullon kautta.

Gardenian (keisarinkukka) tuoksu. Chamael on terveyden ja hyvinvoinnin suojelija. Avuksi itsessämme olevan väkivallan irtipäästämisessä ja konfliktin ylittämisessä, mahdollisuus päästää irti helpommin.

Chamaelin viesti - 'tiedä ja luota, kaikki on täydellistä' silloinkin, kun näyttää siltä, että näin ei ole, silloinkin kun olemme yrittäneet olla - 'se on niinkuin se on'.

Rakkaudella ja valolla,
Mike Booth

* Clara Clement kirjassaan 'Angels in Art' vuodelta 1898 liittää Chamaelin enkeliksi, joka ilmestyi Jeesukselle hänen tuskassaan Getsemanen puutarhassa.

Tasapainopullo Arkkienkeli Chamael - eBoutique verkkokauppa

Aura-Soma ilmanraikastajat