Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio

Kurssit & muut tapahtumat

Energiakeskus Indigon koulutuksen pääpaino on Aura-Soma Colour Care värisysteemin kursseilla, jotka värien viesteihin tutustumisen ohella vievät ihmistä eteenpäin kasvussaan ja omassa elämässään, vaihtoehtona on myös viralliseksi ammatinharjoittajaksi tai konsultiksi valmistuminen. Kaikkien tiloissamme olevien kurssien ja muiden tapahtumien sisällön pyrimme pitämään korkealaatuisena muun toimintamme ohella, haluamme luoda kurssilaisille ja muihin tapahtumiin osallistujille hyvän mielen ja miellyttävän kokemuksen kokonaisuutena. Näin toimiessamme toivomme voivan edesauttaa kaikkia Energiakeskus Indigon ystäviä kohti harmonista ja tasapainoista elämää!

Huom!!! Koko Aura-Soma koulutus on parhaillaan ASIACT Akatemian päivityksen prosessissa. Tästä syystä emme laita tapahtumakalenteriimme Aura-Soma tasokursseja ennen kuin tämä päivitys on viimeistelty. Heti, kun näin tapahtuu, lähetämme sähköpostia kaikille kiinnostuneille uudesta koulutusjärjestelmästä, päivämääristä ja hinnoista. Jos olet siis kiinnostunut opiskelemaan Aura-Soma ammatinharjoittajaksi tai lisäämään värienergiaa jo olemassa olevien hoitojesi oheen, lähetä sähköpostia osoitteeseen info@energiakeskus.com kiinnostuksestasi ilmoittaen.

Kurssi-ilmoittautuminen

Lähetä ilmoittautumisesi Energiakeskus Indigossa järjestettäville kursseille ja muihin tapahtumiin sähköpostilla osoitteeseen: info@energiakeskus.com

Täytä viestiin yhteystietosi ja kurssi tai muu tapahtuma, johon ilmoittaudut. Vahvistamme ilmoittautumisesi mahdollisimman pian, yleensä 1-3 arkipäivän kuluessa viestin vastaanottamisesta.

Päivämäärä Kurssin nimi Esittely Hinta
10.-11.02.2018 Minä Olen -messut lue lisää 20 €
18.03.2018 Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin lue lisää 40 €
21.-22.04.2018 Viikonvaihde Metatronista Raqueliin lue lisää 85 €
19.05.2018 Enkeliväripäivä Khemiel & Ariel lue lisää 40 €

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin

Tämä ihana päivä tutustuttaa arkkienkeli- ja värienergioihin eri aistien kautta Aura-Soma Equilibrium tasapainopullojen B094-099 viestejä ja värejä apuna käyttäen eli Arkkienkeli Mikaelista Tzadkieliin. Päivän kantava voima on enkelienergioiden ohella ryhmän kohottava henki sekä kokemusten jakaminen mahdollisista esiin nousevista tuntemuksista, jotka ovat tärkeä osa enkeli- ja värienergioiden laajempaa sekä kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä. Tämä päivä tarjoaakin rakkaudelliset mahdollisuudet integroida ja omaksua uusia näkökulmia arkkienkeleistä sekä tuoda enkelivaloa omaan elämään!

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta sekä Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville ja kokeneille tai Aura-Somasta kiinnostuneille värikkäille ihmisille. Päivä toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja osallistujien maksimimäärä on 8 henkilöä.

Enkelipäivä Mikaelista Tzadkieliin päivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetket. Kurssin vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Viikonvaihde Metatronista Raqueliin

Tule kokemukselliseen viikonvaihteeseen arkkienkeleiden ja värienergioiden eli Aura-Soman merkeissä Energiakeskus Indigoon! Tämän viikonvaihteen teemana koemme arkkienkeli- ja värienergioita eri aistien kautta Equilibrium tasapainopulloista B100-114, Arkkienkeli Metatronista Raqueliin. Näiden päivien aikana ryhmän kohottava henki ja kokemusten jakaminen mahdollisista esiin nousevista tuntemuksista ovat tärkeä osa enkeli- ja värienergioiden laajempaa ja kokonaisvaltaisempaa ymmärrystä. Tämä viikonvaihde antaakin hyvät mahdollisuudet integroida ja omaksua uusia näkökulmia arkkienkeleistä sekä tuoda enkelivaloa omaan elämään!

