Uusimmat lisäykset ja päivitykset

Ohesta löytyvät uusimmat lisäykset, muutokset ja päivitykset sivuillamme - poikkea muistaessasi katsomassa, jos jokin uusista aiheistamme tai mainioista lisäyksistä on juuri sinun mieleen! Kirjoitustyön alla ovat tällä hetkellä muun muassa maailman mytologia, mystiset taruolennot, kukkien ja unien symboliikkaa sekä Aura-Soma tasapainopullojen viestit.

18.02.2018 Kiinalainen horoskooppi

Hyvää kiinalaista uutta vuotta! Vuosi 2018 on kiinalaisen astrologian mukaan keltaisen (tai ruskean) Koiran vuosi ja vuoden elementtinä on maa. Koira on siunattu oikeudenmukaisuudella, tasapainolla, uskollisuudella ja rakkaudella: tänä vuonna kaikkien kahdentoista eläinmerkin on osoitettava suurta suvaitsevaisuutta ja empatiaa kohtaamilleen olennoille, erityisesti jos he haluavat välttyä tarpeettomilta ristiriidoilta. Vuosi onkin sangen tapahtumarikas ja sille on ominaista turvallisuuskysymykset sekä sosiaalisten liikkeiden nousu yhteiskunnassa. Kaikkialla maailmassa korostuvat vuoropuhelun ja solidaarisuuden yleismaailmalliset arvot, jotka ovat tyypillisiä juuri Koiralle. Itsekkyys, ahneus ja tietämättömyys muodostavat suuren epäoikeudenmukaisuuden lähteen maapallolla, vain sosiaalinen ja kulttuurinen impulssi yksittäisellä ja kollektiivisella tasolla voi antaa uuden toivon miljoonille maailman ihmisille (ja eläimille), jotka kärsivät yhä laiminlyönneistä, välinpitämättömyydestä ja ovat yhteisönsä hylkäämiä. Ihmiset ja instituutiot, jotka ovat omaksuneet tavoikseen ahneuden, jäykkyyden, manipulaation, salailun, epäoikeudenmukaisuuden ja karsinoinnin, viettävät tänä vuonna erittäin vaikeita aikoja, koska kaikki tulee avoimesti esiin ja oikaisee itsensä. Lue oheisesta linkistä lisää, mitä vuosi tuo tullessaan jokaiselle eläinmerkille.
Kiinalainen horoskooppi

28.01.2017 Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen Kukon vuosi on 28.1.2017-15.2.2018 ja olemme jälleen koostaneet nyt alkaneen vuoden teemoja kaikille 12 eläinmerkille muun muassa fengshui kivivinkkien muodossa.
Kiinalainen horoskooppi

08.02.2016 Kiinalainen horoskooppi

Kiinalaisessa astrologiassa älykkään ja kekseliään Punaisen Tuli-Apinan vuosi on jälleen 8.2.2016-27.1.2017, seuraava Apinan vuosi on siten luvassa vuonna 2028. Tuli-Apinan vuonna pidetään kiinni hatuista ja rokataan! Lue sivuiltamme jokaisen eläinmerkin teemat tälle vuodelle.
Kiinalainen horoskooppi

28.06.2015 Lempivärit kertovat

Lempivärisi saattaa kertoa mielenkiintoisia asioita sinusta, se heijastaa muun muassa tapaasi toimia ja myös vahvuutesi sekä syvimmät tarpeesi. Mikä on siis lempivärisi ja mitä se kertoo sinusta?
Lempivärit kertovat sinusta

20.02.2015 Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen uusi vuosi alkoi 19. helmikuuta 2015 ja jälleen olemme koostaneet nyt alkaneen eli Vuohen vuoden vinkkejä kaikille 12 eläinmerkille. Lisäksi kiinalainen horoskooppimme on saanut uutta sisältöä tälle vuodelle suotuisista onnennumeroista sekä Aura-Soma tasapainopullosuosituksen vuoden tavoitteeseen liittyen.
Kiinalainen horoskooppi

