Anna Maria & Energiakeskus Indigo

Kauniin keväisenä toukokuun päivänä putkahdin maailmaan kirkuvan siniviolettina, ryppyisenä otuksena. Kaksi viikkoa myöhässä lasketusta ajasta ja värillä oli väliä – jo silloin. Värit ovat todellakin värittäneet taivaltani ja lapsuudestakin muistan pääasiassa värikkäitä asioita: turkoosi, ihanan paksu kylpytakki, jota pidin mökillä yhden kesän ylläni joka paikassa ja turkoosi maastoauto, jolla ajoimme äitini kanssa mökkireissuja edestakaisin. Sini-oranssi pipo, jonka kudoin isälle ja joka päätyi pelastamaan hänen henkensä tukin pudotessa hänen päälleen – olin arvioinut isän pään mitan hieman pieleen ja pipoon muodostui todella paksu, monikerroksinen etuosa… Äitini maalaama, koko huoneeni seinän peittävä taikametsä lapsuuden kodissani ja kultaisenpronssi Poni polkupyörä se vasta upea olikin!

Saapui vuosi 1998 ja Minä olen -messut Helsingin Kulttuuritalolla. Muistoissani on kuva sokkeloisesta rakennuksesta, jonka pimeimmässä kellarin nurkassa loistaa värikkäitä jalokiviä ja ymmärrän, mitä viikkoa ennen näkemäni uni merkitsi – olin saanut viestin Aura-Soman tulemisesta elämääni. Laitoin messuilla nimeni listaan, jossa osoitin kiinnostukseni Suomessa järjestettävää, ensimmäistä Aura-Soma kurssia kohtaan. Se toteutui seuraavana kesänä Kemiössä ja siitä matka värien maailmassa sai todellisen merkityksen ja syveni entisestään. Ihana, opettavainen ja kasvattava matka, joka jatkuu edelleen muun muassa omia kokemuksia ja ajatuksia sulatellessa Aura-Soman ja sen väri-, kivi- ja kasvienergisten hyvinvoinnin apuvälineiden avulla. Alan koulutusta on takanapäin Suomessa, Ruotsissa ja eritoten Englannissa, Aura-Soman synnyinseuduilla, lähes vuosittain aina opettajatasolle saakka. Valmistuminen alkusyksystä 2017 Chakradance fasilitaattoriksi täydentää tätä värikylläisyyttä ihanassa seurassa ja hyvässä hengessä!

Vuonna 2001 alkunsa saanut Energiakeskus Indigo on tarjonnut näissä merkeissä erilaisia kokemusrikkaita iltoja, tapahtumia sekä kursseja parissa paikassa Helsingissä, parissa paikassa Espoossa ja on nyt ollut aloillaan kotonani Espoossa viitisen vuotta. Näin kaikki väreilevät päivät ja kurssit omaavat hyvin rajoitetun osanottajamäärän eli pienryhmät takaavat kaikille todella intensiivisiä värikokemuksia ja Aura-Somakin on oman jatkuvan käytön ohella lähellä koko ajan. Aura-Soma ja värien värähtelevät voimat rohkaisevat meitä muuttamaan perspektiiviämme, keskittämään energiamme tarvitsemaamme ja tähän hetkeen sekä manifestoimaan toiveemme todellisuuteen. Kun yhdistämme värien, kivien ja kasvien parantavat ominaisuudet tietoisen kehityspyrkimyksen kanssa, voimme vihdoin lähteä henkiselle polulle kohti olentoa, joka meidän aina oli tarkoitus olla.

Fun facts

Syntymäaikani 7.5.1965 viittaa Native American horoskoopissa syntymään ”Sammakoiden paluu” kuussa. Muut tähtimerkit ovat: länsimainen horoskooppi – härkä/kiinalainen horoskooppi – käärme/afrikkalainen horoskooppi – markkinat/druidien puuhoroskooppi – jasmiini/maya astrologia – keltainen planetaarinen siemen ja 9 star ki – valkoinen maa tähti.

Tästä pääset matkalle omaan itseen eri horoskooppien merkeissä: https://energiakeskus.com/energiasivut/horoskoopit