Aromaattisten tuoksujen taikaa

Kuvittele kuinka sinulla on tiedossasi erityinen ilta, johon haluat ehkä valmistautua viimeistä yksityiskohtaa myöten rauhassa ja varmuudella. Olet saattanut kutsua luoksesi vieraan, joka saa sydämesi lyömään kiihkeämmin tai olet vihdoin ja viimein viettämässä ansaittua vapaailtaasi kylpyveden kohistessa taustalla. Jotta saisit näistä ihanista hetkistä kaiken irti, ympäröi itsesi valloittavilla kynttilöiden, suitsukkeiden tai aitojen eteeristen öljyjen ja niitä sisältävien tuotteiden tuoksuilla!

Appelsiininkukka – neroli

Hienostunut appelsiinin kukkaistuoksu takaa tunteellisen iltakylvyn oranssien kynttilöiden valossa hedelmälliselle naiselle ja hänen kumppanilleen. Lämpimään kylpyveteen sekoitettu lusikallinen hunajaa ja muutama tippa appelsiinin kukkatuoksua muskatellisalvialla terästettynä kasvattaa läheisyyttä ja luottamusta. Tuoksujen huumassa poistuvat tukokset, ei toivotut siteet menneisyyteen ja kielteiset tunteet. Appelsiinin kukan parantava voima on hengellistä ja sielullista, se avaa tien uusiin suhteisiin ja uuteen luottamukseen.

Eukalyptus

Mikä tunne onkaan rankan pelin, jumpan tai lenkin jälkeen lekotella saunan lauteilla, vihtoa vihreällä vastalla ja nauttia mieltä vahvistavista, raikkaista eukalyptuslöylyistä. Tämä piristävä tuoksu voimistaa luovuutta, kiihottaa mielikuvitusta ja vahvistaa fyysisen suorituksen jälkeen hengityksen ja koko kehon elinvoimaa. Saunasta astuu ulos eukalyptus tuoksuilla puhdistunut ja virkistynyt, uusi ihminen!

Jasmiini

Peität ehkä keittiön lampun pehmeän keltaisella huivilla, katat pöydän kukkasilla ja herkullisilla rakkauden hedelmillä. Aistillinen mies tai nainen nauttii tosirakkauden läsnäollessa jasmiinin tuoksuista. Jasmiinin aromit herättävät mahdollisesti unohtuneet, autuaaliset hyvän olon tunteet ja sopusointuisen seksuaalisuuden. Tämä tuoksu edistää hiljaista, itsevarmaa henkeä sekä helpottaa levottomuutta ja poistaa pelkoja. Ties mihin yhteinen hetki johtaakaan…

Kataja

Onko sinulla ollut eripuraa ystäväsi kanssa? Kutsu hänet syömään, kokkaa vieraalle tulista sapuskaa ja laita katajaa tuoksumaan. Pippurinen ominaisuus kipinöi katajasta dynaamisena voimana, sen tuoksu on puhdistava ja menneisyydestä irrottava. Katajan terävää tuoksua on käytetty kauan häivyttämään kielteistä energiaa, se stimuloi elämän voimaa ja avaa käyttäjilleen rajoittamattomia mahdollisuuksia.

Kuusi

Himmeä huone kynttilän valossa, taianomainen rumpumusiikki soimassa ja kuusen tuoksuiset suitsukkeet savuamassa… Shamaanien tavoin valaistunutta viisautta mietiskellessä tai henkimatkoilla salaisia näkyjä tavoitellessa aromaattiset ikivihreät stimuloivat käyttäjässään rohkeutta. Ihmistuntemus, arviointikyky ja -taidot lisääntyvät heillä, jotka käyttävät tätä menneisyyden vahvaa tuoksua.

Laventeli

Sunnuntai-ilta, työviikko jälleen edessä – on aika helliä itseään ja jalkojaan mystisen rentouttavalla, kuninkaiden ja hengellisten opettajien suosimalla laventelilla. Tiputa ruokalusikalliseen hunajaa tai kermaa muutama tippa laventelia ja muutama tippa meiramia. Sekoita seos ja upota jalkasi lämpimään veteen, nauti kukkaisen ja mausteisen tuoksun tuomasta syvästä rauhan tunteesta, hermojännitysten laukeamisesta ja nukahtamisen helppoudesta.

