Aura-Soma® tasapainopullot

Aura-Soma on alati kehittyvä, ajassa elävä systeemi - Vicky Wallin siirryttyä rajan taakse vuonna 1991, on Mike Booth jatkanut Aura-Soman kehitystä ja uusien Equilibrium väriyhdistelmien vastaanottamista. Oheisena Miken ensiajatukset tasapainopullosta B107 heti sen synnyttyä.

Vaikutelmia tasapainopulloista: B115 | B114 | B113 | B112 | B111 | B110 | B109 | B108 | B107 | B106 | B105 | B104 | B103 | B102 | B101 | B100 | B099 | B096

Tasapainopullot - eBoutique verkkokauppa

Tasapainopullo B107 - Arkkienkeli Tzaphkiel

Tasapainopullo #107
  • Väri: opaalinhohtoinen turkoosi/syvä magenta
  • Syntymäaika: 14. joulukuu, 2009 klo. 11.00
  • Voimalause: Lähestyn tunnelin päätä.
  • Pääteema: Yksilöllistyminen ja kollektiivisen laajentuminen, sydämen sisäinen ohjaus, suoja valotyöntekijöille.

Rakkaat ystävät,
Tzaphkielin syntymä sai alkunsa marraskuun 19. päivä, seuraavana aamuna siitä, kun Linda Tucker ja minä saimme päätökseen Valkoisen leijonan Aura-Soma työpajan Dev Aurassa. Tasapainopullojen syntymäprosessien keskuudessa tämä on ollut pisin tähän saakka kokemistamme. Kun saimme ymmärryksen siitä, että syntymä saadaan valmiiksi 14. joulukuuta, tajusimme, että tämä päivä vastaa enkelihierarkiassa Ariel enkeliä, jonka nimi tarkoittaa "Jumalan leijona". Lisäksi Arielin tehtävä "taivaallisten mysteerien vastaanottajana ja paljastajana" liittyy edelleen Tzaphkieliin Akaasisten aikakirjojen eli Elämän kirjan vartijana. Tässä kirjassa kerrotaan olevan kirjattuna jokaisen sielun tarina. Tzaphkiel tarjoaa meille pääsyn rakkauden ja totuuden muinais-tulevaisuus mysteereihin, jotta voisimme ilmentää enemmän kokonaisuuttamme siitä kuka olemme tämänhetkisessä elämässämme. Edetessämme tasapainopullon B106 energioista pullon B107 energioihin, lähestymme pitkän, varjojen täyttämän tunnelin loppupäätä. Henkilökohtaisen ja henkilöiden välisen uuden valon harmonian kajastaessa alamme näkemään rauhan, joka viittilöi meille muuntuneen tulevaisuuden avaruudesta.

Koska 14. joulukuuta vastaa Arielin sydänvaikutusta, yhteys Arielin ja leijonan välillä (joka liittyy pulloon B23 tasapainopulloissa) yhdessä Tzaphkielin ilmaantumisen kanssa viittaa siihen, että se mikä tulee esiin B107 pullon syntymän myötä on myötätuntoisen leijonasydän-rakkauden voima ja tarkoitus - rakkaus tulee alkemisoimaan meitä eteenpäin kohti persoonallisen ja kollektiivisen yksilöllistymisen kultaista olemusta. Siten Tzaphkiel kutsuu meitä laajentamaan rakkauden tunnetta rakkauden tarkoitukseen ja velvollisuuteen. Tämä laajentunut rakkaus sisältää myötätunnon meren, jossa voimme tuoda kaiken mikä ikinä olemme olleetkaan, sovintoon ja harmoniaan kaiken sen kanssa mikä vielä tulemme olemaan. Se on rakkaus, joka ei pyydä meitä menemään pois tieltä vaan tulemaan tieksi. Se on rakkaus läsnäololla, joka ei ainoastaan voimista pieniä asioita päivittäisissä askareissamme - tapahtumissa, kohtaamisissa sekä 'miksi' ja 'miten' tekemisissämme - vaan myös liikuttaa ja laajentaa persoonallista yksilöitymistämme yhteistyöhön ympärillämme olevien yksittäisten ionien kanssa, ja lopulta kaiken kollektiivisen maa-sydän evoluution kanssa.