Viikonvaihde Metatronista Raqueliin on avoin kaikille Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta, Aura-Soma Colour Care värisysteemiä jo jonkin verran tunteville värikkäille ihmisille sekä niille, joita värienergioiden kokeminen Aura-Soman merkeissä kutsuu. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Viikonvaihde Metatronista Raqueliin -kurssin hinta on 85,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki viikonlopun aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä luomuteehetket. Kurssin vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Enkeliväripäivä Khemiel & Ariel

Uusin Equilibrium tasapainopullo Aura-Soma Colour Care värisysteemissä on B115, Arkkienkeli Khemiel & Ariel, joka ilmaantui maailmaan 1. joulukuuta 2017. Tämä oranssia ja punaista värienergiaa sisältävä pullo muodostuu sekoitettuna korallinpunaiseksi ja tämän väripäivän teemoina enkelienergioiden lisäksi ovatkin nämä kolme väriä. Jaamme siten päivän aikana punaisen värin maadoittavat ja elinvoimaiset energiat sekä oranssin ja korallin elävöittävät kokemukset. Luvassa on muun muassa antoisia mielikuvaharjoituksia, vuorovaikutusta ja värien aistimista monella eri tasolla - väreilevä päivä!

Päivä on avoin kaikille: Aura-Soma ammatinharjoittajille ja konsulteille, Aura-Soma opiskelijoille suoritetusta tasosta riippumatta, Aura-Soma värisysteemiä jo jonkin verran tunteville tai kokeneille värikkäille ihmisille sekä värienergioista kiinnostuneille itsensä tutkijoille.

Värienkelipäivän hinta on 40,00 (sis. alv 24 %) kattaen kaikki päivän aikana käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muun materiaalin sekä teehetket. Päivän vetäjänä toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen (TASIACT).

Aura-Soma tasokurssit

Aura-Soma 1. tasokurssi (sininen)

Aura-Soman 1. tason peruskurssi on erinomainen tapa aloittaa värin kokeminen energeettisellä tasolla ja tutustua värien viesteihin oman itsensä kehittämisen, muistamisen ja oivaltamisen taipaleella. Tämän kurssin tavoitteena on tarjota informaatiota työkaluista, joita Aura-Soma Colour Care värisysteemi mahdollistaa ja luoda ilmapiiri, jossa jokaisen oppilaan intuitiivinen väritietämys voi johtaa suurempaan tietoisuuteen. Kurssilla ei painosteta ammatinharjoittajaksi ryhtymistä, sille voi osallistua täysin oman kasvun ja kiinnostuksen puitteissa väreihin liittyen - monet osallistuvat Aura-Soma kursseille henkilökohtaisen kokemuksen pohjalta. Tällä peruskurssilla käsitellään muun muassa värejä ja niiden symboliikkaa sekä väriteoriaa, konsultaatioprosessia, Aura-Soma Colour Care värisysteemin moninaisia tuotteita värien teemoja korostaen ja tehdään paljon harjoituksia värienergioiden parissa.

Aura-Soma koulutuksen 1. tason peruskurssi järjestetään kahden kolmipäiväisen viikonlopun kokonaisuutena tai yhtäjaksoisesti. Tasokurssin kesto on siten Akatemian (ASIACT) edellyttämät 6 päivää (36 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Energiakeskus Indigon Aura-Soma kurssit sisältävät kattavan englanninkielisen opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii Aura-Soma värikonsultti ja opettaja Anna Maria Pajarinen.

Kurssin hinta on 550,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan sitovan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 80,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 470,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Seuraavat 1. tason Aura-Soma kurssit:
06.-08.10.2017 / 13.-15.10.2017 kahden kolmipäiväisen viikonlopun kokonaisuus Espoossa, Energiakeskus Indigo

Aura-Soma 2. tasokurssi (keltainen)

Aura-Soman 1. tason peruskurssin jälkeen oppilaan on mahdollista edetä 2. tason jatkokurssille, joka paljastaa Aura-Soma värisysteemin potentiaalin monella eri tasolla. Jatkokurssin tarkoituksena onkin kiihdyttää matkaa itsensä tuntemiseen Aura-Soma värisysteemin avulla ja aktivoida vähitellen myös oikean aivopuoliskon toimintaa - 1. tason jälkeen valmius tähän kaikkeen on jo olemassa.

Tällä 2. tason Aura-Soma kurssilla käsitellään muun muassa värien viestien viittä eri tasoa, Aura-Soman ja numerologian välisiä yhteyksiä, astrologiaa tasapainopulloihin liittyen sekä kiviä, jotka ovat tärkeitä Aura-Soma värisysteemissä. Kurssi syventää oppilaiden ymmärrystä värin kielestä ja kurssilla koetaan värienergioita esimerkiksi värihengityksen avulla.

2. tason Aura-Soma jatkokurssi

Aura-Soma koulutuksen 2. tason jatkokurssi järjestetään kahden kolmipäiväisen viikonlopun kokonaisuutena tai yhtäjaksoisesti. Tasokurssin kesto on siten Akatemian (ASIACT) edellyttämät 6 päivää (36 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Aura-Soma kurssit Energiakeskus Indigossa sisältävät kattavan englanninkielisen opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut.