14.05.2014 Häät laventelin teemalla

Värinä laventeli on hennon violetti, myös laventelinsinisenä Suomessa tunnettu. Itse lempeässä laventelin kukassa esiintyy kuitenkin sävyjä aina lähes vaaleanharmaasta tummaan purppuraan ja jopa punertavan eri sävyjä. Nostalgiset laventelihäät ovatkin yhtä värien, kukkien ja tuoksujen juhlaa - hurmaa aisteille parhaimmillaan.
Laventeli väriteemana häissä

11.03.2014 Elämän luomisesta

Jälleen ajatuksia herättävä, upea artikkeli Espiralin elämäntaidon valmentaja Kirsi Savolaiselta sivuillamme - käy lukemassa ja kerro ihmeessä mielipiteesi tai jaa kokemuksiasi facebookissa!
Elämän luomisesta

11.02.2014 Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen uusi vuosi alkoi 31. tammikuuta 2014 ja olemmekin jälleen koostaneet nyt alkaneen eli Hevosen vuoden vinkkejä kaikille 12 horoskooppimerkille. Lisäksi kiinalainen horoskooppimme on saanut uutta sisältöä jokaiselle eläinmerkille suotuisasta tuoksusta, mausta ja väristä.
Kiinalainen horoskooppi

14.10.2013 Millaista ilmaa sinä kotonasi hengität?

Kesällä on ihanaa pitää ovet ja ikkunat auki ja nauttia raikkaasta ilmasta. Syksyn tullen patterit pärähtävät päälle ja ikkunat säästäväisesti suljetaan. Hengittämämme sisäilman laatu huononee aika tavalla.
Sisäilman merkitys

06.10.2013 TOP 10 vinkkiä elämänvoiman kohottamiseen

Kaipaatko lisää energiaa elämääsi? Haluaisitko voida paremmin ja terveemmin? Mikäli haluat muuttaa elämääsi myönteisempään suuntaan, tässä muutama vinkki siihen, miten ravinnon ja muiden hyvinvointiin liittyvien asioiden muutoksella saat lisää elinvoimaa ja luot terveemmän elämän itsellesi.
Elämänvoiman kohottaminen

12.09.2013 Unisymbolit: eläimet maalla, merellä ja ilmassa

Erilaiset eläimet unissamme ovat kiehtovia, ne tarjoavat oivalluksia ja syvempää ymmärrystä omasta itsestämme kuvaten usein vaistomaisia, alkukantaisia ominaisuuksiamme.
Unisymbolit: eläinkunta

10.02.2013 Kiinalainen horoskooppi

Hyvää kiinalaista uutta vuotta! Nyt kaikki kaksitoista kiinalaisen horoskoopin eläinmerkkiä pääsevät tutustumaan omiin, tämän vuoden teemoihinsa nettisivuillamme - osallistu samalla myös Chinese zodiac kilpailuun!
Kiinalainen horoskooppi

26.01.2013 Läheisyydestä

Elämäntaidon valmentaja Kirsi Savolaisen uusin artikkeli sivuillamme käsittelee läheisyyteen ja sen tarpeeseen liittyviä asioita. Käy lukemassa ja kerro ihmeessä mielipiteesi tai jaa kokemuksiasi vaikka facebook sivuillamme!
Läheisyydestä

07.01.2013 Kommunikaatiosta parisuhteessa

Olemme jälleen julkaisseet elämäntaidon valmentaja Kirsi Savolaisen ajatuksia herättävän artikkelin, tällä kertaa pohdinnan alla on kommunikaatio ja sen merkitys parisuhteessa.
Kommunikoinnin merkitys parisuhteessa

11.11.2012 Runokuvia

Maiju Palin jakaa ystävällisesti sielunmaisemaansa runojen muodossa nyt myös Energiakeskus Indigon sivuilla - ilolla, valolla ja rakkaudella.
Runokuvia

10.11.2012 Elämänarvoista

Elämäntaidon valmentaja Kirsi Savolainen on puhumassa arvomaailmasta ja elämän arvottamisesta hyväntekeväisyystapahtumassa Pirkanmaan hoitokodin hyväksi 12.11.2012 Tampereen Koskikeskuksessa. Tapahtuma on Elämä itse -taidenäyttelyn avajaiset, jonka tuotto menee hoitokodin hyväksi. Tervetuloa sankoin joukoin kuuntelemaan ja tukemaan hyvää asiaa - ohessa myös tuore artikkeli aiheesta nettisivuillamme.
Arvot ja arvojen mukainen elämä