Arkkienkeli Tzaphkiel

Persoonallisella yksilöitymisen matkallamme vastaamme usein mentaaliselta tasolta sisäisen tähden kuuntelemisen sijaan - se on olemuksemme loistava esenssi, joka kertoo meille sisäisestä ohjauksesta muistuttaen meitä aina siitä kuka olemme. Edetessämme suunnassa, jossa päätöksiä tehdään ja havaintoja ymmärretään pääosin älyn kautta, sisäinen valomme saattaa näyttää himmeältä. Siten aistiessamme "kutsun" joltain syvällisemmältä tasolta tai ulottuvuudesta, voimme tuntea ensialkuun epämukavuutta tai ahdistusta. Tzaphkielin syvä magenta on syvyys, jota sekoitetaan sielun pyytäessä meiltä syvempää hyväksyntää. Jokainen meistä on seitinohut valo-olento, hauras tiheässä fyysisyydessämme. Puskemme usein fyysisyyttämme liian kovaa, ja ponnistellessamme henkäyksenkeveys saattaa näyttää kutistuvan alkaessamme tuntemaan oman haavoittuvuutemme, jonka voimme erheellisesti käsittää heikkoutena. Vaikeuksien kuitenkin noustessa pintaan ja antaessa meille tunteen liiallisesta paljastumisesta, ne pyytävät itse asiassa parannusta ja tulevat ilmi loppujen lopuksi suurimpina vahvuuksinamme.

Katsoessamme pullon 107 numerologisia vastaavuuksia, saamme myös tuntemuksen koetuksesta - testistä suhteessa pullon B10 (Kohtalonpyörä) karmisiin kaavoihin ja B7 (Getsemanen puutarha), uskon viimeinen testi. B10 pullossa on kyse karmisista siemenistä ja kylvöksemme seuraamuksista ja 7 on testi, joka aina voimistuu maksimoidakseen mahdollisuutemme siemeniä kylväessämme. Kun nämä kaksi pulloa tai ymmärrystä yhdistyvät vihreä/violetti Trubaduuripullossa B17 (10 + 7), silloin meitä muistutetaan pullon B106 väreistä. Sumuinen vaalea oliivinvihreä/sumuinen lila ja näemme pullon B106 kehityksen äänettömästä valosta turkoosin sielua sekoittavaan valaistumiseen pullossa B107. Taroteissa Trubaduuripullo B17 edustaa pullon B95 (Arkkienkeli Gabriel), tähtien sanansaattajan menomatkaa. Tämä muistuttaa meitä sielun/jälleensyntymisen tähden yhteydestä, joka mahdollistaa meidän tuoda alas sen, mikä on yläpuolellamme edessämme olevan kautta: tieto, energia ja raaka materia ovat ehdollistuneita kaavoja, joita tarvitaan aloittamaan transmutaatio kohti sisäistä kultaamme.

Arkkienkeli Tzaphkiel

Koska meillä on taipumus samaistua ennemminkin olemuksemme tiiviin materiaalin kanssa, Tzaphkiel taivaallisena äitinä tulee myötätuntoisesti auttamaan meitä valokehon synnyttämisessä fyysisen kehomme kemiasta. Tällä tavoin meille tarjotaan tarvittavaa "valotukea" vastataksemme sielunasioihin sisällämme ja yläpuolellamme. Osallistuessamme syvempiin sisäisiin valtakuntiin, yläpuolellamme olevan sieluntähden energeettinen olemus vetäytyy lähemmäksi fyysisyyttämme. Humaanisuutemme perusluonteenlujuus muuttuu ihmismäisen ja jumalallisen sekoittuessa yhteen sisällämme. Lopulta meistä tulee "valon temppeleitä", kun sen kuka me olemme ja sen mitä olemme täällä tekemässä täysinäisyys valaistuu ja ilmentyy.

