Aura-Soma® tasapainopullot

Aura-Soma on alati kehittyvä, ajassa elävä systeemi - Vicky Wallin siirryttyä rajan taakse vuonna 1991, on Mike Booth jatkanut Aura-Soman kehitystä ja uusien Equilibrium väriyhdistelmien vastaanottamista. Oheisena Miken ensiajatukset tasapainopullosta B108 heti sen synnyttyä.

Vaikutelmia tasapainopulloista: B115 | B114 | B113 | B112 | B111 | B110 | B109 | B108 | B107 | B106 | B105 | B104 | B103 | B102 | B101 | B100 | B099 | B096

Tasapainopullot - eBoutique verkkokauppa

Tasapainopullo B108 - Arkkienkeli Jeremiel

Tasapainopullo #108
  • Väri: keskisävyinen turkoosi/keskisävyinen oliivinvihreä
  • Syntymäaika: 14. joulukuu, 2010 klo. 12.04
  • Voimalause: Menneisyydestä irtipäästäminen tuo perspektiivin muutoksia siten, että voin kommunikoida rakastavan ja totuudellisen sydämen kautta.
  • Pääteema: Hiljaisuuden kautta tulee rakkauden kommunikaatio ja totuus sydämestä.

Jeremiel on yksi arkkienkeleistä, joka on määritelty monien heprealaisten kirjoitusten lähteeksi. On sanottu, että Jeremiel vei Baarukin (yksi aikaisempien juutalaisten tekstien kirjoittajista) matkalle taivaan eri tasoille. Jeremiel nähdään myös seuralaisena tasolta toisella siirryttäessä. Sielun kohotessa viimeisen uloshengityksen jälkeen Jeremiel on se, joka valvoo siirtymistä suojelusenkelin ja muiden läsnäolevien enkeleiden kautta, tuoden helpotusta ja ylväyttä tilanteeseen. Hoiva irtipäästämisessä!

Rakkaat ystävät,
Jeremiel on myös enkeli, joka on yhdistetty pakanallisiin uskontoihin ja vanhan uskonnon ymmärrykseen. Tämä on erikoinen piirre arkkienkelissä - jumalatartyöskentely sekä työ muinaisten maaenergioiden ja maan pyhyyden kanssa. Turkoosi ja oliivinvihreä Sydämen smaragdin molemmin puolin.

Jeremiel mielletään myös yhdeksi selkeimmin näkeväksi arkkienkeliksi, häntä kutsutaan nimellä "Jumalan silmät". Vastaanottokyvyn kirkkaus on yksi Jeremielin lahjoja - jumalallinen havaintokyky tai näkijä.

Tarkastellessamme turkoosin keskisävyä, joka on vaaleanturkoosin ja turkoosin perusvärin välissä, olemme vahvistuneina "sydämen luovassa kommunikaatiossa", mediakommunikaation muodossa sekä kommunikaatioissa, jotka ovat olemassa tavoittaakseen olemuksen muita tasoja. Tämä on erittäin hyödyllistä tukien erityisesti yksilöllistymisen polulla olevia, matkalla kohti omaa itseä. Matkalla ollessamme tulee hetkiä, jolloin kohtaamme todennäköisesti sen mikä sijaitsee keskisävynä vaalean oliivinvihreän ja oliivinvihreän perusvärin välissä, sävyn, joka on tämän tasapainopullon alaosan väri - Jeremiel. Se on se katkeruus, josta viime vuosina on puhuttu paljon ja joka voi olla lahja. Kun se kääritään auki, paljastuu mahdollisuus uudelle totuudelle - uuden toivon tunteen kohoamisen mahdollisuus. Se tarjoaa aistimuksen siitä, mitä vaalea oliivinvihreä voi olla, mikäli yhdistymme siihen ja kohtaamme sen sitten suoraan - kohtaamme katkeruuden tunkeutuaksemme menneisyyden pettymysten, petosten tunteiden sekä tuntemuksiin siitä ettemme ole oikeassa suhteessa oman itsemme kanssa ja tavan, jolla uskomme, että olemme olleet tässä pisteessä matkaamme. Silloin kohdatessamme uuden aamunkoiton, uuden toivon, uusi mahdollisuus alkaa muodostumaan - jälleensyntyminen yksilöllistymisen matkalla tuoden mukanaan samanaikaisuuden ja sen, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tekemässä oikeaa asiaa.