09.11.2012 Ajatuksia irtipäästämisestä

Elämäntaidon valmentaja Kirsi Savolainen on pohtinut irtipäästämisen taitoa uudessa artikkelissaan nettisivuillamme - lukeminen kannattaa :)
Irtipäästäminen

04.11.2012 Kuvagalleria ajatuksista

Nyt on mahdollisuus nauttia facebook sivuillamme julkaistuista ajatuksista, voimalauseista ja sananlaskuista myös nettisivuillamme. Löydät varmasti ajatuksia, jotka osuvat voimistaen elämäntilanteeseesi ja kuljettavat elämääsi eheämpään suuntaan polkuasi kauniisti valaisten.
Ajatuksia galleria

12.10.2012 Unisymbolit: ihmiset ja fyysinen keho

Unisymboliikan 3. osio tavoitteena olevasta kuudesta on valmis sivuillamme eli "Ihminen ja fyysinen keho". Jälleen siis mahdollisuus oppia tuntemaan itseään entistä paremmin!
Unisymbolit: ihminen ja fyysinen keho

03.10.2012 Rakkauden tarve

Ajatuksia herättävä artikkeli rakkaudesta ja sen tarpeesta jälleen Espiralin elämäntaidon valmentaja Kirsi Savolaiselta sivuillamme - käy lukemassa ja kerro ihmeessä mielipiteesi tai jaa kokemuksiasi facebookissa!
Rakkauden tarve

15.09.2012 Unisymbolit: kukat, puut ja muut kasvit

Tarinamme unien maailmassa jatkuu, seuraavaksi esittelyvuorossa on koko kasvikunta, jonka runsas symboliikka ulottuu aina maasta taivaaseen! Esiintyvät kasvit unissa missä muodossa sitten tahansa, on niiden symboliset viestit tärkeitä unien onnistuneeseen tulkintaan.
Unisymbolit: kasvikunta

09.09.2012 Universaalit unikokemukset

Olemme aloittaneet jälleen uuden osion sivuillemme, annamme vaihtoehtoja ja vinkkejä mieltä askarruttaviin, öisiin parituntisiin. Unia tulkitessamme kohtaamme uuden maailman ja kielen, joissa kuvat, symbolit, myytit ja vertauskuvat kertovat viestejä alitajunnastamme - unia kannattaa siis katsoa avoimin mielin!
Universaalit unikokemukset

22.08.2012 Löytöretki rakkauteen

Kaipaatko rakkautta elämääsi? Etsitkö sitä itsestäsi vai toisista ihmisistä? Mitä on rakkauden etsiminen tai oman itsen rakastaminen? Lue sivuiltamme vastauksia Kirsin uusimmasta artikkelista 'Löytöretki rakkauteen'.
Löytöretki rakkauteen

18.08.2012 Häämatkat seikkailijoille

Vaihtoehtoja yhteiselle matkalle on satoja perinteisten matkakohteiden lisäksi ja aktiivisen, yhteisen harrastuksen parissa kuherruskuukaudella lomaileminen tuntuu olevan jatkuvasti maailmalla kasvava trendi.
Aktiiviset häämatkat

16.08.2012 Industrial chic

Yhdistä rustiikki vintage ja modernin uusi persoonallisen elegantissa industrial chic sisustustyylissä - jotain urbaania, jotain teollista ja jotain glamouria! Harkinnalla valittuihin sisustustuotteisiin keskittymällä ja niitä persoonallisesti yhdistelemällä saadaan tuloksena aikaiseksi ylellisen huoleton yleisilme.
Industrial chic

06.08.2012 Intohimo parisuhteessa

Uusi artikkelisarja eli ihmissuhteet on lähtenyt liikkeelle sivuillamme jutulla "Intohimo parisuhteessa" - tutustu ihmeessä elämäntaidon valmentaja Kirsi Savolaisen kirjoittamaan artikkeliin!
Intohimo parisuhteessa

