Anteeksiannon mielikuvaharjoitus

Oheisen kurkkuchakraan ja anteeksiantoon liitettävän mielikuvaharjoituksen voit itse äänittää nauhalle tai pyytää ystävääsi lukemaan paperille tulostetun version sinulle. Muista pitää taukoja lukiessasi, jotta harjoituksen tekijä pääsee tunnelmaan. Etsi siis rauhallinen, häiriötekijöistä vapaa tila ja istuudu tai käy makaamaan hyvään, rentoon asentoon. Harjoitusta voit mainiosti tehostaa värienergialla eli käyttämällä Aura-Soma pomanderia tai kvintesenssiä energiakentässä.

Mielikuvaharjoitus – anteeksianto & kurkkuchakra

Istu tai makaa mukavasti siinä missä olet, hengitä sisään ja viestitä itsellesi, että nyt on aika rentoutua. Ota toinen syvä sisäänhengitys – sisäänhengitys tuo mukanaan tyynen ja rauhallisen mielen, uloshengitys vie mennessään kehon jännitykset ja arkihuolet. Hengitä siis syvään sisään, ulos ja rentoudu. Olosi tulee mukavaksi, rauhoittuneeksi ja keskität hiljalleen ajatuksesi normaaliin hengitykseesi. Tietoisuutesi hahmottaa raikkaan ilman sisäänhengit- täessäsi ja lämpimän ilman uloshengityksen mukana. Hengitä rauhassa hetken aikaa ja tunne kuinka täydellinen rentoutuminen tuntuu vähitellen päälaelta varpaisiin asti, hengitä ulos kaikki jännitykset kehostasi ja mielestäsi. Olet rentoutuneessa tilassa, turvallisessa paikassa. Mielesi on avoin, olet tietoinen mielesi liikkeistä, rentoutuneena ja rauhassa, yrittämättä liikaa.

Olosi on rauhallinen, ajatuksesi hiljenevät ja keskityt pääsi yläpuolella loistavaan valkoiseen valoon. Tunne kuinka tuo sädehtivän kirkas valo muuttuu hiljalleen sinertäväksi ja laskeutuu vähitellen ympäröiden sinut kokonaan vaaleansiniseen usvaan. Olet suojassa ja turvassa tuossa valossa, sinisessä hehkussa tai kuplassa. Jokainen sisäänhengitys täyttää sinut ja ympäristösi säteilevän sinisellä voimalla, safiirinsinisellä rauhalla.

Tässä valoisassa sinisessä energiassa sinulla on mahdollisuus päästää irti menneestä, päästää irti, antaa anteeksi ja tuntea uusi rauha sekä luottamus. Keskity jokaisella uloshengityksellä vapautumiseen, päästä irti kaikesta mitä on tapahtunut ennen tätä hetkeä. Jokainen uloshengitys on vapautumista – kaikesta. Tässä puhtaan sinisen energian kirkkaudessa vapautat halveksunnan, ahneuden ja kielteiset ajatukset, jokaisella uloshengityksellä tunnet vapautuksen ja irti päästämisen.

Jokainen sisäänhengitys tekee meistä uuden ihmisen, hengität sisään uutta aikaa, uudesti syntymistä. Olet uusi ihminen, jolla on mahdollisuus tulevaisuuden uusiin vaihtoehtoihin ja voimavaroihin, jokaisella sisäänhengityksellä uudistut.

Jokainen uloshengitys – vapautus menneestä, irti päästäminen ja syvä rauhan tunne, rauha kuin pilvetön taivas. Yhdistyt tuohon rauhaan ja tunnet ympärilläsi myötätunnon ja anteeksiannon hengen, varauksetta ja rajoituksetta. Rauha ja luottamus ilmenevät sinulle, jokainen sisäänhengitys tuo uutta rauhaa ja jokainen uloshengitys vapauttaa menneestä, antaa anteeksi menneen. Sininen rauha ympärilläsi – nauti hetken hiljaisuudessa tuosta rauhan, anteeksiannon ja irti päästämisen vapauttavasta tunteesta. Tunne kuinka säteilevä sininen valo laajenee sisälläsi jokaisella sisäänhengityksellä.

Rauhaa ja irti päästämistä, jokainen hengitys sisään laajentaa valoa sisälläsi joka suuntaan. Rauha kaikkialla – olkoon kaikki olennot onnellisia, vapaita pelosta ja hyvinvoivia. Pienimmästä solusta isoimpaan galaksiin avaruudessa. Rauha kaikille olennoille kaikkialla, tunnetuille ja vielä tuntemattomille – tässä, nyt ja aina. Kirkkaan sinisen hehkun täydellinen turva ympäröi sinua ja valo sisälläsi hehkuu kirkkaammin, jotta voit tulla tähdeksi, joka olet. Olet vapaa kielteisistä ajatuksista, vapaa tässä ajassa ja paikassa, rauhan kanssa.

Hitaasti palaat takaisin tähän hetkeen tuoden mukanasi kirkkauden ja myönteiset ajatukset. Kaiken muun voit unohtaa ja vapauttaa. Kun löydät uloshengityksen, joka tuntuu hyvältä, avaa silmäsi uuteen hetkeen.