Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio

Kurssit & muut tapahtumat

Energiakeskus Indigon koulutuksen pääpaino on Aura-Soma Colour Care värisysteemin kursseilla, jotka värien viesteihin tutustumisen ohella vievät ihmistä eteenpäin kasvussaan ja omassa elämässään, vaihtoehtona on myös viralliseksi ammatin- harjoittajaksi valmistuminen. Kaikkien kurssien ja muiden tapahtumien sisällön pyrimme pitämään korkealaatuisena muun toimintamme ohella, haluamme luoda kurssilaisille ja muihin tapahtumiin osallistujille hyvän mielen ja miellyttävän kokemuksen kokonaisuutena. Näin toimiessamme toivomme voivan edesauttaa kaikkia Energiakeskus Indigon ystäviä kohti harmonista ja tasapainoista elämää!

Kurssi-ilmoittautuminen

Lähetä ilmoittautumisesi Energiakeskus Indigossa järjestettäville kursseille ja muihin tapahtumiin sähköpostilla osoitteeseen: info@energiakeskus.com

Täytä viestiin yhteystietosi ja kurssi tai muu tapahtuma, johon ilmoittaudut. Vahvistamme ilmoittautumisesi mahdollisimman pian, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa viestin vastaanottamisesta.

Päivämäärä Kurssin nimi Esittely Hinta
03.11.2018 Chakratyöpaja: kurkkuchakra lue lisää 30 €
08.12.2018 Chakratyöpaja: otsachakra lue lisää 30 €
15.12.2018 Enkeliväripäivä Jeremielistä Raqueliin lue lisää 40 €
22.12.2018 Täydenkuun Chakradance™️ lue lisää vapaa pääsy
29.12.2018 Chakratyöpaja: kruunuchakra lue lisää 30 €

Chakratyöpajat

Intiasta ja Tiibetistä kotoisin olevaan perimätietoon pohjautuva chakrasysteemi pitää pääosin sisällään seitsemän hienovaraisen energian jakajaa kehossamme. Nämä kolmiulotteiset energiakeskukset sijaitsevat määrätyssä järjestyksessä, suorassa linjassa selkärangan juuresta päälaellemme saakka energiakehomme eri kohdissa ja ne kuljettavat elämänvoimaa sisällämme pyörimisliikkeen vaikutuksesta. Käsityksesi itsestäsi kokonaisuutena, asenteesi ja käyttäytymisesi sekä tilanteet ja ihmiset, joita vedät puoleesi, kuvaavat kaikki kuinka energia virtaa tai on virtaamatta energiatasolla seitsemän päächakrasi läpi. Erinnäisistä syistä johtuen chakroihin saattaa muodostua tukkeumia, ne voivat olla liian avoimia tai ylikuormittuneita, jolloin saattaa aiheutua fyysisiä, psyykkisiä, mentaalisia tai henkisiä vaivoja.

Tasapainon palauttamiseksi on monia eri keinoja, joihin paneudumme näiden Chakratyöpajojen merkeissä. Aistimme värejä ja harmonisoimme chakrojamme vaihtelevasti muun muassa mielikuvien, kivien, eteeristen öljyjen, jooga-asentojen, musiikin sekä Aura-Soma pomanderien kautta tarjoten hyvää oloa sisäiselle sateenkaarellemme. Energiakehon puhdistaminen, chakrojen tasapainottaminen ja ajatusten keskittäminen antavat mahdollisuuden muuttaa vastoinkäymiset vahvuudeksi ja toteuttaa harmoniassa syvimpiä toiveitamme, luoda mielenrauhaa ja sopusointua oman itsemme kaikilla olemustasoilla.

Chakratyöpajat Yogaroom Lumossa

Järjestämme Yogaroom Lumossa yhteensä seitsemän Chakratyöpajaa pitkin syksyä ja talvea, voit osallistua niihin kaikkiin tai voit myös osallistua vain sinua eniten houkuttelevien värien ja chakrojen maailmoihin. Chakratyöpajat ohjaa Anna Maria Pajarinen.

Chakratyöpajat siis ihanassa Yogaroom Lumossa Espoossa Suomenojalla. Kahden tunnin workshopin hinta on 30 € tai yksi kerta voimassa olevalta Lumon kortiltasi + 10 €. Varaa paikkasi workshopiin Lumon varausjärjestelmän kautta osoitteesta www.yogaroomlumo.fi.

