Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio

Kurssit & muut tapahtumat

Energiakeskus Indigon koulutuksen pääpaino on Aura-Soma Colour Care värisysteemin kursseilla, jotka värien viesteihin tutustumisen ohella vievät ihmistä eteenpäin kasvussaan ja omassa elämässään, vaihtoehtona on myös viralliseksi ammatinharjoittajaksi tai konsultiksi valmistuminen. Kaikkien tiloissamme olevien kurssien ja muiden tapahtumien sisällön pyrimme pitämään korkealaatuisena muun toimintamme ohella, haluamme luoda kurssilaisille ja muihin tapahtumiin osallistujille hyvän mielen ja miellyttävän kokemuksen kokonaisuutena. Näin toimiessamme toivomme voivan edesauttaa kaikkia Energiakeskus Indigon ystäviä kohti harmonista ja tasapainoista elämää!

Päivämäärä Kurssin nimi Esittely Hinta
09.12.2017 Punainen Aura-Soman merkeissä lue lisää 25 €
13.01.2018 Itsen luominen, intro lue lisää 129 €
14.01.2018 Itsen luominen, 1. juurichakra lue lisää 129 €
03.02.2018 Itsen luominen, 2. sakraalichakra lue lisää 129 €
04.02.2018 Itsen luominen, 3. solar plexus chakra lue lisää 129 €
10.-11.02.2018 Minä Olen -messut lue lisää 20 €
03.03.2018 Itsen luominen, 4. sydänchakra lue lisää 129 €
07.04.2018 Itsen luominen, 5. kurkkuchakra lue lisää 129 €
08.04.2018 Itsen luominen, 6. otsachakra lue lisää 129 €
12.05.2018 Itsen luominen, 7. kruunuchakra lue lisää 129 €
13.05.2018 Itsen luominen, integraatio lue lisää 129 €
Aura-Soma tasokurssit

Aura-Soma 1. tasokurssi (sininen)

Aura-Soman 1. tason peruskurssi on erinomainen tapa aloittaa värin kokeminen energeettisellä tasolla ja tutustua värien viesteihin oman itsensä kehittämisen, muistamisen ja oivaltamisen taipaleella. Tämän kurssin tavoitteena on tarjota informaatiota työkaluista, joita Aura-Soma Colour Care värisysteemi mahdollistaa ja luoda ilmapiiri, jossa jokaisen oppilaan intuitiivinen väritietämys voi johtaa suurempaan tietoisuuteen. Kurssilla ei painosteta ammatinharjoittajaksi ryhtymistä, sille voi osallistua täysin oman kasvun ja kiinnostuksen puitteissa väreihin liittyen - monet osallistuvat Aura-Soma kursseille henkilökohtaisen kokemuksen pohjalta. Tällä peruskurssilla käsitellään muun muassa värejä ja niiden symboliikkaa sekä väriteoriaa, konsultaatioprosessia, Aura-Soma Colour Care värisysteemin moninaisia tuotteita värien teemoja korostaen ja tehdään paljon harjoituksia värienergioiden parissa.

Aura-Soma koulutuksen 1. tason peruskurssi järjestetään kahden kolmipäiväisen viikonlopun kokonaisuutena tai yhtäjaksoisesti. Tasokurssin kesto on siten Akatemian (ASIACT) edellyttämät 6 päivää (36 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Energiakeskus Indigon Aura-Soma kurssit sisältävät kattavan englanninkielisen opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen.

Kurssin hinta on 550,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 80,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 470,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Seuraavat 1. tason Aura-Soma kurssit:
06.-08.10.2017 / 13.-15.10.2017 kahden kolmipäiväisen viikonlopun kokonaisuus Espoossa, Energiakeskus Indigo

Aura-Soma 2. tasokurssi (keltainen)

Aura-Soman 1. tason peruskurssin jälkeen oppilaan on mahdollista edetä 2. tason jatkokurssille, joka paljastaa Aura-Soma värisysteemin potentiaalin monella eri tasolla. Jatkokurssin tarkoituksena onkin kiihdyttää matkaa itsensä tuntemiseen Aura-Soma värisysteemin avulla ja aktivoida vähitellen myös oikean aivopuoliskon toimintaa - 1. tason jälkeen valmius tähän kaikkeen on jo olemassa.

Tällä 2. tason Aura-Soma kurssilla käsitellään muun muassa värien viestien viittä eri tasoa, Aura-Soman ja numerologian välisiä yhteyksiä, astrologiaa tasapainopulloihin liittyen sekä kiviä, jotka ovat tärkeitä Aura-Soma värisysteemissä. Kurssi syventää oppilaiden ymmärrystä värin kielestä ja kurssilla koetaan värienergioita esimerkiksi värihengityksen avulla.

2. tason Aura-Soma jatkokurssi

Aura-Soma koulutuksen 2. tason jatkokurssi järjestetään kahden kolmipäiväisen viikonlopun kokonaisuutena tai yhtäjaksoisesti. Tasokurssin kesto on siten Akatemian (ASIACT) edellyttämät 6 päivää (36 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Aura-Soma kurssit Energiakeskus Indigossa sisältävät kattavan englanninkielisen opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut.