On lupaus toivon palautumisesta, joka tukee tätä erityisesti suhteessa oliiviin. Se on tietty selkeyttämisen tunne arvioinneissa, joita teemme. Ajattelemme tuomitsemista myös attribuutiona erityisesti suhteessa kultaan. On olemassa käsitys, joka tulisi keskeyttää suhteessa omaan itseemme, mutta myös arvioinnin kirkkaus suhteessa erottelukykyyn, totuuteen ja siihen, kuinka rakkauden ja totuuden avioliitto yhdistyvät luodakseen hyvin erilaisen tilanteen. Jeremiel liittyy vahvasti totuuteen selkeän arvioinnin kautta. Jos katsomme ajassa taaksepäin, on olemassa oppiläksyjä, joista voimme koota menneisyyden tapahtumat ja mikäli näitä oppiläksyjä arvostetaan oikeassa valossa, voivat ne antaa toivon tunteen. Jeremielin energia liittyy vahvasti menneisiin oppeihin, jotka uudelleen arvioitaessa antavat tunteen toivosta.

Israelin toivo tässä ajan hetkessä perustuu uskollisuuteen yhdestä jumalasta tai todellisesta jumalasta, äiti/isäjumalasta, kaiken olevaisen arkkitehdistä. Jeremiel on sukua tuolle samalle uskollisuuden lähettimelle, todelliseen luottamukseen alkulähteessä. Rakentaa tunne henkisestä elämästä, henkisestä tarkoituksesta, ylittää ajan rajoitukset kyetäkseen tuomaan esiin henkinen uudelleen syntymisemme.

Vuonna 587 eaa muutettiin kaksi merkittävää tilannetta - temppeli ja Daavisen linjan poistaminen suhteessa kuningaskuntaan. Ne edustivat symbolista vakuutta Jumalan vaaleissa Israelissa. Menetys oli paljon suurempi kuin kansallisen arvovallan menetys ja jätti koko ymmärryksen Israelin erityisestä suhteesta Jumalaan kyseenalaiseksi. Mitä oli tapahtunut, oli täydellinen uudelleenarviointi ja uudelleen ajattelu Israelin ymmärtämisenä Jumalan kansana." Mikäli ajattelemme, että Jeremiel on osa tuota uudelleenarviointia, silloin saamme vielä yhden näkemyksen hänen toimintaansa suhteessa paljon laajempaan kuvaan.

Vaikeina aikoina, vastoinkäymisten tai kriisien aikoina ennustukset jumalallisesta sanasta, erityisesti logokset toivolla ja toivon laajentuminen, voivat olla vastalääke inhimilliseen epätoivoon.

Mike Booth ja #108 Arkkienkeli Jeremiel liitetään myös dogmien selvittelyyn; todellinen luottamus ja usko on se energia sekä asiayhteys, jonka kautta Jeremielin toiminta tulee olevaiseksi. Inhimil- lisen vapauden todellisuuteen pohjautuva enteellinen usko - inhimillisten valintojen selvät seuraukset, kuuntelemme tai emme mitä meille puhutaan suhteessa ennakkoon arvioimiseen siitä mitä voi tai ei voi tapahtua. Jeremiel on ääni, joka puhuu meille hiljaisuudessa tai hiljaisuudesta, joka antaa mahdollisuuden koskettaa sydäntä sekä olemusta syvemmällä tasolla itsessämme.

On tunne, että Jeremiel on tekemisissä vastuunottamisen kanssa. Ottaa vastuu vastakaiusta vaikka emme tuntisi itseämme valmiiksi siihen, ja sitten päätyä ymmärrykseen tai oivallukseen itsessämme siitä, mitä olemme ymmärtäneet. Ehkä sitten seuraa suurempi vastuunalaisuus.

Vääristymä uskonnossa, ei uskonjärjstelmässä, seurauksena energian vääristämisestä, joka voidaan ilmaista luonnollisemmin toisilla tavoilla. Esimerkki vääristymisestä, kuten seksuaalisuuden kumouksellisuus ja kuinka se korruptoi "uskonnollisia asioita", on ollut esillä katolisessa kirkossa viime vuosien aikana. Tämä liittyy myös siihen mitä Jeremiel viestittää - energian väärinkäyttö kumouksellisena sisältönä, jotta hän voi nyt tuoda asioita valoon, asioita, jotka eivät ole ennen valossa olleet.

