Aura-Soma® väriesenssit

Aura-Soman väriesenssit ovat kuin nestemäistä valoa kätevissä tippakorkillisissa, violeteissa lasipulloissa tuotteen puhtauden takaamiseksi. Ne sopivat mihin tahansa tilanteeseen ja eritoten hetki hetkeltä päivän kuluessa tukemaan värityöskentelyä tasapainopullojen, pomanderien tai kvintesenssien kanssa. Nämä väriesenssit saattavat antaa meille mahdollisuuden yhdistyä "väreihin, jotka valitset" milloin tahansa.

Nämä esenssit sisältävät energioita kvartseista, mineraaleista, kasveista, puista, väreistä ja valosta. Energisoiva prosessi tuo siten parhaimmat värähtelyt luoksesi sinun hyvinvoinnin ja tasapainon parhaaksi. Sympaattinen resonanssi on avain näihin upeisiin esensseihin, joita on saatavilla kaikissa sateenkaaren väreissä mukaan lukien sateenkaariesenssi täydelliseen chakrojen tasapainottamiseen.

Väriesenssejä voi käyttää pulssipisteille ranteeseen, ohimoille, nilkkaan tai kehon energiapisteisiin niin halutessaan. Näitä esenssejä voi käyttää milloin tahansa päivittäisen elämänmenon keskellä myös kukkatippojen tapaan. Aura-Soma väriesenssit sopivat hyvin yhteen muiden hoitotuotteiden kanssa. Väriesensseistä on saatavilla oma vihkonen, Colour Essence Brochure, jossa kerrotaan lisää väriesenssien ominaisuuksista.

Täysin avuksemme energisoidut väriesenssit saattavat auttaa meitä kehittämään herkkyyttä värienergiaa kohtaan. On mahdollista, että alamme tuntea chakrojen toimintaa ja saamaan vastakaikua. Voimme kehittää vastuunottamista.

Aura-Soma väriesenssit

Valkoinen

Valkoinen väriesenssi auttaa puhdistamaan ja harmonisoimaan olemuksen jokaista tasoa. Se saattaa myös terävöittää mieltä ja tuoda uusia näkemyksiä. Edelleen se saattaa olla avuksi tietyn tilanteen valaisemisessa ja oman heijastuksemme näkemisessä selkeämmin.

Pinkki

Tämä väriesenssi saattaa auttaa kokemaan rakkautta ja olemaan avoin rakkauden vastaanottamiselle ja jakamiselle, tuntemaan hoivaa ja lämpöä itseämme sekä muita kohtaan. Pinkki väriesenssi voi myös vapauttaa pelkoja sekä ahdistusta.

Punainen

Väriesensseistä punainen on mainio energian ylläpitäjä, se herättää tietoisuutemme ja voimamme auraa vahvistaen. Se saattaa myös auttaa keskittymään omaan energiaamme.

Koralli

Koralli väriesenssi voi olla avuksi psyyken vahvistamisessa, se saattaa auttaa myös kehittämään vahvan tunteen omasta arvosta. Tätä väriesenssiä suositellaan kaikkien chakrojen tasapainottamiseen sekä suurempien yhteisöjen parissa työskenteleville keskittymisen sekä yhteistyön ja kumppaneilta saadun tuen kohottamiseksi.

Oranssi

Oranssi väriesenssi saattaa auttaa löytämään syvän sisäisen näkemyksen ja hartaan halun, joka voi johtaa kohti autuutta. Se voi olla hyvä myös shokin ja trauman pehmentämisessä sekä rauhoittamisessa.

Kulta

Väriesenssi, joka liitetään kullan väriin, tunnetaan suunnannäyttäjänä sekä todellisen sisäisen arvomme ymmärtäjänä. Se hellii yhteyden tunnettamme ja ohjaa meitä kohti todellista tarkoitustamme.

Keltainen

Keltainen väriesenssi saattaa olla avuksi rajojen hahmottamisessa ja laajemman näkökulman saavuttamisessa yliaktiivisen ajattelun sijaan.

Oliivinvihreä

Oliivinvihreää väriesenssiä suositellaan yin ja yang energioiden tasapainottamiseen, se voi olla avuksi myös yhteyttämisessä ja kestävyydessä. Sen käyttö voi johtaa sydämen avautumiseen tunnetasolla ja tämän sisäisen äänen vastaanottamiseen.

Vihreä

Vihreä väriesenssi saattaa auttaa luomaan ajan, tilan ja suunnan, jonka tarvitsemme sekä kunnioittamaan näitä asioita myös muiden kohdalla.

Turkoosi

Turkoosi väriesenssi voi helpottaa kommunikaatiota sydämellisellä tavalla ja auttaa saavuttamaan sisäistä näkemystä sekä kasvua sisäistä opettajaamme kuuntelemalla. Se voi myös stimuloida luovuutta.

Sininen

Sininen väriesenssi tunnetaan rauhoittavasta ja huolehtivasta vaikutuksestaan, se saattaa auttaa löytämään selkeän ja luovan sisäisen näkemyksen.

Kuninkaansininen

Kuninkaansininen väriesenssi stimuloi mielen korkeampia toimintoja ja on mahdollisesti avuksi syvemmän sisäisen näkemyksen kohottamisessa tarjoten siten myös puhdistautumista, keskittyneisyyttä ja rauhaa.

Violetti

Tämä väriesenssi saattaa tarjota parantamisen sekä palvelun suuremman ymmärryksen ja uuden näkemyksen kautta.

Magenta

Magentaa väriesenssiä suositellaan käytettäväksi ehdottoman rakkauden vaalimiseksi, jopa pienissä asioissa.

Sateenkaari

Sateenkaaritipat voivat olla avuksi sisäisten väriemme tasapainottamisessa ja harmonisoimisessa. Tätä väriesenssiä suositellaan myös ryhmäenergioiden harmonisoimiseen.

Väriesenssit - eBoutique verkkokauppa