Kurssin hinta on 550,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun, opintokansion ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 80,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 470,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Seuraavat 2. tason Aura-Soma kurssit:
15.-20.07.2017 yhtäjaksoinen kuuden päivän kokonaisuus Espoossa, Energiakeskus Indigo

Aura-Soma 3. tasokurssi (punainen)

Aura-Soman 3. tasokurssin päämäärinä ovat muun muassa tasapainopullojen ymmärryksen laajentaminen sekä yhteyksien luominen asenteisiimme ja potentiaaliimme. Herääminen uusiin mahdollisuuksiin itsessämme ja tietoisessa kasvussamme sekä edellisten kurssien kokemusten maadoittaminen tuovat kaiken koetun ja opitun yhteen. Kurssin sisältönä ovat seuraavat asiat:

  • - värikielen tutkiminen Mestarisarjan tasapainopullojen kautta
  • - konsultaatiotaitojen vaaliminen laajempaan asiakaskuntaan valmistautuen
  • - Aura-Soma värisysteemin yhteydet ja samankaltaisuudet Kabbalan elämänpuun ja tarotkorttien arkkityyppien kanssa

Kurssin pääsyvaatimuksena on 1. ja 2. tason Aura-Soma kurssien suorittaminen sekä 2000 sanaisen esseen tarkastettavaksi jättäminen Akatemian ohjeiden mukaisesti.

Aura-Soma koulutuksen 3. tasokursseja järjestetään noin kerran vuodessa. Tasokurssin kesto on Akatemian (ASIACT) edellyttämät 6 päivää (36 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Aura-Soma kurssit Energiakeskus Indigossa sisältävät kattavan englanninkielisen opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii tanskalainen Aura-Soma opettaja Marianne Mikkelsen ja kurssi tulkataan englannista suomeksi suomalaisen Aura-Soma opettajan toimesta.

3. tason Aura-Soma edistyneiden kurssi

Kurssin hinta on 650,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 80,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 570,00 kurssin alkaessa. Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Esittämistaidon kurssi / Personal Presentation Skills (PPS)

Tämä korallin potentiaalin sävyttämä kurssi on suunniteltu auttamaan aiemmilla Aura-Soma tasokursseilla opitun informaation yhtenäistämisessä, tällä kurssilla tutkitaan myös mitä etuja värien kanssa työskentelemisestä on. Katsomme kykyjemme syvyyksiin, alamme tunnistamaan kykyjä ja lahjoja muissa ihmisissä sekä tutkimme, kuinka voimme auttaa toinen toistamme jokapäiväisessä elämässä näiden lahjojen hyväksymisessä ja kasvattamisessa. Kuinka voimme ilmentää kykyjämme omassa elämässämme tai ylipäätään nähdä moninaiset lahjamme, jotka meillä jo on? Kurssilla käsitellään myös seuraavia asioita:

  • - konsultaatiotaitojen kartuttaminen
  • - yksilöllisten lahjojen ja kykyjen tunnistaminen
  • - yksityiselle yleisölle pidettävien lyhyiden esitelmien suunnittelu ja pitäminen
  • - Aura-Soman kuvaileminen lyhyesti
  • - rauhallisuus ja keskittyneisyys paineen alla
  • - itsestään ammattimaisen kuvan antaminen
  • - kuinka kasvattaa asiakaskuntaa

PPS kurssin pääsyvaatimuksena on muun muassa 1. ja 2. tason Aura-Soma kurssien suorittaminen ja kurssille on mahdollista osallistua milloin tahansa 2. tasokurssin jälkeen, kuitenkin ennen 4. tasoa.

Aura-Soman PPS kursseja järjestetään Suomessa noin kerran vuodessa. Kurssin kesto on Akatemian (ASIACT) edellyttämät 3 päivää (18 h) ja Aura-Soma kurssit Energiakeskus Indigossa sisältävät englanninkielisen opintokansion sekä suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii tanskalainen Aura-Soma opettaja Marianne Mikkelsen ja kurssi tulkataan englannista suomeksi suomalaisen Aura-Soma opettajan toimesta.

Kurssin hinta on 300,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 50,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 250,00 kurssin alkaessa. Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Värit Aura-Soman merkeissä

Energiakeskus Indigossa Espoossa pidetään noin kerran kuukaudessa väripäiviä Aura-Soma Colour Care värisysteemin merkeissä kaikille Aura-Somasta kiinnostuneille. Päivä on ensisijaisesti tarkoitettu Aura-Soma ammatinharjoittajille ja konsulteille, mutta avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta sekä Aura-Soma värisysteemiä jo jonkin verran tunteville värikkäille ihmisille.

Näiden värikkäiden päivien teemoina jatkamme sateenkaaren värien läpikäymistä ja vuorossa ovat seuraavaksi jälleen punaisen värin maadoittavat ja elinvoimaiset teemat sekä kokemukset. Luvassa on teorian lisäksi muun muassa antoisia mielikuvaharjoituksia, vuorovaikutusta ja värien aistimista monella eri tasolla - väreileviä päiviä!