Chakratyöpajat Espoossa seuraavasti:
15.09.2018 klo 14.00-16.00 juurichakra (punainen)
29.09.2018 klo 14.00-16.00 sakraalichakra (oranssi)
06.10.2018 klo 14.00-16.00 solar plexus chakra (keltainen)
20.10.2018 klo 14.00-16.00 sydänchakra (vihreä)
03.11.2018 klo 15.00-17.00 kurkkuchakra (sininen)
08.12.2018 klo 14.00-16.00 otsachakra (indigo)
29.12.2018 klo 14.00-16.00 kruunuchakra (violetti)

Täydenkuun Chakradance™️

Kutsun sinut liittymään täydenkuun aikaan Chakradance™️ tanssisessioon, jossa liikehdimme vapautuneesti ja pyydämme ajatuksissamme parantavaa voimaa itsellemme, perheillemme, ystävillemme ja kaikille maailmassa, jotka tarvitsevat parannusta juuri nyt. Chakradance™️ Täydenkuun Tanssirukous (Full Moon Dancing Prayer) on yksinkertainen, voimakas ja syvästi parantava, osittain ohjattu mielikuvaharjoitus vaikuttavalla taustamelodiallaan. Itse harjoituksen kesto on vain 10 minuuttia ja se tehdään täydenkuun aikaan. Tanssin vapaaseen virtaukseen osallistuvat tuhannet Chakradance™️ tanssijat ympäri maailmaa siten sen vaikutusta vahvistaen.

Tapahtumaan on vapaa pääsy. Voit varata paikkasi Lumon varausjärjestelmän kautta (www.yogaroomlumo.fi) tai tulla vain paikalle kuunvalon ohjaamana <3

Täydenkuun Chakradance™️ Espoossa seuraavasti:
25.9.2018 klo 20.45-21.15
24.10.2018 klo 20.00-20.30
22.12.2018 klo 19.00-19.30

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin

Tämä ihana päivä tutustuttaa arkkienkeli- ja värienergioihin eri aistien kautta Aura-Soma Equilibrium tasapainopullojen B094-099 viestejä ja värejä apuna käyttäen eli Arkkienkeli Mikaelista Tzadkieliin. Päivän kantava voima on enkelienergioiden ja moninaisten harjoitusten ohella ryhmän kohottava henki sekä kokemusten jakaminen mahdollisista esiin nousevista tuntemuksista, jotka ovat tärkeä osa enkeli- ja värienergioiden laajempaa sekä kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä. Tämä päivä tarjoaakin rakkaudelliset mahdollisuudet integroida ja omaksua uusia näkökulmia arkkienkeleistä sekä tuoda enkelivaloa omaan elämään!

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta sekä Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville ja kokeneille tai Aura-Somasta kiinnostuneille värikkäille ihmisille. Päivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja osallistujien maksimimäärä on 8 henkilöä.

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin päivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetket. Kurssin vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Enkelipäivä Metatronista Tzaphkieliin

Tule kokemukselliseen päivään arkkienkeleiden ja värienergioiden eli Aura-Soman merkeissä Energiakeskus Indigoon! Tämän päivän teemana koemme arkkienkeli- ja värienergioita eri aistien kautta Equilibrium tasapainopulloista B100-107, Arkkienkeli Metatronista Tzaphkieliin. Päivän aikana ryhmän kohottava henki ja jakamisen mahdollisuus moninaisista harjoituksista esiin nousevista tuntemuksista ovat tärkeä osa enkeli- ja värienergioiden laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä. Tämä päivä antaakin hyvät mahdollisuudet integroida ja omaksua uusia näkökulmia Aura-Somasta, väreistä sekä arkkienkeleistä - tuo siis enkelivaloa omaan elämääsi!

Enkelipäivä Metatronista Tzaphkieliin on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta, Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville värikkäille ihmisille sekä niille, joita väri- ja enkelienergioiden kokeminen Aura-Soman merkeissä kutsuu. Päivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.

Enkelipäivä Metatronista Tzaphkieliin päivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetken. Päivän vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Enkelipäivä Jeremielistä Raqueliin

Tule kokemukselliseen päivään arkkienkeleiden ja värienergioiden eli Aura-Soman merkeissä Energiakeskus Indigoon! Tämän päivän teemana koemme arkkienkeli- ja värienergioita eri aistien kautta Equilibrium tasapainopulloista B108-114, Arkkienkeli Jeremielistä Raqueliin. Päivän aikana ryhmän kohottava henki ja jakamisen mahdollisuus moninaisista harjoituksista esiin nousevista tuntemuksista ovat tärkeä osa enkeli- ja värienergioiden laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä. Tämä päivä antaakin hyvät mahdollisuudet integroida ja omaksua uusia näkökulmia Aura-Somasta, väreistä sekä arkkienkeleistä - tuo siis enkelivaloa omaan elämääsi!