31.07.2012 Kaipuu kaukomaille

Karttapallo on täynnä upeita kaukomatkakohteita vaikka häämatkailijoille aina sykähdyttävän sykkivistä kaupunkikokemuksista ylellisen rentoon lomailuun valkohiekkaisten rantojen läheisyydessä - ihastu ja lähde matkalle!
Häämatkalle kauemmaksi

14.06.2012 Hyvää häämatkaa!

Kesä on Suomessa parhaimmillaan - ehkä sitä silti voi miettiä häämatkoja ja kotimaan sekä Euroopan houkuttelevia matkustuskohteita? Vaihtoehtoja onnistuneelle häämatkalle on lukemattomia: kaukainen rantaloma, kaupunkikohde Euroopassa, aktiiviloma, Atlantin ylitys tai muu risteily, Idän pikajuna tai vaikka viikonloppu Lapin jylhissä maisemissa...
Häämatkalle

10.06.2012 Morsiamen polttarit - hupia kaikille

Taivaskaan ei ole rajana polttaripäivän suunnittelussa, tärkeintä on miettiä morsiamen omia mahdollisia toiveita, hänen luonnettaan ja mahdollisesti harrastuksia. Onko kyseessä uskalias, "kaikkea on kokeiltava kerran" -tyyppi vai rauhallisesta yhdessäolosta nauttiva päivänsankaritar?
Morsiamen polttarit

09.06.2012 Bestman - sulhasen avustaja

Sulhasen luottohenkilö eli bestman on yleensä läheinen ihminen, ystävä tai veli, joka suhtautuu kunniatehtäväänsä sekä polttareiden järjestämiseen huolella ja uskollisuudella.
Bestman - sulhasen avustaja

06.06.2012 Kaason kunniatehtävä

Kutsu käy, mitä tehdä? Nykyään kaaso on morsiamen hyvä ystävä, avustaja, tuki ja turva, joka auttaa morsianta häävalmisteluissa sekä muun muassa pukijana hääpäivänä. Yleensä kaasona toimii morsiamen läheisin ystävä tai sisar, sukupuoleen katsomatta.
Kaason kunniatehtävä

04.06.2012 Häiden avustajat

Häät ovat kahden kauppa, mutta vihkimisen ja hääjuhlien toteuttamiseen tarvitaan pieni kylällinen väkeä. Jaossa on kunniatehtäviä ystäville ja läheisille aina pikkulapsia myöten, mutta olemassa on myös mahdollisuus ammattiavun palkkaamiseen kustannuslaskelmien puitteissa.
Häiden avustajat

18.05.2012 Pohjois-Amerikan intiaaniheimot

Pohjois-Amerikan alkuperäisväestö jaetaan kymmeneen eri maantieteelliseen ryhmään, jotka muodostavat jopa satoja eri heimoja tapoineen, kielineen ja kulttuurin sivistyksen tasoineen aina arktisten alueiden aleuteista lounaisalueiden zuneihin.
Pohjois-Amerikan intiaaniheimot

05.05.2012 Teemana hitunen pinkkiä häissä

Häät ovat lumonneet täysin Energiakeskus Indigon ja värien kautta etenemmekin punaisesta pinkkiin. Vaaleanpunaisten unelmien häissä valkoiseen voi yhdistää yhtä vaaleanpunaisen sävyä tai vaikka koko pinkkiä väripalettia aina lempeän ruusunpunaisesta sykähdyttävään fuksiaan.
Pinkkiä & valkoista häissä

29.04.2012 Holy Grail & Solar Logos

Arkistojemme kätköt ovat näköjään aivan pohjattomat, tänään eteen osui Miken ensiajatuksia viimeisimmästä Aura-Soma kvintesenssistä eli vaalean oliivinvihreästä Holy Grail & Solar Logos kvintesenssistä (engl.): silta korkeampiin värähtelyihin...
Holy Grail & Solar Logos kvintesenssi

28.04.2012 Puna-valkoiset häät

Punainen on leiskuvan, tulisen rakkauden väri, joka on täynnä energiaa, elinvoimaa ja vahvuutta. Tämä intohimoinen väri yhdessä viattoman valkoisen kanssa muodostaa tehokkaan ja vaikuttavan parivaljakon häiden teemaväreinä.
Puna-valkoiset häät

