Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio

Kurssien opettajat ja tapahtumien vetäjät

Tapahtumien, luentojen ja erilaisten iltojen suunnittelu on jatkuva prosessi Energiakeskus Indigossa. Haluamme tarjota rentouttavia ja korkealaatuisia hetkiä kaikille elämän eri osa-alueista kiinnostuneille ihmisille ja toivomme näiden hetkien kantavan myös arjessa eteenpäin. Ohessa kerrotaan hieman näiden kurssien opettajista ja muiden tapahtumien vetäjistä.

Anna Maria Pajarinen

Anna Maria Pajarinen

Anna Maria on Energiakeskus Indigon perustaja ja vuosien ajan siellä erilaisia kokemusrikkaita iltoja, tapahtumia ja kursseja vetänyt Aura-Soma opettaja. Värit ovat olleet punainen lanka lähes kaikissa tapahtumissa muinaisten kulttuurien, kuten Egyptin ja intiaanien teemailloista chakrapäiviin ja Aura-Soma kursseihin saakka. Mielikuvitusta ei tapahtumista ole puuttunut maanläheisyyttä unohtamatta, tapahtumat ovat olleet persoonallisia ja yksilöllisiä ilmeeltään, jopa Aura-Soma koulutus, joka noudattaa kuitenkin Aura-Soma Akatemian (ASIACT) opintosuunnitelmaa.

Aura-Soma värisysteemi upeine tasapainopulloineen osui silmään tietoisen hakemisen tuloksena vuonna 1998 vaihtoehtomessuilla Helsingissä ja siitä alkoi kauan kaivattu värikäs taival mielenkiintoiseen maailmaan - ihana ja opettavainen matka, joka jatkuu edelleen muun muassa omia kokemuksia ja ajatuksia sulatellessa Aura-Soman avulla. Alan koulutusta on takanapäin Suomessa, Ruotsissa ja eritoten Englannissa, Aura-Soman synnyinseuduilla, lähes vuosittain aina opettajatasolle saakka. Seuraava askel omassa kouluttautumisessa Aura-Soman merkeissä onkin 3. tason opettajakoulutus, näillä näkymin vihdoin vuoden 2019 aikana. Valmistuminen alkusyksystä 2017 Chakradance fasilitaattoriksi täydentää tätä värikästä matkaa ihanassa seurassa ja hyvässä hengessä!

Anne Kuntsi

Anne Kuntsi

Anne Kuntsi (T:mi One Step) on herkkä, intuitiivinen, luova ja lempeä taiteilija sekä kouluttaja, hän johdattaa sinua omaan sisäisyyteesi ja sen tilaan luovien menetelmien kautta. Värien ja struktuurien kanssa tekemisissä oleminen on Annelle tuttua taiteen tekemisen lisäksi myös muotialalta sekä yli 20 vuotta maskeeraajana työskentelemisestä. Vedic Art opettajaksi Anne valmistui vuonna 2009 sekä Suomessa että Ruotsissa opiskeltuaan ja hän on ohjannut Vedic Art kursseja vuosittain aina siitä lähtien. Maalaamisen lisäksi Anne on intohimoinen valokuvaaja ja luonnossa kulkija, omien taidenäyttelyiden lisäksi myös hänen valokuvansa ovat tavoittaneet ihmisiä sielukkuudellaan.

Marianne Mikkelsen

Marianne Mikkelsen

Marianne on työskennellyt värien, parantamisen, hieronnan ja Aura-Soman parissa jo lähes 30:n vuoden ajan. Hän tapasi Aura-Soman perustajan (Vicky Wall) Tanskassa vuonna 1987 ja tämä syvällinen tapaaminen vaikutti häneen vahvasti sekä henkilökohtaisella että ammatillisella tasolla. Nykyään Marianne opettaa pääasiassa Aura-Soma värisysteemin kaikkia kolmea eri tasoa monissa eri maissa mm. Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Tsekeissä, Slovakiassa, Venäjällä ja muissa Baltian maissa. Marianne on myös perustanut Aura-Soma koulun Kööpenhaminaan, jossa hänen oma vastaanottonsa toimii. Suomessa Marianne on vieraillut muissakin kuin Aura-Soman merkeissä, hän soittaa yhdessä miehensä (Frank Lorentzen) kanssa värähteleviä, upeilla väreillä valaistuja vuorikidekulhoja.

Virpi Uusitalo

Virpi Uusitalo

Virpi on luontaishoitojen moniosaaja, taito yhdistää länsimainen ja itämainen hoitoperinne on useiden vuosien ja monien eri hieronta- ja kosketushoitojen sekä terveydenhoitajan koulutuksen tulos. Virpi on kurssittanut ihmisiä muun muassa intialaisen päähieronnan taitajiksi Energiakeskus Indigossa jo vuodesta 2005 lähtien. Oman toimipisteen, Vihreän Tilan, Virpi perusti vuonna 2008 ja erilaiset kurssit ja workshopit jatkuvat siten sekä Vihreässä Tilassa Tapiolassa että Energiakeskus Indigossa.

Kirsi Savolainen

Kirsi Savolainen

Kirsi on tavoitellut aktiivisesti sisäistä hyvinvointia elämässään jo yli 20 vuoden ajan. Asiasta tuli hänelle loppujen lopuksi niin tärkeä, että Kirsi jätti aikaisemman työnsä reilut kymmenen vuotta sitten, perusti yrityksen (Espiral Valmennus) ja haluaa nyt jakaa kaiken elämänsä aikana keräämänsä kokemuksen ja ammatillisen koulutuksen tuoman tietämyksen toisten ihmisten käyttöön oman sisäisen tasapainon löytämiseksi. Kirsi on MB Elämäntaidon valmentaja, NLP Master Practitioner sekä Aarrekartta TM valmentaja.