Enkelipäivä Jeremielistä Raqueliin on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta, Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville värikkäille ihmisille sekä niille, joita väri- ja enkelienergioiden kokeminen Aura-Soman merkeissä kutsuu. Päivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja enimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.

Enkelipäivä Jeremielistä Raqueliin päivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetken. Päivän vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Enkeliväripäivä Khemiel & Ariel

Uusin Equilibrium tasapainopullo Aura-Soma Colour Care värisysteemissä on B115, Arkkienkeli Khemiel & Ariel, joka ilmaantui maailmaan 1. joulukuuta 2017. Tämä oranssia ja punaista värienergiaa sisältävä pullo muodostuu sekoitettuna korallinpunaiseksi ja tämän väripäivän teemoina enkelienergioiden lisäksi ovatkin nämä kolme väriä. Jaamme siten päivän aikana punaisen värin maadoittavat ja elinvoimaiset energiat sekä oranssin ja korallin elävöittävät kokemukset. Luvassa on muun muassa antoisia mielikuvaharjoituksia, vuorovaikutusta ja värien aistimista monella eri tasolla - väreilevä päivä!

Päivä on avoin kaikille: Aura-Soma ammatinharjoittajille ja konsulteille, Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta, Aura-Soma värisysteemiä jo jonkin verran tunteville tai kokeneille värikkäille ihmisille sekä värienergioista kiinnostuneille itsensä tutkijoille.

Värienkelipäivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetken. Päivän vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Väripäivä Muinaiset kulttuurit

Ajan myötä on tullut selväksi, että eräät Aura-Soma tasapainopullojen väriyhdistelmät resonoivat tiettyjen muinaisten sivilisaatioiden ja kulttuurellisten kokemusten kanssa. Tietyt värit liitetään tiettyihin kulttuureihin ja tämä tieto saattaa auttaa ymmärtämään omia tai toisten värivalintoja jälleen laajemmin näiden kulttuurien viestit ja taustat huomioon ottaen. Tämä päivä tarjoaakin mahdollisuuden tutustua Aura-Soma Equilibrium tasapainopullojen ja muinaisten kulttuurien välisiin yhteyksiin, joka vuorostaan saattaa valaista tilanteita, joita käymme läpi tällä hetkellä elämässämme.

Väripäivä Muinaiset kulttuurit on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta sekä Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville ja kokeneille tai Aura-Somasta kiinnostuneille värikkäille ihmisille. Päivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja osallistujien maksimimäärä on 8 henkilöä.

Väripäivä Muinaiset kulttuurit päivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteet. Kurssin vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Aura-Soma tasokurssit

Aura-Soma 1. tasokurssi (sininen)

Aura-Soman 1. tason peruskurssi on erinomainen tapa aloittaa värin kokeminen energeettisellä tasolla ja tutustua värien viesteihin oman itsensä kehittämisen, muistamisen ja oivaltamisen taipaleella. Tämän kurssin tavoitteena on tarjota informaatiota työkaluista, joita Aura-Soma värisysteemi mahdollistaa ja luoda ilmapiiri, jossa jokaisen oppilaan jo olemassa oleva intuitiivinen väritietämys voi johtaa suurempaan tietoisuuteen. Peruskurssilla käsitellään muun muassa värejä ja niiden symboliikkaa sekä väriteoriaa, konsultaatioprosessia, Aura-Soma värisysteemin moninaisia tuotteita värien teemoja korostaen ja tehdään harjoituksia värienergioiden parissa.

Aura-Soma koulutuksen 1. tason peruskurssi järjestetään neljän päivän yhtäjaksoisena kokonaisuutena. Tasokurssin kesto on siten Akatemian (ASIACT) edellyttämät 4 päivää (28 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Kurssilla saat oman Level 1 lehtisen, joka sisältää kaikki tärkeät kuvat, joita käsitellään kurssin aikana. Lisäksi saat henkilökohtaisen jäsenyyden kansainväliselle Aura-Soman verkkosivustolle ja siten pääsyn kaikkeen englanninkieliseen kurssi-informaatioon. Kurssi sisältää myös runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen.