27.04.2012 Teemahäät

Kauniin ja muistettavan hääjuhlan suunnittelun pohjana on persoonallisen kokonaisuuden laatiminen eli tyylin ja teeman valinta. Häiden teema voi lähteä liikkeelle omista mieltymyksistä, harrastuksista, elokuvista tai vaikka hääpäivän vuodenajan kukista ja niiden väreistä.
Teemahäät

26.04.2012 Morsiuspuvut

Unelmien hääpuku on morsmaikulle sydämen asia ja puvun valinta onkin usein morsiamen häävalmisteluiden kohokohta. Lähes poikkeuksetta morsiamella on omat, vahvat mieltymyksensä, jotka sanelevat asun valinnan ja hankinnan suuntaviivoja. Artikkelimme aiheesta upeine kuvineen tarjoaa vinkkejä tuohon haastavaan tehtävään.
Morsiuspuvut

22.04.2012 Kalevalainen tarusto

Suomalaiseen kansallistunteeseen voimakkaasti vaikuttanut, vuonna 1835 ilmestynyt Kalevala on Suomen kansalliseepos, joka perustuu Elias Lönnrotin kokoamiin kansanrunoihin. Pätkiä näistä vahvoista runoista löytyy nyt siivittämässä kalevalaisten hahmojen esittelyjämme yhdessä taidemaalari Akseli Gallen-Kallelan voimakkaiden tulkintojen kanssa.
Kalevalainen tarusto

17.04.2012 Korista kehyksillä

Kodin sisustamisen mielekkäisiin yksityiskohtiin kuuluvat kuvakehykset, jotka hämmästyttävän monikäyttöisinä tuovat mukavaa maustetta persoonalliseen kodin koristamiseen ja yleisilmeen luomiseen. Kehysten mahdollisuudet ovat rajattomat niin valikoimiltaan, asettelultaan kuin käyttötarkoitukseltaankin.
Korista kehyksillä

15.04.2012 Arkkienkeli Jofiel

Jälleen löytyi Aura-Soma paperipinojen kätköistä mielenkiintoisia asioita, tällä kertaa Miken ajatuksia sydämellisestä, vuonna 2000 maailmaan ilmaantuneesta Arkkienkeli Jofiel tasapainopullosta (engl.). Ja tämä pullo sopii väreiltään niin kauniisti kevääseen: vaaleansininen/vaalea oliivinvihreä.
Tasapainopullo B101 - Arkkienkeli Jofiel

14.04.2012 Morsian - häiden kuningatar

Ennen kuin morsian hehkuu häissään onnellisuuttaan ja nauttii vapautuneesti ikimuistoisista rakkauden juhlista, on tapahtunut paljon. Morsiamella on paljon tekemistä unelmien päivänsä toteuttamiseksi, mutta se on varmasti kaikki nähdyn vaivan arvoista!
Morsian

01.04.2012 Vihkiäiset eli häät

Tämä sykähdyttävä rakkauden juhla kuvastaa kahden ihmisen yhteisen elämäntaipaleen alkua: avioliittoon vihkiminen on aina unohtumaton kokemus, joka useimmiten halutaan jakaa läheisten kanssa hääjuhlan merkeissä. Sivuillemme ilmaantuu hiljalleen raikkaita ja romanttisia artikkeleita häihin liittyen tarjoten informaatiota, ideoita ja inspiraatiota häiden suunnitteluun ja järjestämiseen.
Häät

23.03.2012 Kerro, kerro kuvastin

Peilit tarjoavat sisustamiseen useita eri vaihtoehtoja, ne eivät ole ainoastaan kylpyhuoneen vakiokalusteita vaan jopa ilmaisullisia taideteoksia. Päästä sisäinen sisustajasi valloilleen ja antaudu peilien maagisille voimille!
Peilit sisustuksessa

22.03.2012 Tuikuilla tunnelmaa

Tuikut ja kynttilät sisustavat kotia niin pimeällä kuin päivälläkin. Erilaisten alustojen, jalustojen, tuikkulasien ja lyhtyjen valikoima on nykyään todella laaja, joten lämminhenkistä tunnelmaa on helppo luoda omaan kotiin sisustustyylistä riippumatta.
Tuikuilla tunnelmaa