Voidaan sanoa, että mikäli totuus on tarkoituksemme "mikä", silloin rakkaus on "tie", joka voi valaista sen kuinka totuutemme ilmaistaan. Tzaphkiel tulee synnytyksen ja kiihdyttämisen avuksi, jotta kohdistumme päämäärämme ja tarkoituksemme kanssa. Muutos ja menetys ovat kokemuksia, jotka luovat meissä nopeasti tilaa jollekkin uudelle. Tullessamme leijonasydämiksi, sallien rohkeudella ennemmin kuin vaikeiden asioiden tai tilanteiden kohtaamisen vastustamisella, alamme näkemään haasteet energian ahtaumina, joka välttämättömänä esiintyy ennen uuden elämän puhkeamista esiin. Ja ollessamme todella valmiita, jokin tavallinen asia voi yllättäen - tai ennemminkin luonnollisesti - tapahtua, johtaen huomattavaan kohtaamiseen tai mahdollisuuteen, joka näyttää vetävän yhteen kaikki luovuutemme elementit ja elämänkokemuksemme kuin olisimme valmistautuneet koko elämämme tähän hetkeen kuin tietäen tapahtumista etukäteen. Tämän tapahtuessa Tzaphkiel voi auttaa meitä hellittämään vanhoista karmisista kaavoista sekä yrittämisen keinotekoisuudesta - vetäminen ja työntäminen elämässä sen ja tämän saavuttamiseksi. Missä olemme elämässä samaistuneet liikaa tai uupuneet olosuhteista - kadottaen näkemyksen suuremmasta tarkoituksestamme - pullon B107 turkoosi pelastavana asdpektina kutsuu meidät avautumisen sulouteen ja ihmeeseen salliessamme itsemme yksinkertaisesti astua täyttymyksemme virtaan.

Arkkienkeli Tzaphkiel

Pullon B107 numerologia valaisee entisestään turkoosin pelastavia puolia, jotka ovat suhteessa yksilöitymiseemme. 107 supistuu yksinumeroiseksi luvuksi 8, numerologinen vastine ilmentymiselle, ja älkäämme unohtako, että tämä liittyy koko Aura-Soma ("valokeho") systeemiin (Aura-Soma sanan kirjaimet vastaavat myös numeroa kahdeksan). Pullo B8 (Anubis) liittyy tarinaan, jossa sydäntä punnitaan olemuksen keveyttä kuvaavaa höyhentä vastaan. Kuten tämä tarina vahvistaa, rakkauden liikuttaessa meitä kuljemme úsein elämämme läpi lentämisen tai "ilmassa kellumisen" tunteella. Sydän, jota ei kuulla tai ilmaista, tulee painavaksi ja siipirikoksi. Tzaphkiel kutsuu esiin rakkauden ja totuuden kysymyksiä, joista voidaan päätellä minkä verran sydämeemme kiinnitetään huomiota elämän valinnoissamme: Rakastammeko sitä mitä teemme vai teemmekö jotain muuta mitä rakastamme, vai emmekö pysty tekemään rakkaudella sitä mitä teemme, koska rakkaus omaa itseämme kohtaan on päässyt loppumaan?

Sen vuoksi Tzaphkiel tulee taivaallisena äitinä tukemaan meitä myötätunnolla ja suojelulla, jotta saattaisimme sallia sydämemme palata ilmaisemaan rakkautta sen kautta mitä teemme ja millä tavoin sen teemme. Tämä tuki tarjotaan kirkas/turkoosi yhdistelmässä eli pullossa B86, joka on taroteissa pullon 8 paluumatka ja suhteessa myös pulloon nimeltä Titania (turkoosi/kirkas). Titania on deevojen ja keijukaisten valtakuntien kuningatar. Titanian tarina "vapautus väärin kohdistetusta rakkaudesta omien todellisten tunteiden uudelleen muistamiseen" kutsuu meidät aktivoimaan sydämessämme asustavan rakkauden ja totuuden "värikoodin" luodaksemme elämän jolla on merkitystä - elämän, joka on kertakaikkiaan oman ainutlaatuisen olemuksemme ja tarkoituksemme ilmaisu. Tässä auttaakseen Titanian siivekäs deevavaltakunta tarjoutuu olemaan meidän välittäjänä enkelten valtakuntaan tarkoituksena saattaa viestejä ylhäältä maalliselle tasolle. Näin meidän persoonallisen ja kollektiivisen fyysisyytemme Maa, myös planetaarinen asumuksemme, voidaan parantaa ja kehittää myötävärähtelyn ja sen tiedostamisen kautta, mitä inhimillinen vuorovaikutus deevojen maailman kanssa tuottaa. Tämän vuorovaikutuksen tukeminen on myös osa Tzaphkielin päämäärää.

