Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio

Itsen luominen -kurssi

Herääminen ja uudelleen syntyminen - uusi alku ilolle ja itsen hyväksymiselle!
Itsen luominen -kurssi kuljettaa sinut lempeästi monella eri tasolla värikkäälle matkalle omaan itseen. Aktivoimme jokaisen kurssipäivän aikana kaikkia aistejamme ja keskitymme kuuntelemaan sydämellistä kommunikaatiota olemuksemme tunnepuolelta luovasti tanssien ja maalaten. Itsen luominen -kurssi on iloinen kokemus siitä, kuka todella olet. Kurssi avaa sinut elämäsi oivalluksiin ja tuo tasapainoa sekä terveyttä koko energiajärjestelmään! Mukana tässä prosessissa ovat myös ainutlaatuinen musiikki, värienergiset Aura-Soma tuotteet sekä kunkin päivän väriteeman mukaiset luomuteet.

Voit osallistua kurssipäiviin yksittäin, mutta suurimman hyödyn kurssista saat sitoutuessasi koko sarjaan. Tanssin osalta tämä tarkoittaa Chakradance Awakening sykliä, joka alkaa kurssin Intropäivän alustavalla yleisnäkemyksellä ja jatkuu erikseen jokaista suurinta chakraa tutkien ennen kuin sykli päättyy yhdentymis- eli Integraatiopäivään. Tämä sykli herättää varovasti jokaisen seitsemästä chakrastasi ja auttaa sinua löytämään energiavirtauksesi ja myös tukkeumasi. Tanssiminen säännöllisesti chakrajärjestelmän kautta vapauttaa tukossa olevan energian ja auttaa sinua tuntemaan itsesi elävämmäksi ja energisoiduksi.

Itsen luominen -kurssi

Myös maalaaminen kurssilla etenee tämän sisäisen sateenkaareen värittämänä. Kun olemme vapauttaneet virtauksia itsessämme tanssin ja liikkeen avulla, voimme maalata eli ilmaista itseämme puhtaan ilon ja luovuuden lähteestä. Mielesi on harmoniassa leikkisän prosessin kanssa ja pääset sukeltamaan syvemmälle omaan henkilökohtaiseen ilmaisuun, kasvuun. Sielusi puhuu sinulle taiteesi kautta!

Kurssipäivän ohjelma

Aamupäivällä syvennymme kuhunkin chakraan vapaamuotoisen tanssin ja erityisen, kunkin chakran energian taajuudella sykkivän musiikin sekä mielikuvaharjoitteiden ja lopuksi mandalataiteen avulla.

“Chakradance koostuu erityyppisistä filosofioista ja tanssityyleistä, keskittyen yksinomaan henkilökohtaiseen kokemukseen tasapainottaen yksilöllisiä chakrojamme – energiakeskuksia, jotka toimivat portteina kehon, mielen ja sielun yhdistymiselle. Tanssin avulla voimme vapauttaa luonnollisen energiavirtauksemme ja tasapainottaa chakrojamme, siten parantaen terveyttämme ja hyvinvointiamme. Osallistujat pääsevät dynaamiselle tanssin matkalle omien energiakeskustensa kautta.”

Iltapäivä on pyhitetty luovalle maalamiselle, jonka tarkoituksena on auttaa osallistujia ymmärtämään luovuuden luontoa ja luovan energian luonnollista virtausta. Sen koskettaessa sisintämme, koemme merkityksen ja täyttymyksen. Kuuntelemme sisintämme, pysähdymme tähän hetkeen ja arvostamme jokaisen henkilökohtaista prosessia.

Jokainen kurssipäivä päättyy rauhoittumiseen ja rentoutumiseen eli päivän chakrateeman mukaiseen mielikuvaharjoitukseen kynttilän valossa.

Mukaan kurssille

Vaatetuksena tanssiosiossa käyvät esimerkiksi sali- tai joogavaatteet eli liikkumisen mahdollistavat, mukavat asut. Tanssimme mielellään paljain jaloin.

Kurssipäivän maalausosiota varten kurssille mukaan essu/maalausvaate, muistiinpanovälineet, pehmeä lyijykynä B6, oma maalauslehtiö A2 (akryyliväri- tai vesivärilehtiö), vesiliukoiset värit (akryylivärit/Readymix). Halutessasi voit ottaa mukaan myös pastelliliituja ja/tai vesiliukoisia värikyniä sekä erikokoisia siveltimiä, maalarinteipin, palettilautasia (esim. kertakäyttölautasia), spaattelin (palettiveitsi), rätin, sienen, pienen telan, vesikipon sekä lempitarvikkeitasi. Värit päivän väriteeman mukaisesti.

Kurssilla on myös mahdollisuus lainata maalaustarvikkeita eli viikonlopun tarvikepaketin voi hankkia paikan päältä 20,00 hintaan (sis. alv 24 %). Paketti sisältää: siveltimet, värit, rätit, spaattelit, telat, sienet, sakset, vesikipot, maalarinteipin, palettilautaset (huom. ei maalauslehtiötä). Maalaustelineet ja taustalevyt ovat käytössä kaikille.

Tervetuloa kurssille!

Kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 5 henkilöä ja kurssille otetaan enintään 9 henkilöä. Aikaisempi tanssikokemus, maalaustaito tai chakratietämys eivät ole tarpeen. Itse luominen -kurssin hinta on kertamaksuna 129,00/päivä (sis. alv 24 %) tai 1.049,00/koko kurssi eli 9 kurssipäivää (sis. alv 24 %), joka on mahdollista suorittaa kuukausierinä. Pyrimme täyttämään kurssin ensisijaisesti koko kurssisykliin sitoutuvilla. Jos kurssi on täysi, voit ilmoittautua varasijalle jonottamaan peruutuspaikkoja esimerkiksi yksittäisten kurssipäivien suhteen. Mahdolliset peruutuspaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Saat vahvistuksen ilmoittautumisestasi ja laskun varausmaksusta antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Mikäli vahvistustamme ei tule kolmen vuorokauden sisällä, tarkistathan ettei vahvistus ole ohjautunut roskapostikansioosi. Jos viestiä ei löydy, otathan meihin yhteyttä mahdollisimman pian niin tarkistamme, että haluamasi kurssipaikka on varmasti varattu sinulle!

Kurssipäivät Espoossa ovat seuraavat:
13.1.2018 Intro / 14.1.2018 1. juurichakra (punainen) / 3.2.2018 2. sakraalichakra (oranssi) / 4.2.2018 3. solar plexus chakra (keltainen) / 3.3.2018 4. sydänchakra (vihreä) / 7.4.2018 5. kurkkuchakra (sininen) / 8.4.2018 6. otsachakra (indigonsininen) / 12.5.2018 7. kruunuchakra (violetti) / 13.5.2018 Integraatio

Kurssin ohjaajina toimivat Aura-Soma opettaja ja Chakradance fasilitaattori Anna Maria Pajarinen sekä Vedic Art opettaja ja taiteilija Anne Kuntsi. Ilmoittautumiset koko kurssille tai ensimmäiseen kurssipäivään mielellään 29.12.2017 mennessä sähköpostitse joko Anna Maria/info@energiakeskus.com (Energiakeskus Indigo) tai Anne/kuntsianne@gmail.com (One Step).