Kurssin hinta on 550,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun, opintokansion ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 80,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 470,00 kurssin alkaessa tai sopimuksen mukaan (mahdollisuus joustavaan osamaksuun). Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Seuraavat 2. tason Aura-Soma kurssit:
15.-20.07.2017 yhtäjaksoinen kuuden päivän kokonaisuus Espoossa, Energiakeskus Indigo

Aura-Soma 3. tasokurssi (punainen)

Aura-Soman 3. tasokurssin päämäärinä ovat muun muassa tasapainopullojen ymmärryksen laajentaminen sekä yhteyksien luominen asenteisiimme ja potentiaaliimme. Herääminen uusiin mahdollisuuksiin itsessämme ja tietoisessa kasvussamme sekä edellisten kurssien kokemusten maadoittaminen tuovat kaiken koetun ja opitun yhteen. Kurssin sisältönä ovat seuraavat asiat:

  • - värikielen tutkiminen Mestarisarjan tasapainopullojen kautta
  • - konsultaatiotaitojen vaaliminen laajempaan asiakaskuntaan valmistautuen
  • - Aura-Soma värisysteemin yhteydet ja samankaltaisuudet Kabbalan elämänpuun ja tarotkorttien arkkityyppien kanssa

Kurssin pääsyvaatimuksena on 1. ja 2. tason Aura-Soma kurssien suorittaminen sekä 2000 sanaisen esseen tarkastettavaksi jättäminen Akatemian ohjeiden mukaisesti.

Aura-Soma koulutuksen 3. tasokursseja järjestetään noin kerran vuodessa. Tasokurssin kesto on Akatemian (ASIACT) edellyttämät 6 päivää (36 h) ja kurssin suorittamisesta saa virallisen todistuksen. Aura-Soma kurssit Energiakeskus Indigossa sisältävät kattavan englanninkielisen opintokansion sekä runsaasti suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii tanskalainen Aura-Soma opettaja Marianne Mikkelsen ja kurssi tulkataan englannista suomeksi suomalaisen Aura-Soma opettajan toimesta.

3. tason Aura-Soma edistyneiden kurssi

Kurssin hinta on 650,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 80,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 570,00 kurssin alkaessa. Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Esittämistaidon kurssi / Personal Presentation Skills (PPS)

Tämä korallin potentiaalin sävyttämä kurssi on suunniteltu auttamaan aiemmilla Aura-Soma tasokursseilla opitun informaation yhtenäistämisessä, tällä kurssilla tutkitaan myös mitä etuja värien kanssa työskentelemisestä on. Katsomme kykyjemme syvyyksiin, alamme tunnistamaan kykyjä ja lahjoja muissa ihmisissä sekä tutkimme, kuinka voimme auttaa toinen toistamme jokapäiväisessä elämässä näiden lahjojen hyväksymisessä ja kasvattamisessa. Kuinka voimme ilmentää kykyjämme omassa elämässämme tai ylipäätään nähdä moninaiset lahjamme, jotka meillä jo on? Kurssilla käsitellään myös seuraavia asioita:

  • - konsultaatiotaitojen kartuttaminen
  • - yksilöllisten lahjojen ja kykyjen tunnistaminen
  • - yksityiselle yleisölle pidettävien lyhyiden esitelmien suunnittelu ja pitäminen
  • - Aura-Soman kuvaileminen lyhyesti
  • - rauhallisuus ja keskittyneisyys paineen alla
  • - itsestään ammattimaisen kuvan antaminen
  • - kuinka kasvattaa asiakaskuntaa

PPS kurssin pääsyvaatimuksena on muun muassa 1. ja 2. tason Aura-Soma kurssien suorittaminen ja kurssille on mahdollista osallistua milloin tahansa 2. tasokurssin jälkeen, kuitenkin ennen 4. tasoa.

Aura-Soman PPS kursseja järjestetään Suomessa noin kerran vuodessa. Kurssin kesto on Akatemian (ASIACT) edellyttämät 3 päivää (18 h) ja Aura-Soma kurssit Energiakeskus Indigossa sisältävät englanninkielisen opintokansion sekä suomenkielistä oppimateriaalia, kaikki kurssilla käytettävät Aura-Soma tuotteet ja luomuteetarjoilut. Opettajana kurssilla toimii tanskalainen Aura-Soma opettaja Marianne Mikkelsen ja kurssi tulkataan englannista suomeksi suomalaisen Aura-Soma opettajan toimesta.

Kurssin hinta on 300,00 (sis. alv 24 %, rekisteröintimaksun ja todistuksen). Kurssimaksusta maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä ensimmäinen osa 50,00 vahvistusmaksuna (joka palautetaan vain koko koulutuksen peruuntuessa tai lääkärintodistuksella) ja loppuerä 250,00 kurssin alkaessa. Kurssi täytetään vahvistusmaksujen saapumisjärjestyksessä, lähetämme laskun kurssille ilmoittautumisen vahvistamisen yhteydessä. Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 4 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 8 henkilöä.

Aura-Soma ilmanraikastajat