Arkkienkeli Tzaphkiel

Tzaphkielin mukana tulee ensimmäinen pullo, joka sisältää eteeristä mirhaöljyä. Tämä kuukausi kunnioittaa kauan sitten syntynyttä jumalallista uutta valoa, josta Kristuksen Betlehemin tähti ilmoitti. Paradoksaalisesti mirha - pitkään hautajaisvalmisteluihin yhdistettynä - oli yksi kolmesta vastasyntyneelle Jeesukselle annetuista lahjoista. Tämä korreloi sen käsitteen kanssa, että Kristuksen syntyminen fyysiseen muotoon aloitti ihmiskunnan siirtymän "vanhasta liitosta" "uuteen liittoon" - kuin rakkauden syntymä, joka pohjimmiltaan ylittää dogmin ja lain näkökannat, jotka ovat pidätelleet ihmiskuntaa vanhoissa itseään tuhoavissa kaavoissa. Näin siis uuden syntymän voidaan sanoa merkitsevän kuolemaa sille mikä on ollut, jotta se minkä on tarkoitus olla oleva, voi syntyä. Mirhan antimikrobialliset ominaisuudet viittaavat myös tukeen hienoaineisia energioita vastaan, kuten myös yhteiskunnallisia rakenteita ja manipulaatioita vastaan, jotka voivat vahingoittaa meitä, kun alamme synnyttämään enemmän oman itsemme ikuista kokonaisuutta tämähetkiseen elämäämme.

Tätä Tzaphkielin energiaa, jumalallisen naiseuden syvimpien näkökohtien ilmaisua hoivaksi ja suojaksi, ei tarvitse työntää tai vetää, vaan ennemmin sallia ja hyväksyä ilmaisuna "Minä olen elämä itse, aina itsestäni synnyttävä, kauttani ja kuten me". Ulkopuolelta se on rakkaus, joka elää täysillä sydämen lyriikalla ja iloinen tarkoituksellisuuden karjaisu kontatessamme, kävellessämme, hypätessämme ja lentäessämme läpi päivien ja unelmien tällä Maa planeetalla. Se on rakkaus olemuksen keveydellä, joka ilmaistaan niin luonnollisesti, kun sen ei tarvitse kuormittaa itseään pelkoa, tahtomattomuutta, häpeää tai arvottomuuden tunteita vastaan, jotka anastavat meidän arvokkaimman syntymälahjamme, joka on rakkaus itse. Tämä on todella ilmaantumisen aika tietylle ja ainutlaatuiselle rakkaus-olemuksessa sävylle, jota jokainen meistä on tullut loistamaan tähän maailmaan, maailmaan, joka niin tarvitsee täyden rakkauden ja totuuden meiltä kaikilta.

Rakkaudessa ja valossa,
Mike Booth, kiitoksilla Terah Cox'lle

Käyttökokemuksia tuntemattomalta käyttäjältä

Juuri ennen kuin aloitin käyttämään tätä pulloa, näin edeltävänä yönä ihan kuin tämän pullon hengen unessani. Avaruudessa kuin hologrammina leijuva kaunis, naisellinen jumalatar puhui minulle omasta tehtävästäni. Tämän pullon nimikkoenkeliin liitetään akaasiset aikakirjat, joten olisiko ollut juuri hän, joka esittäytyi minulle.

Tämä pullo on jollain tavalla säälimättömän vahva. Jossain vaiheessa tuntui, että mikään ei oikein jaksanut naurattaa vaan oli kuin olisin tarponut jossain synkässä suossa. Siksi minulle tulikin tarve ottaa käyttöön keltainen pomanderi tämän prosessin tueksi tuomaan iloa, koska muuten tuntui liian ahdistavalta ja jopa synkältä.

Tämä pullo ei päästänyt helpolla: oman varjon kohtaaminen kokonaisvaltaisesti on hyvin raskas prosessi, mutta lopulta erittäin vapauttava. Prosessi nosti esiin oman naiseuteni varjoni ja omat rakkaudettomat kohtani - huonommuuden tunteen rippeet, pelot ja tunteet hylätyksi tulemisesta, menettämisestä ja erillisyydestä. Esille nousi myös sisäisen lapsen parantamattomat osat. Erityisesti 12-14 vuotias minä - varhaisteini-iän esinaiselliset tunteet. Vaihe, jolloin on alkanut tiedostaa omaa naisellisuuttaan ja tapa, jolla siihen on alkanut kasvaa.