Kurssin early bird -hinta on 550,00 (voimassa, kun vahvistusmaksu on maksettu 1 kk ennen kurssin alkua) ja normaalihinta 650,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 100,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 450,00/550,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Aura-Soma 2. tasokurssi (keltainen)

Aura-Soman 1. tason peruskurssin jälkeen oppilaan on mahdollista edetä 2. tason jatkokurssille, joka paljastaa Aura-Soma värisysteemin potentiaalin monella eri tasolla. Jatkokurssin tarkoituksena onkin kiihdyttää matkaa itsensä tuntemiseen Aura-Soma värisysteemin avulla ja aktivoida vähitellen myös oikean aivopuoliskon toimintaa - 1. tason jälkeen valmius tähän kaikkeen on jo olemassa.

Tällä 2. tason Aura-Soma kurssilla käsitellään muun muassa värien viestien viittä eri tasoa, kolminaisuuden lakia ja hienoaineista kehoa, Aura-Soman ja numerologian välisiä yhteyksiä sekä kiviä, jotka ovat tärkeitä Aura-Soma värisysteemissä. Kurssi syventää oppilaiden ymmärrystä värin kielestä ja kurssilla koetaan värienergioita esimerkiksi värihengityksen avulla.

2. tason Aura-Soma jatkokurssi

Aura-Soma koulutuksen 2. tason jatkokurssi järjestetään neljän päivän yhtäjaksoisena kokonaisuutena. Tasokurssin kesto on siten Akatemian (ASIACT) edellyttämät 4 päivää (28 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Kurssilla saat oman Level 2 lehtisen, joka sisältää kaikki tärkeät kuvat, joita käsitellään kurssin aikana. Lisäksi 1. tasokurssin päätteeksi saatu henkilökohtainen jäsenyys kansainväliselle Aura-Soman verkkosivustolle mahdollistaa pääsyn kaikkeen englanninkieliseen 2. tason kurssi-informaatioon. Kurssi sisältää myös runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen.

Kurssin early bird -hinta on 550,00 (voimassa, kun vahvistusmaksu on maksettu 1 kk ennen kurssin alkua) ja normaalihinta 650,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 100,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 450,00/550,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Aura-Soma 3. tasokurssi (punainen)

Aura-Soman 3. tasokurssilla on kaksi päätavoitetta. Ensinnäkin, tutkia värikielen syvempiä aspekteja Mestarisarjan kautta, jotta voidaan kehittää täydellisempi käsitys ihmisen hienoaineisesta kehosta Aura-Soman näkökulmasta. Toiseksi konsultaatiotaitojen vaaliminen käytännön osallistumisen avulla.

Kehittäessämme edelleen värin ja tietoisuuden yhteyksiä, tähtäämme myös tasapainopullojen (Equilibrium) intuitiivisen, syvemmän ymmärryksen laajentamiseen sekä yhteyksien luomiseen asenteisiimme ja potentiaaliimme. Herääminen uusiin mahdollisuuksiin itsessämme ja tietoisessa kasvussamme sekä edellisten kurssien kokemusten maadoittaminen tuovat kaiken koetun ja opitun yhteen. Kurssin sisältönä ovat muun muassa mind map eli miellekartta tietoisuuden karttojen ymmärtämiseen, väriteoria ja hienoaineinen keho suhteessa tietoisuuden kehittymiseen Mestarisarjan tasapainopullojen avautumisen kautta sekä konsultaatiotaidot konsultin, asiakkaan ja tarkkailijan roolien kautta.

Kurssin pääsyvaatimuksena on 1. ja 2. tason Aura-Soma kurssien suorittaminen ja tämä tasokurssi on viimeinen kurssi koulutuksessa ammatinharjoittajaksi.

Aura-Soma koulutuksen 3. tasokurssi järjestetään Energiakeskus Indigon toimesta seuraavan kerran näillä näkymin vuonna 2019. Tasokurssin kesto on Akatemian (ASIACT) edellyttämät 4 päivää (28 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Aura-Soma kurssit sisältävät kattavan englanninkielisen online-opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut.

3. tason Aura-Soma edistyneiden kurssi

Kurssin early bird -hinta on 550,00 (voimassa, kun vahvistusmaksu on maksettu 1 kk ennen kurssin alkua) ja normaalihinta 650,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 100,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 450,00/550,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Aura-Soma ilmanraikastajat