Jeremiel on yksi seitsemästä "ydinarkkienkelistä" suhteessa eräisiin juutalaisiin teksteihin. Hänet tunnetaan arkkienkelinä, joka auttaa meitä luonteeltaan enteellisten visioiden kanssa, kyetäksemme aistimaan mikä tulee olemaan. Arvioida uudelleen olosuhteet, jotka ovat muutosprosessissa. Kyetä katsomaan tilannetta uudelleen ja arvioida uudelleen se, mitä on tapahtunut ja saapua näkökulman selkeyteen, joka perustuu sisäisestä tilanteesta, jossa olemme nyt, kohoavaan syvempään oivallukseen.

Jeremiel on arkkienkeli, joka tarjoaa paljon sympatiaa, syvän intuition tunteen. Hän auttaa meitä saavuttamaan kullan sisällämme ja jalostamaan sen, mikä sijaitsee oliivinvihreän alla. Voidakseemme löytää lähteen oliivinvihreästä osana sekoitusta, joka opastaa meitä kohti kullan transmutaatiota sisällämme. Menneisyydestä irtipäästäminen rakastavalla ja hellällä näkökulmalla, jonka avulla voimme tulla toimeen muutosten ja hyödyllisten tavoitteiden kanssa.

Auttaa tuomaan esiin mitä voimme sanoa selvänäköisyydeksi, sekä valveen tietoisuudessa että unielämässä, tämä on osa Jeremielin enteellistä tapaa toimia. Tunne olemuksen selkeydestä - innostuksen ja luottamuksen palauttaminen sen jälkeen, kun on ollut tunne identiteetin menettämisestä.

Kohtaaminen Jeremielin kanssa muuttaa käsityksemme näköalasta elämäämme siten, että tunteet ja ajatukset, jotka ovat sotkeutuneet tai sekoittuneet toisiinsa, selkenevät jotta näemme elämämme olosuhteet ja tilanteet eri näkökulmasta. Eri tason selkeys.

Rakkaudessa ja valossa
Mike Booth

More about B108...

There are in various belief systems 108 desires and 108 lies, fascinatingly enough 108 feelings, which are composed of 36 which belong in the past, 36 in the present and 36 in the future.

In Jeremiel we find the 9 star which has links to the 10 star and 11 star implying a karmic release across the three aspects of our be...ing.

The 108 equals 9 then the 10 and then the 8 >86, 14 which takes us to the gold returning in the 92, bringing us to the 11 star joining the left and right sides of our feeling being together....

In arithmetical progression then we find 1 to the power of 1 x 2 to the power of 2 x 3 to the power of 3 which equals 108. Therefore 108 equals...

Then 6 squared + 6 squared + 6 squared equals 108 or 3 x 36 equals 108. The 36 being the highest bottle in the highest world, unconditional love in the service of others...

The secret key is 5886 made by adding the numbers from 1 to 108 it cannot exist without it's predecessors.... 5 Vicky's bottle 88 the return journey of the 10 the 6... the lovers earthing and grounding and also Gemini ( more on that later) ....

...and even more about B108...

One of the things that has not been mentioned properly so far with B108, Archangel Jeremiel is the connection with St John and, in particular, Jeremiel is connected with St John of the Cross. The dates are not only coincidental but the link between Tzaphkiel and Jeremiel is very strong in relation to St John of the Cross. It is part of the deeper mystery of the bottle. As we come closer to ourselves in the process of individuation we meet the issues of bitterness and if we are able to overcome that bitterness by finding the necessary "salt" to be able to cure that bitterness within process of "marination" within ourselves then we can come to a sense of a new hope.

The new hope looks forward to what is in front of us, in time, but only if the bitterness to do with the disappointment of the past, can be let go of. We may then move forward with optimism, faith and the support of what is waiting for us if that letting go can take place. Something great is just round the corner.

The B108 takes us to a deeper level in the journey of individuation where we overcome the hurdle or obstacle in relation to letting go of the past. The true creativity where we find the opportunity to become co-creative with the Creator brings us, in a sense, to a new understanding of the heart within the heart (B9).

Mike Booth ja #108 When we sit in the "crystal cave", the emerald begins to open and in the opening of the emerald we feel a connection with the destiny or the being of the earth in a new way. The resonance of the heart, the opening of the heart is difficult to express in words. The sense of going from the thinking, through the feeling towards the being and how, in the B108, all those possibilities simultaneously exist to be able to go deeper within the connection with the essence of the emerald. One of the parts of the understanding of the emerald is a resonance with an inter-connectivity that joins those that are awakening to the heart that brings about a possibility that the earth also responds to. The sympathetic inter-dimensional resonance of the heart.