Väripäivän hinta on 25,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä teehetket. Päivän vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Seuraavat Väripäivät:
09.12.2017 Espoossa - sitovat ilmoittautumiset viimeistään 01.12.2017

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin

Tämä ihana päivä tutustuttaa arkkienkeli- ja värienergioihin eri aistien kautta Equilibrium tasapainopulloista B094-099, Arkkienkeli Mikaelista Tzadkieliin. Tämän päivän kantava voima on enkelienergioiden ohella ryhmän kohottava henki sekä kokemusten jakaminen mahdollisista esiin nousevista tuntemuksista, jotka ovat tärkeä osa enkeli- ja värienergioiden laajempaa sekä kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä. Tämä päivä tarjoaakin rakkaudelliset mahdollisuudet integroida ja omaksua uusia näkökulmia arkkienkeleistä sekä tuoda enkelivaloa omaan elämään!

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta sekä Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville värikkäille ihmisille. Päivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja osallistujien maksimimäärä on 8 henkilöä.

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin päivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetket. Kurssin vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Viikonvaihde Metatronista Raqueliin

Tule kokemukselliseen viikonvaihteeseen arkkienkeleiden ja värienergioiden eli Aura-Soman merkeissä Energiakeskus Indigoon! Tämän viikonvaihteen teemana koemme arkkienkeli- ja värienergioita eri aistien kautta Equilibrium tasapainopulloista B100-114, Arkkienkeli Metatronista Raqueliin. Näiden päivien aikana ryhmän kohottava henki ja kokemusten jakaminen mahdollisista esiin nousevista tuntemuksista ovat tärkeä osa enkeli- ja värienergioiden laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä. Tämä viikonvaihde antaakin hyvät mahdollisuudet integroida ja omaksua uusia näkökulmia arkkienkeleistä sekä tuoda enkelivaloa omaan elämään!

Viikonvaihde Metatronista Raqueliin on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta sekä Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville värikkäille ihmisille. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Viikonvaihde Metatronista Raqueliin -kurssin hinta on 85,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki viikonlopun aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetket. Kurssin vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Itsen luominen -kurssi

Herääminen ja uudelleen syntyminen - uusi alku ilolle ja itsen hyväksymiselle!
Itsetietoisuuden taito on todella itsen kuuntelemisen taidetta. Meillä kaikilla on sisäinen ääni, joka kertoo meille rehellisyydestä itseämme kohtaan. Kutsuttakoon sitä sitten omaksitunnoksi tai intuitioksi, se on siellä ja niin usein emme kiinnitä siihen riittävästi huomiota. Silti se on iso osa meitä emmekä voi todella alkaa luoda itseämme, joka haluamme olla tai elämää, jota haluamme elää, ilman sitä.

Jotta voit luoda itsesi, sinun täytyy siis ensin löytää itsesi ja sisäinen äänesi. Itsetietoisuuden taiteen hallitseminen antaa meille mahdollisuuden löytää itsemme, tehdä rauha itsemme kanssa ja siirtyä luomaan onnellista elämää, johon olemme syntyneet. Inspiraation uudelleensyntyminen ja herättäminen itsessään tuo uutta tietoisuutta ja käsitystä elämästä. Lämpöä, ystävällisyyttä ja hyväksyntää itsellemme, jolloin ehdoton rakkaus ja hoiva ilmaistaan uudella ymmärryksellä siitä, kuinka elää elämässä tietoisesti, hyvinvoivana ja ilon kanssa.

"Elämä ei ole itsensä löytämistä. Elämä on itsen luomista."
- George Bernard Shaw

Itsen luominen -kurssi kuljettaa sinut lempeästi monella eri tasolla tälle matkalle omaan itseen. Aktivoimme jokaisen kurssipäivän aikana kaikkia aistejamme ja keskitymme kuuntelemaan sydämellistä kommunikaatiota olemuksemme tunnepuolelta luovasti tanssien ja maalaten. Tyyli on vapaa eli aikaisempi tanssikokemus, maalaustaito tai chakratietämys eivät ole tarpeen. Mukana prosessissa ovat myös musiikki, värienergiset Aura-Soma tuotteet sekä päivän väriteeman mukaiset luomuteet.
Lue lisää Itsen luominen -kurssista

Ohjaajina toimivat Aura-Soma opettaja ja Chakradance fasilitaattori Anna Maria Pajarinen sekä Vedic Art opettaja ja taiteilija Anne Kuntsi.

Kurssipäivät Espoossa ovat seuraavat:
13.1.2018 Intro / 14.1.2018 1. juurichakra (punainen) / 3.2.2018 2. sakraalichakra (oranssi) / 4.2.2018 3. solar plexus chakra (keltainen) / 3.3.2018 4. sydänchakra (vihreä) / 7.4.2018 5. kurkkuchakra (sininen) / 8.4.2018 6. otsachakra (indigonsininen) / 12.5.2018 7. kruunuchakra (violetti) / 13.5.2018 Integraatio

Aura-Soma ilmanraikastajat