Aura-Soma värisysteemi

Aura-Soma värisysteemi on omaehtoinen ja tunkeilematon järjestelmä, joka tuo värin universaalin kielen jokaisen itsensä kehittämisestä ja omasta hyvinvoinnista kiinnostuneen ulottuville. Se voi auttaa saavuttamaan suuremman itsetietoisuuden, tunnistamaan kauneutesi ja lahjasi sekä täyttämään mahdollisuutesi valtuuttaen sinut ottamaan itse vastuun omasta itsestäsi.

Tämä ”vanha viini uusissa pulloissa” eli 1980-luvulla Englannissa syntynyt holistinen menetelmä yhdistää värien energiat yrttiuutteiden ja eteeristen öljyjen sekä jalokivien ja kvartsien kanssa ainutlaatuisella, harmonisella tavalla. Värituotteiden kehityksessä Aura-Soma kulkee korkealla aallonharjalla, modernin teknologian ja tutkimustyön huipulla. Tuotteissa käytetyt raaka-aineet sisältävät ainoastaan turvallisia, puhtaita ainesosia ja niiden edistävät sekä hyvää tekevät vaikutukset ovat huomanneet ihmiset yli 80 maassa ympäri maailmaa.

Kohti tasapainoa

Aura-Soman sydän ovat värilliset, öljy- ja vesisosasta muodostuvat tasapainopullot (Equilibrium), jotka sisältävät korkealaatuisia, eläviä energioita väreistä sekä mineraali- ja kasvikunnasta. Nämä tällä hetkellä yli 100 kaksiväristä lasipulloa ovat usein ensimmäinen askel Aura-Soman pariin konsultaation eli vastaanoton merkeissä koulutetun konsultin luona. Vastaanotolla sinua pyydetään valitsemaan neljä väripulloa, jotka kutsuvat sinua eniten. Tällöin, ollessasi kasvotusten tämän upean tasapainopullorivistön kanssa, sinulla on mahdollisuus tunnistaa itsesi värien kautta erittäin syvällä tasolla. Kaikki mikä konsultaatiossa valinnan jälkeen seuraa perustuu sinun omaan, tietoiseen tai tiedostamattomaan, itsetuntemukseesi – Aura-Soma värikonsultti tulkitsee ainoastaan värien viestit valinnasta, jonka sinä olet tehnyt. Konsultaatiossa keskipiste onkin juuri tiedostamisessa, esille tulleiden asioiden kuulemisessa, sisäisessä ymmärtämisessä ja hyväksymisessä.

Olet värit, jotka valitset

Aura-Soma värisysteemin teho ja vaikutus on huomattava jo ensimmäisessä konsultaatiossa, mutta varsinainen ydin on värituotteissa, jotka sisältävät monia hienovaraisesti värähteleviä energioita. Työskennellessäsi esimerkiksi henkilökohtaisesti valitsemasi tasapainopullon kanssa, koet värien energeettisen voiman, joka ohjaa sinua huolehtivasti kohti eheytymistä eritoten mentaalisella ja henkisellä tasolla. Jokaisella pullolla ja väriyhdistelmällä on oma viestinsä ja koostumuksensa. Näiden ansiosta itse valitsemasi värit heijastavat juuri niitä mahdollisesti piilotettuja tarpeita, joihin Aura-Soma vastaa lempeästi, mutta tehokkaasti. Tasapainopullon sisältö sekoitetaan ravistamalla ja käytetään iholle kehoemulsion tapaan, josta öljy- ja vesiyhdistelmä imeytyy ihoon raviten koko olemustasi.

Aura-Soma värisysteemi – sateenkaarisilta sisimpään

Myös muut Aura-Soma värituotteet tasapainopullojen lisäksi, kuten pomanderit ja kvintesenssit, tukevat värien sisältämien viestien harmonisoivaa vaikutusta. On sinun oma valintasi tehdä myönteisiä muutoksia elämässäsi kohti parempaa tulevaisuutta ja kohotettua itsetuntemusta – Aura-Soma väreineen ja tuotteineen auttaa sinua tietoisesti tässä valinnassasi! Lisätietoa Aura-Soma värisysteemistä, konsultaatiosta, koulutuksesta sekä tuotteista voit lukea Aura-Soma sivuiltamme: energiakeskus.com/aura-soma