Copyright © Energiakeskus Indigo

Energiakeskus Indigon internetsivut sisältävät ylläpidon tuottamaa, tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa © Energiakeskus Indigo. Sivujen tekstisisällön tai sen osan julkaiseminen, jakelu, kopioiminen, siirtäminen, muokkaaminen, tallentaminen tai käsittely missä muodossa tahansa on kiellettyä. Sivujen ja niiden sisältämien tietojen käyttö lähteenä yksityishenkilön omaan, henkilökohtaiseen käyttöön (ei kaupalliseen tarkoitukseen) on sallittua. Sivujen tekstisisältöä tällöin mahdollisesti lainattaessa on aina kuitenkin viitattava linkillä joko suoraan alkuperäiseen materiaalin tai pääosoitteeseemme eli ilmoitettava lähde: www.energiakeskus.com. Käyttö ilman lähdemerkintää ja linkitystä näille sivuille on ehdottomasti kielletty yksityisessä käytössäkin.

Myös sivuilla esiintyvien ikonien, piirrosten, valokuvien tai muiden grafiikoiden julkaiseminen, jakelu, kopioiminen, siirtäminen, muokkaaminen, tallentaminen, käyttäminen tai omaan käyttöön ottaminen tai käsittely missä muodossa tahansa on ehdottomasti kiellettyä. Kaikki sivuilla esiintyvä edellämainittu materiaali on tekijänoikeuslain suojaamaa. Tuotekuvat copyright © Ari Hedman.

Energiakeskus Indigon internet-sivuja ylläpidetään käyttäjille tarkoitetun palvelun muodossa. Pyrimme varmistamaan sivujemme tietosisällön oikeellisuuden huolellisesti, mutta sitoudumme kuitenkin vain siihen, että toimitamme sivumme "sellaisena kuin ne ovat". Sivuiltamme löytyvät linkit ja viittaukset toisten ylläpitämille internet-sivuille eivät ole Energiakeskus Indigon hallinnassa, emme ole vastuussa näiden sivujen sisällöstä, toimivuudesta tms.

Energiakeskus Indigolla on oikeus muuttaa näitä käyttöehtoja, internet-sivujen ja niiden sisältämien palveluiden sisältöä, ulkoasua ja saatavuutta sekä sivujen käyttämiseksi tarvittavien laitteiden vaatimuksia tai estää pääsy näille sivuille tai lakkauttaa palvelu. Copyright © Energiakeskus Indigo. Kaikki oikeudet pidätetään.