Värienergiahoito Aura-Soma tuotteilla

Värienergiahoidossa ihminen nähdään energiakokonaisuutena, jossa fyysistä kehoamme ympäröivä sähkömagneettinen energiakenttä eli aura vastaanottaa ja lähettää tietoa eteenpäin muun muassa kehomme eri energiakeskuksiin eli chakroihin. Energiakeskus Indigon värienergiahoidon tarkoituksena on estää esimerkiksi väsymyksen tai stressin eteneminen fyysiselle tasolle puhdistaen ja tasapainottaen auraa Aura-Soma värisysteemin hoitavien tuotteiden puhtaalla energialla edesauttaen siten kehomme omaa, luonnollista parantamiskykyä.

Värienergiahoito Energiakeskus Indigossa alkaa Aura-Soma konsultaation tapaan, hoidettava valitsee neljä kutsuvinta tasapainopulloa yli sadan pullon valikoimasta ja tämä valinta määrittelee hoidossa käytettävät Aura-Soma tuotteet ja muut mahdolliset värienergiahoitoa tukevat menetelmät, kuten kivet ja äänet. Samanaikaisesti tasapainopullovalinnan aikana hoidettava nauttii rentouttavasta tai virkistävästä jalkakylvystä.

Värienergiahoidon aikana hoidettava makaa vaatteet yllään hoitopöydällä selällään ja hoito alkaa fyysiseltä tasolta eli jalkaterien sekä kämmenien ja käsien kevyestä hieronnasta hoidettavan valinnan mukaisella Aura-Soma tuotteella. Näin valitun tasapainopullon kasvien, mineraalien ja värien värähtelevät energiat imeytyvät ihon läpi lymfaattiseen järjestelmään, verenkiertoon ja kehon eri elimiin vaikuttaen fyysisen tason lisäksi myös chakroihin ja hienoaiheisiin kehoihin. Pastellin sävyiset tasapainopullot vaikuttavat astraalikehossa, oranssit ja korallit yhdistelmät eetterikehossa ja kaikki muut värit vaikuttavat suoraan kehon henkisellä, mentaalisella, emotionaalisella ja fyysisellä tasolla, joilta vaikutus etenee energiakenttään, eetteri- ja astraalikehoon.

Värienergiahoito jatkuu hoidettavan energiakentässä aiemmin valitun Aura-Soma pomanderin ja kvintesenssin avulla suurimmalta osin lempein käsiliikkein, tukien ja tasapainottaen hienovaraisia värähtelyjä aurakentässä. Pomanderit suojaavat energiakenttää ympäristön kielteisiä vaikutuksia vastaan, auttavat säilyttämään energeettisen koskemattomuuden ja kutsuvat myönteisiä vaikutuksia kehoon. Jokainen pomanderi heijastaa värinsä kautta tietyn chakran tarpeita ja ideana on vahvistaa sekä tukea näitä ominaisuuksia hoidettavassa. Kvintesenssit auttavat taasen työskentelemään korkeampien voimien kanssa, niitä vastaavat Mestari-sarja tasapainopulloissa. Jokainen kvintesenssi tuo mahdollisuuden uusiin kokemuksiin ja tunteisiin astraali- ja eetterikehoissa, mikäli olemme valmiita avautumaan universaalin energian lähteelle. Kvintesenssit kutsuvat hoidettavan energiakenttään värisäteiden myönteisiä värähtelyjä.

Hoidon aikana hoidettava kokee usein jopa fyysisiä tuntemuksia energiajärjestelmän tukoksien avautumisen myötä ja olo hoidon jälkeen on keventynyt ja valoisa. Hoitoa muokataan aina yksilöllisten tarpeiden mukaan eli jokainen hoitokerta on aina erilainen. Jatkohoitoa ajatellen hoidettava voi ostaa hoidossa käytettyjä Aura-Soma tuotteita itselleen kotihoidon tukemiseksi ja jatkaa hoitoa omatoimisesti kotonaan tai hoitoa voidaan jatkaa Energiakeskus Indigossa joko tämänkertaiseen tai uuteen tasapainopullovalintaan perustuvilla Aura-Soma tuotteilla.

Aura-Soma värisysteemi on kokonaisvaltaista värien kokemista, pyrkimyksenä on eheyttää ja elävöittää keho, mieli, henki sekä tunteet. Aura-Soma värisysteemi on ensimmäinen hoitomuoto maailmassa, joka yhdistää värien elävät energiat, eteeriset öljyt ja yrtit sekä jalokivien ja mineraalien energiat tuotteissaan. Tämä energeettinen yhdistelmä auttaa löytämään tien kohti ykseyttä, kokonaisuutta ja hyvinvointia kaikilla tasoilla. Värienergiahoito Aura-Soma tuotteita apuna käyttäen on Energiakeskus Indigon kehittämä hoitomuoto, jonka tähtäimenä on tasapainottaa ihmisen energiakenttää lempeästi ja omaehtoisesti, tarjota siten uusia mahdollisuuksia oman itsen kehittymiselle tässä ajassa ja paikassa.