21.03.2012 Pääsiäisen juhlakattaus

Pääsiäinen ajoittuu oivasti kevään juhlimiseen, se kuvastaa uusia alkuja ja uuden syntymistä. Tämä juhlapyhä on erinomainen hetki koota yhteen perhe, sukulaiset ja ystävät nauttimaan yhdessäolosta hyvän ruoan ja kauniin kattauksen merkeissä.
Pääsiäisen juhlakattaus

23.02.2012 Talvisia sävyjä sisustuksessa

Pohjoismaalaisen talven värimaailma on sangen monimuotoinen lumen eri valkoisen sävyistä alkaen ja talvisen luonnon kuulas väripaletti muutamalla dramaattisella soinnulla sopiikin hyvin monentyyliseen skandinaaviseen sisustukseen.
Talvisia sävyjä sisustuksessa

20.02.2012 Teetä ja sympatiaa

Kuulaana pakkaspäivänä tai lumimyräkän jälkeen on suloista käpertyä pehmoisen torkkupeiton alle ja siemailla makoisalla hunajalla maustettua, lämmintä teetä. Reippaan ulkoilun päätteeksi äkkiä siis varpaat lämpöisiin villasukkiin turvaan ja takkatulen loimu luomaan oikeaa tunnelmaa.
Teetä ja sympatiaa

05.02.2012 Kiinalainen horoskooppi

Mustan Vesilohikäärmeen henkäyksen merkeissä kaikki kaksitoista kiinalaisen horoskoopin eläinmerkkiä pääsevät vihdoin tutustumaan omiin tämän vuoden teemoihinsa. Kaiken kaikkiaan vuodesta on tulossa arvoituksellinen, odottamaton ja ikimuistoinen - on muutoksen aika ja siihen kannattaa valmistautua!
Kiinalainen horoskooppi

22.09.2011 Arkkienkeli Metatron

Löysimme kätköistämme Miken ensiajatuksia jännittävästä Arkkienkeli Metatron tasapainopullosta (engl.). Tämä kirkas/syvä magenta pullo puhuttelee valon ja varjon maailmaa itsessämme.
Tasapainopullo B100 - Arkkienkeli Metatron

14.09.2011 Arkkienkeli Zachariel

Hieman yllättäen on jälleen syntynyt uusi Aura-Soma tasapainopullo: Arkkienkeli Zachariel B109 syntyi 26.7.2011 klo 12.00 - lue lisää tämän kauniin pullon teemoista sivuiltamme!
Tasapainopullo B109 - Arkkienkeli Zachariel

13.08.2011 Värit sisustuksessa

Onko sisustaminen intohimosi tai satunnainen mielenkiinnon kohde? Nyt avautui uusi osio Energiakeskus Indigon nettisivuilla ja ensimmäinen artikkelikokonaisuus kertoo väreistä sisustuksessa, luonnollisesti...
Värit sisustuksessa

06.05.2011 Arkkienkeli Jeremiel

Uusimman eli tasapainopullon 108/Arkkienkeli Jeremiel ensivaikutelmien suomennos on vihdoin sivuillamme sekä uutta lisätekstiä Mikelta (engl.). Eräs tuntemattomista käyttäjistämme on myös saanut upeita kokemuksia tasapainopullon energioista, tämäkin artikkeli löytyy pullon esittelysivulta.
Tasapainopullo B108 - Arkkienkeli Jeremiel

02.05.2011 Korkea-arvoiset Arkkienkelit

Taivaallisiin sanansaattajiin kuuluvat Arkkienkelit ovat monissa uskomuksissa esiintyviä yliluonnollisia olentoja, jotka auttavat meitä mielellään apua pyytäessämme. Arkkienkeleiden nimet ja määrät vaihtelevat eri uskonnoissa, joten olemme keränneet niin sanotut pääarkkienkelit arkkienkeleistä kertovalle sivullemme.
Arkkienkelit