When looking at the picture of Europe and seeing the weather picture of snow and ice that has been particularly affecting us at this point in time during the birthing and new life of Jeremiel, it is clear that the patterns of frozen consciousness are in evidence perhaps more so than in the last one hundred years. The emergence or the coming through those patterns to be able to find the warmth at a deeper level within ourselves is pre-destined in relation to the opportunity that exists for us at this point in time to establish our resonance.

He/she is seen as being related to B20 Star Child and to B98 Sandalphon because of his/her relationship with the path that is called the last judgement. He is watching in relation to the souls that are appearing at the end of time as our positive or difficult karmic patterns are unfolded and the resurrection within the self of a different possibility of consciousness begins to emerge.

Mike

Käyttökokemuksia tuntemattomalta käyttäjältä

Kuten useimmat tähän asti käyttämistäni Aura-Soma pulloista, niin Arkkienkeli Jeremiel pullonkin nostattama prosessi limittyi konkreettisten tapahtumien kanssa niin hienovaraisesti yhteen, että saattaa olla joskus vaikea uskoakaan kuinka vahvoja näiden pullojen aikaansaamat prosessit ovatkaan. Ei ole erillistä henkisyyttä tai materiaa irti henkisyydestä - kaikki liittyy kaikkeen.

Olen kiitollinen, että sain kokea pullon nostattamaa prosessiani Intiassa, henkisessä yhteisössä palmumetsän keskellä, meren läheisyydessä. Ympäristö siellä oli kuin pullon herättämä ensimmäinen mielikuva minussa. Pullosta säteilee vapauttavan rentoa energiaa, - tunnelma kuin lomalla jossain paratiisissa.
Tuohon mielikuvaan liittyy tuntemus siitä, että tiedämme olevamme oikeassa paikassa, oikella tiellä, juuri siellä missä meidän kuuluukin olla ja voimme antautua “paratiisimaiseen” rentoon tunteeseen. Oman kokemukseni mukaan tämä oli pullon herättämän prosessin syvin viesti. Herättää itseni näkemään oma totuuteni, kuten se on. Herätellä itseäni avautumaan yhä enemmän ottamaan vastaan sen tehtävän hoitaminen, joka minulle kuuluu. Oppia erottelemaan oma polku ja kulkea vahvana sitä, sekä sallia muille kulkea heidän omaa polkuaan sitä kunnioittaen.

Henkisessä yhteisössä oli yhtä monta maailmankuvaa ja tapaa kokea henkisyys kuin oli ihmisiäkin. Siinä ympäristössä tulin itse punninneeksi ja peilanneeksi toisten kautta omaa henkistä kypsyyttäni ja kypsymättömyyttäni. Opin erottelukykyä, luottamusta omaan sisäiseen viisauteeni ja nöyryyttä roppakaupalla.

Suhteeni luontoon vahvistui entisestään ja kommunikointi eläinten ja kasvien kanssa tuli luonnollisemmaksi osaksi elämääni kuin koskaan aikaisemmin tämän pullon käytön myötä. Kenties uusi vahvistunut luottamukseni omaan itseeni ja omaan tietooni vahvisti myös kykyäni olla läsnä ja kuunnella ympäristön viestejä, jonka kautta tämän tason kommunikointi pääsi avautumaan.
Tämän tasapainopullon siivittämän prosessin jälkeen tunnen vahvemmin omat juureni, joista osa kytkeytyy vieläkin vahvasti vaikuttaviin entisiin elämiin ja niiden kautta loogiseen yhteyteen tämän elämäni tehtävän kanssa.

Tästä tasapainopullosta jäi vahvasti tunne “uuden ajan energioista”, joita tulevaisuuden maailman rakentamiseen jokaisen tulisi löytää omasta sisimmästään. Tulla omaksi tiennäyttäjäksi itselleen löytäessään oman paikkansa maailmassa ja sitä kautta rakentaa oikeudenmukaisempaa, sydänkeskeisempää yhteiskuntaa omien vahvojen moraalisten arvojen pohjalle. Ja sen sijaan, että seuraisimme jotakin ulkopuolelta määriteltyä johtajaa, löytäisimme oman johtajuutemme omasta sydämestämme ja seuraisimme rohkeina sitä.

Tasapainopullo Arkkienkeli Jeremiel - eBoutique verkkokauppa

Aura-Soma ilmanraikastajat