Energiasivut

Kokoamme näille sivuillemme alati laajenevaa, mielenkiintoisista aihepiireistä koostuvaa arkistoa, josta toivomme olevan iloa ja hyötyä kaikille sivuillamme kävijöille. Ajatuksia uudessa ajassa, vanhoja viisauksia ja muinaisia mietteitä on luvassa muun muassa seuraavista aihepiireistä jo olemassa olevien teemojen täydentämisen lisäksi:

  • Pyhät paikat - maailmasta löytyy runsaasti paikkoja, jotka omaavat erityisen, sanoin kuvaamattoman energian
  • Peikot ja keijukaiset - kaikkia viehättävät iästä riippumatta metsien ja ketojen asukit
  • Egyptin aarteet - kuuluisimmat ja tunnetuimmat hautalöydökset sekä mystiset paikat
  • Numerologia - nimi ja syntymäpäivä kuvastavat niihin liitettävillä numeroilla ihmisen persoonaa ja luonnetta
  • Unikuvia ja symboliikkaa - mielenkiintoisten symbolien avulla voi ymmärtää itseään ja elämäntilanteitaan
  • Jumalattaret - rakkauden ja kauneuden Afrodite, unelmoimaan uskaltautuva Ishtar tai Isis, egyptiläinen äitijumalatar...
Venetsialainen naamio

Pyrimme saamaan sivuillemme silloin tällöin jotain uutta, kiinnostavaa luettavaa, joten poikkea muistaessasi katsomassa, jos jokin uusista aiheistamme tai lisäyksistämme on juuri sinun mieleen! Hitaasti, mutta varmasti tutkimus- ja kirjoitustyömme edistyvät ja uudet lukupaketit ilmestyvät sivuillemme palvellen kaikkia moninaisista aihepiireistä kiinnostuneita ilman eri velvollisuuksia, kuten rekisteröitymistä tai jäsenyyden hankkimista.

Energia E

Energia on kaikkialla, kaikissa meissä ja ympärillämme, tällä planeetalla ja äärettömässä universumissa. Kaikissa eliöissä, olemuksissa, ajatuksissa - se on olemassaolon voimaa, joka noudattaa yleistä säilymisen lakia. Energia ei synny eikä häviä, sitä ei voi luoda eikä tuhota, mutta se saattaa muuttaa muotoaan.

'energeia' (muinainen kreikka) - aktiviteetti, toiminta