18.03.2011 Arkkienkeli Haniel

Jälleen lisää arvokasta käyttökokemusta Aura-Soma tasapainopulloista, tämänkertainen lisäyksemme liittyy tasapainopulloon 103 eli Arkkienkeli Hanieliin, jossa yhdistyvät opaalinhohtoinen vaaleansininen ja syvä magenta.
Tasapainopullo B103 - Arkkienkeli Haniel

17.03.2011 Arkkienkeli Tzaphkiel

Toinen tuntematon Aura-Soma tasapainopullojen käyttäjä on päässyt vauhtiin kokemustensa ylöskirjaamisessa ja tuo esiin antoisia näkökulmia tällä kertaa toiseksi uusimman tasapainopullon eli Arkkienkeli Tzaphkielin 107 käytöstä.
Tasapainopullo B107 - Arkkienkeli Tzaphkiel

10.03.2011 Arkkienkeli Metatron

Aura-Soma tasapainopullojen käytön kokee jokainen käyttäjä omalla tavallaan, mutta värien pääviestit eri tasoineen toistuvat käyttökokemuksissa. Olemme saaneet arvokkaan palautteen tuntemattomalta käyttäjältä voimakkaasta Arkkienkeli Metatron tasapainopullosta, kannattaa lukea!
Tasapainopullo B100 - Arkkienkeli Metatron

03.02.2011 Kiinalainen horoskooppi

Jälleen olemme päivittäneet sivuillemme mielenkiintoista luettavaa kiinalaisen horoskoopin merkeissä näin Jäniksen vuoden alkaessa. Uutena lisänä onnenkivet jokaiselle horoskooppimerkille!
Kiinalainen horoskooppi

16.06.2010 Hääyön huumaa

Hääyöstä nauttiminen saattaa kokopäiväisen juhlahumun pyörteissä jäädä Nukkumatin jalkoihin, mutta tästä ainutkertaisesta kokemuksestakin voi tehdä muistorikkaan, unohtumattoman elämyksen, joka saattaa tuoda seksielämään ripauksen ylellisyyttä pian jatkuvana arkenakin.
Hääyön huumaa

23.02.2010 Druidien puuhoroskooppi

Kiitos tarkkaavaisen lukijan huomiosta olemme korjanneet ja täydentäneet druidien puuhoroskoopin jälleen entiseen malliin. Vanhoja sivuja kopioidessa uusille on väsymys vienyt näköjään voiton ja huolimattomuus päässyt valloilleen... Nyt druidien puut ovat kohdallaan ja muutama puuttuva puukin lisätty takaisin horoskooppimerkkien listaan.
Druidien puuhoroskooppi

08.02.2010 Kiinalainen horoskooppi

Kiinalainen horoskooppi on yksi suosituimmista aiheista nettisivuillamme, olemmekin jälleen koostaneet helmikuun puolessa välissä eli 14.2. alkavan Tiikerin vuoden vinkkejä kaikille 12 horoskooppimerkille. Lisäksi kiinalainen horoskooppimme on saanut uutta sisältöä jokaiselle eläinmerkille suotuisista partnereista niin rakkaudessa kuin liike-elämässäkin sekä eri merkkien alla syntyneistä julkisuuden henkilöistä.
Kiinalainen horoskooppi

26.01.2010 Kuuluisuuksien horoskooppimerkit

Uutuuksien lisäksi täydennämme jatkuvasti myös jo olemassa olevia artikkeleita. Tällä kertaa suosituille länsimaisten horoskooppien listoille ovat täydentyneet jokaisen aurinkomerkin alla syntyneet julkisuuden henkilöt.
Länsimainen horoskooppi

27.11.2009 Internetsivumme uudistuivat

Värikkään ja iloisen ilmeen myötä Energiakeskus Indigon internetsivut ovat uudistuneet palvellen sisältönsä ja ulkoasunsa puolesta käyttäjiä entistä tehokkaammin. Uudistuksessa sivuston rakenne ja ilme muuttuivat, tavoitteena on parantaa sivuston käytettävyyttä sekä ohjata sivuillamme kävijöitä löytämään haluamansa entistä paremmin. Työ jatkuu vielä uudistuksen jälkeenkin, pyrimme muun muassa lisäämään runsaasti kuvamateriaalia sivuillemme.