Patsuli

Eksoottisen, unohtumattoman ja jännittävän yön vietät makuuhuoneen hämyisissä tunnelmissa, silkkisillä lakanoilla, intialaisten – eroottisen Kamasutran ja pehmeän patsulin – lemmeikkäissä lumoissa. Myskisen patsulin tuoksu vaikuttaa toiveiden kohteeseen, lisää seksuaalisuutta, luo iloisen energian ja kiihottaa tunteita. Tuhannen ja yhden yön tarinoita…

Rosmariini

Ehdoton piristysruiske aamusuihkussa vartalollesi on rosmariinisaippua tai itse tehty suihkuöljy: sekoita muutama tippa eteeristä rosmariiniöljyä ruokalusikalliseen kermaa, juoksevaa hunajaa tai liuosmaista saippuaa. Aromituoksun helliessä kaikkia aistejasi ja rosmariinin stimuloidessa luovaa ajatteluasi ja ongelman ratkaisukykyäsi, tämä yrttituoksu vahvistaa koko hermojärjestelmääsi ja voimistaa valppauttasi. Eloisana ja kirkkaan mielen omaavana olet jälleen valmis uuteen, ainutlaatuiseen ja erinomaiseen päivään!

Ruusu

Vaaleanpunainen maailmankaikkeus, avoimen sydämen lahja elämälle ja tunteelliselle energialle – ruusu on ehdottoman rakkauden tuoksu, se hyväksyy kaikki tunteet. Romanttisuus, inspiraatio ja kiintymys seuraavat tätä lämmintä kukkais- tuoksua. Ruusuöljy avaa sydämen ja mielen niiden korkeimmille impulsseille, tämä avautuminen valmistaa tien aidon rakkauden ja kiintymyksen ilmaantumiselle. Romanttisuus ja iloiset tunteet on ammennettu ruusun tuoksusta, sitä on usein kutsuttu sielun tuoksujen kuningattareksi. Ruusuöljy laajentaa kaikki myönteiset tunnetasot ja karkottaa kielteiset. Aito rakkaus voi asua vain avoimessa ja puhtaassa sydämessä, anna siis ruusuöljyn tehdä ihmeitä – hellä ja herkkä hieronta ruusuöljyllä on kuin sivelyä pehmeillä kukan terälehdillä.
Ruusuöljyn ohje: Tipauta yksi tippa ruusun eteeristä öljyä yhteen lusikalliseen perusöljyä (esimerkiksi jojobaöljy).

Salvia

Kaipaatko itseesi ja kotiisi uusia energioita, mielen rauhaa ja sydämen onnellisuutta? Aloita kevätsiivous ja tilojen puhdistus tämän myskisen yrtin elinvoimalla ja tasapainoa uhkuvalla aromilla. Salvian ainutlaatuiset piirteet sisältävät synonyymin pitkälle elämälle, hedelmällisyydelle ja ärtyisyyden ehkäisylle.

Santelipuu

Rauhallinen ilta kesämökin laiturilla tai saunan jälkeen terassilla, yllä kuulas tähtitaivas ja suitsukkeiden savukiehkurat. Kietoudut aromaattiseen tuoksuverhoon, koet tunteen mielenrauhasta ja hyvinvoinnista. Santelipuun makea ja lämmin aromi avaa kehon ja sielun aistilliselle, eroottiselle seikkailulle tai henkiselle laajentumiselle, myönteiselle terveydelle.

Seetri

On taas aika hiljentyä, koota harhailevat ajatukset ja keskittyä alitajunnan avaamiseen syvemmälle tietoisuudelle ja ymmärrykselle. Meditaation rauhassa, setrin pyhässä tuoksussa ajatukset kirkastuvat, perustietoisuus kasvaa viisauden ja vahvuuden ohessa. Pelot kaikkoavat, epävarmuus haihtuu, tilalle saapuu tasapaino ja harmonia.