Oma naisellisuuteni ja siihen liittyvät tuntemukseni olivat erityisesti pinnalla kokonaisvaltaisesti tässä prosessissa. Tarve omien tunteiden vapaaseen ilmaisemiseen nousi esiin. Löytää oma voimakas vapaa naiseus. Oivalsin todellisen voimani piilevän kyvyssä näyttää aidosti tunteeni sen sijaan, että jatkaisin niiden pakenemista ja peittämistä "vahvuuteni" taakse, kuten aiemmin minulla oli tapana. Ymmärsin ettei minun tarvitse tehdä itsestäni vahvempaa kuin olen, juuri se mitä olen riittää ja tunteiden esiin tuominen lisää vahvuuttani eikä päinvastoin. Ymmärsin omien defenssieni vain heikentävän minua käyttämästä täysillä omaa potentiaaliani. Tämä pullo avasi minulle näköalaa omaan todelliseen itseeni tavalla, jota en ollut aiemmin kokenut mahdolliseksi.

Kärsimyksen syy kristallisoitui myös minulle tänä aikana. Halu johtaa kärsimykseen ja takertumattomuuden kehittäminen haluihin minimoi kärsimyksen kokemisen. Erityisesti ihmissuhteiden kohdalla jouduin tässä asiassa kohtaamaan tätä aspektia erittäin voimakkaasti. Halu on jonkun oman tyhjän kohtansa peilaamista ulkopuolelle. Projisoida tyhjä, rakkaudeton kohtansa erinnäisiin haluihin ja täyttää se jollakin ulkopuolisella - ei pysyvällä. Universaalilla tasolla on olemassa kaikki se rakkaus, josta ihminen tuntee puutetta, kysymys on vain sen vastaanottamisesta - sallimisesta sen täyttää itsenä projektoimatta sitä ulkopuolelle.

Runo, joka ilmentyi kauttani prosessissa:
Tyhjyyden täyte
Kuinka oppia elämään tyhjyydessä
- oppia rakastamaan tyhjyyttä
Kuinka voittaa tyhjyyden tunne
- oppia rakastamaan tyhjyyttä
Kun tyhjyys on täytetty Rakkaudella
Rakkaus On silloin Kaikki.

Rakkaus eheyttää ja parantaa, pelko tai huonommuuden tunne estää meitä vastaanottamasta sitä. Antamalla pelon tunteen valua pois itsestä kuin vesi linnun selästä takertumatta siihen, jätämme tilaa enemmän positiiviselle intentiolle toteutua elämässämme.

Myös menneisyydestä sisälle kaihertamaan jääneet epäoikeudenmukaisesta kohtelemisesta johtuneet viha ja katkeruus nousivat pinnalle purettaviksi. Alkoi tuntua todella tärkeältä kohdata kaikki vanhat selvittämättömät asiat ja "päivittää tilanteet nykyhetkeen".

Unen ja valveen rajatilassa sekä meditaatiossa saamani viestit olivat hyvin voimakkaita tämän pullon käyttöaikana. Ikäänkuin korkeimmasta lähteestä olisi haluttu tukea minua lähettämällä rohkaisevia viestejä jokaisena päivänä. Jossain vaiheessa sain myös vahvan tunteen siitä, miten unimaailmassa asiat näyttäytyvät usein todellisempana kuin arkitodellisuudessa. Todellisuuden vahva illuusio sulkee meidät kuin painekattilaan, jossa ihmiset pidättävät omia tunteitaan sisällään eikä näin ollen vapautuksen kokemusta päästä kokemaan.

Nyt olen saanut vahvan luottamuksen ja tunteen siitä, että olemme yhtä, erillisyys on illuusio ja paetessamme pelkojamme tuomitsemme itse itsemme tähän erillisyyden vankilaan. Mitä nopeammin kohtasin ahdistukset tässä prosessissa, sitä nopeammin pääsin eteenpäin. Ahdistuksia tosin nousi aika tiuhaan tahtiin, mutta uuden mottoni avulla (ILON KAUTTA) ja keltaisen ilostuttavalla energialla pystyin olemaan uppoamatta liian syvälle varjoni luomaan synkkään tunnelmaan ja koin haasteet jopa antoisina.

Tasapainopullo Arkkienkeli Tzaphkiel - eBoutique verkkokauppa

Aura-Soma kvintesenssit