Ilmaelementti mielikuvaharjoitus sydämelle

Oheisen sydänchakraan ja ilmaelementtiin liitettävän mielikuvaharjoituksen voit itse äänittää nauhalle tai pyytää ystävääsi lukemaan paperille tulostetun version sinulle. Muista pitää taukoja lukiessasi, jotta harjoituksen tekijä pääsee tunnelmaan. Etsi siis rauhallinen, häiriötekijöistä vapaa tila ja istuudu tai käy makaamaan hyvään, rentoon asentoon. Harjoitusta voit tehostaa värienergiaa eli Aura-Soma pomanderia tai kvintesenssiä käyttämällä.

Mielikuvaharjoitus – ilma & sydänchakra

Olet rauhallisessa paikassa, sinun on hyvä ja mukava olla. Sulje silmäsi, hiljennä mielesi ja rauhoita ajatuksesi. Keskity vähitellen hengitykseesi, tunne kuinka rintakehäsi nousee ja laskee, laajenee ja supistuu. Ole tietoinen ilmasta, jota hengität – se etenee sieraintesi kautta kurkkuun, rintaan ja vatsaan. Tunne kuinka ilma jälleen nousee vatsasta rintaan, kurkkuun ja hitaasti ulos sierainten kautta. Toista tätä hengitystä rauhallisesti ja syvään hetken aikaa hengityksesi kulkua tarkkaillen.

Vähitellen näet itsesi seisomassa tai istumassa korkealla, metsäisen vuoren rinteellä. Tässä avarassa vehreydessä olet valmis avaamaan sydämesi rakkaudelle. Kehosi on rento, mielesi tyyni ja olet vapaa rakastamaan. Nautit raikkaan vuoristoilman hengittämisestä ja seuraat hengityksen virtausta kehossasi omassa tahdissasi.

Hiljalleen kuvittelet kuinka hengityksesi tapahtuu suoraan sydänkeskuksesi kautta – hengität sisään ja ulos keskeltä rintakehääsi. Tunnet kuinka hengitys hieroo lempeästi sydäntäsi, kehosi tuntuu kevyeltä, valoisalta ja olet täynnä rakkautta. Rakkaus on sinussa, se säteilee jokaisesta solustasi. Rakkaus on jokapuolella ympärilläsi halaten sinua vaaleanpunaisella energiallaan. Anna rakkauden virrata syvältä sydämestäsi, anna sen koskettaa perhettäsi ja ystäviäsi, naapureitasi, yhteisöäsi, koko maailmaa.

Hengitä sydämestäsi ja anna rakkautesi virrata kaikkiin ihmisiin kaikkialla, kaikkeen elolliseen tällä planeetalla. Rakkautta jakaessasi se moninkertaistuu ja palaa luonnollisesti luoksesi. Anna siis sydämesi hengittää ja olla avoin kaikelle rakkaudelle ja myötätunnolle tässä universumissa, olet oikeutettu siihen.

Tunne rakkauden ja myötätunnon värähtelyt sielussasi. Tässä ja nyt tunnet tuon tunteen ja rakkaus säteilee joka suuntaan, kaikkialle. Ilman hengen virratessa lävitsesi, koskettaen sinua rakkaudella, kuulet viestin sielullesi. Anna kehosi olla hiljaa, mielesi tyyni ja henkesi valmiina vastaanottamaan. Ilmaelementin salainen viesti kerrotaan sinulle, vastaanota viestisi ja kiitä siitä.

Vähitellen siirrät hengityksen keskipisteen hyvin hitaasti sydänkeskuksestasi jälleen takaisin normaaliin olotilaan. Hengität edelleen raikasta vuoristoilmaa keskittyneesti, fyysisen kehosi kautta, nenäsi kautta.

Hiljalleen, omassa tahdissasi palaat mielessäsi korkealta vuoristosta tähän tilaan. Mukanasi on kyky rakastaa ja vastaanottaa rakkautta sekä henkilökohtainen viestisi, joka auttaa sinua ymmärtämään nykyhetkeä, sinua itseäsi tässä ajassa ja paikassa. Laske ajatuksesi kiinteästi tähän hetkeen, tule omaksi itseksesi.

Olet hereillä, virkistynyt, tasapainoinen ja sinun on hyvä olla. Avaa hitaasti silmäsi ja tunne olosi täysin levolliseksi.