Hääyön huumaa

Hääjuhlallisuuksien ja illanvieton jälkeen on hääparin aika vetäytyä kahden keskiseen rauhaan, nauttimaan toinen toisistaan ja vastasolmitusta liitostaan. Hääyönä ilmassa on erityistä taikaa, joten yhtälailla kuin päiväänkin, kannattaa yön mieluisaan toteutumiseen paneutua hieman etukäteen.

Paras valmistelu kaikinpuolin onnistuneeseen hääyöhön ovat kunnon yöunet hääpäivää edeltävänä yönä sekä hääpäivän päättäminen omalta kohdaltaan viimeistään puolille öin. Juhlat voivat jatkua mainiosti ilman hääpariakin, kaikki ymmärtävät vastavihityn parin kaipuun yhteisen hetken jakamiseen - pitkä, jännittävä päivä ansaitsee arvoisensa loppuhuipennuksen.

Tulevaa unelmien yötä voi valmistella hieman jo etukäteen, häitä edeltävänä iltana yöhön liittyvät tykötarpeet voi toimittaa ajoissa yöpymispaikalle. Mikäli kaasoon on luottaminen, jekkujen sijaan hän voi koristaa ja luoda romanttisen tunnelman häähuoneeseen tai -sviittiin. Ja mikäli häämatka osuu tähän saumaan, hääyötähän voi pidentää useammaksikin yöksi (ja päiväksi)!

Hääyön huumaa

Tunnelmantekijöitä

Olkoon hääyön tapahtumapaikkana kesämökin rantasauna, kartanoromantiikka tai ylellinen sviitti tropiikissa, on oikeanlaisen ilmapiirin luominen helppoa muutamin kaikkialla toimivin konstein. Aidot tai silkkiset, punaiset ruusunterälehdet vuoteella luovat romanttisen keitaan intiimiin hetkeen. Tunnelmavalaistus säädetään himmentimellä tai valaistuksena voivat olla ainoastaan kynttilät tai erilaiset lyhdyt. Hiljainen taustamusiikki ja sensuaaliset tuoksut (tuoksukynttilät, suitsukkeet tai eteeriset öljyt) kohottavat aistikasta tunnelmaa.

Aromaterapia - eBoutique verkkokauppa

Koreile asusteilla

Nimenomaan hääyötä varten hankitut alusvaatteet virittävät varmasti oikeaan tunnelmaan, mahdollisesta väsymyksestä huolimatta. Ostamalla jotain hieman erilaista, mihin uusi puoliso on tottunut, yllättää partnerin varmasti myönteisesti. Perinteisesti seksikkäitä alus- ja yöasujen värejä ovat musta, punainen sekä hääyönä luonnollisesti myös vitivalkoinen. Koristautumista voi jatkaa edelleen sukilla, kengillä, saappailla, koruilla, meikeillä, peruukeilla ja esimerkiksi tekokynsillä.

Eroottinen roolileikki

Jotta hääyö poikkeaisi normaaleista rutiineista, voi se olla myös oikea hetki eroottisten roolileikkien toteuttamiseen puolin ja toisin. Roolileikit turvallisessa, mutta hieman erilaisessa ympäristössä oman rakastetun kanssa tuovat usein juuri sitä kaivattua lisämaustetta suhteeseen ja hääyö onkin mitä mainioin hetki leikkien aloittamiselle. Jotain toista henkilöä näytteleminen voi vapauttaa mahdollisista alitajuntaisista estoista, näin seksiseikkailu saattaa edetä aivan uusille tasoille uuden persoonallisuuden myötä.

Roolileikeissä asusteilla on suuri merkitys, ne luovat visuaalisen mielikuvan ja auttavat pääsemään juuri oikeaan tunnelmaan. Eroottisten roolileikkien avulla myös hääyö jatkaa vielä hetken arjen vastapainona fantasian maailmassa. Luovuus ja iloinen, ennakkoluuloton mieli tuovat seksuaalisen rajattomuuden tunteen, jonka te kaksi voitte jakaa antoisana hetkenä roolileikkien ja rakastelemisen parissa!

Rakkauden kosketus

Tutkimusmatka ihmiskehon sensuaaliseen maailmaan luo aistikkaita tuntemuksia, jotka muun muassa hääyönä voidaan kokea sangen vapauttavina ja lemmekkäitä tunteita nostattavina. Esimerkiksi sensuaalinen hieronta on kosketusta ja tunnustelua vapaasti, vailla mitään sääntöjä tai opeteltuja kuvioita. Tämä intiimihetki rentouttaa kehon pitkän päivän päätteeksi ja rakentaa myönteistä luottamusta kumppaniin. Huumaavan hierontaöljyn voi itse tehdä yhdistämällä valittuun pohjaöljyyn mieleisiä tuoksuja eteerisistä öljyistä, joista muun muassa ylang ylang öljyn kukkaisen makea, jopa sensuaalinen ja euforinen tuoksu rentouttaa, vapauttaa jännityksiä ja helpottaa stressiä.

Erilaiset tuoksut ja maut vapauttavatkin kehon luonnolliseen tilaansa, ne saavat rakkauden virtaamaan ja vartalon liikkumaan vapautuneesti, jolloin nautinto rakastelusta on voimakas tunne monella eri tasolla. Näihin tunteisiin päästään myös erilaisilla eroottisilla kylvyillä tai rakkaudellisilla herkuilla. Esimerkiksi esileikit sulatetun suklaan tai vispatun kerman kanssa lämmittävät ihoa houkuttelevan lempeästi - ne lisäävät intohimoa jokaiseen ihoa hipaisevaan suudelmaan!

Hääyön huumaa

Lämpimät muistot

Hääyö on osa huolellisesti suunniteltua, ainutkertaista hääjuhlaa. Se tarjoaa hääparille ensi kerran mahdollisuuden rauhalliseen, kahdenkeskiseen oleiluun pitkän ja jännittävän päivän jälkeen. Hääpari voi luoda mieleenpainuvasta hääyöstään juuri sellaisen muiston kuin he itse haluavat. Pako arjesta tuntuu varmasti ihanammalta, mikäli siihen yhdistetään hieman tunnelmallista erotiikkaa ja romantiikkaa, molemmille sopivassa mittasuhteessa. Lämpimiä muistoja lemmekkäistä hetkistä...