B108 Arkkienkeli Jeremiel

Väri: keskisävyinen turkoosi/keskisävyinen oliivinvihreä.
Väri sekoitettuna: turkoosista keskivihreään.

Tasapainopullon B108 avainasiat: Toivo selkeän arviointikyvyn kautta, myös suhteessa itseemme, yksilöitymisprosessiimme sekä omaan elämänpolkuumme.

Voimalause: Menneisyydestä irtipäästäminen tuo perspektiivin muutoksia siten, että voin kommunikoida rakastavan ja totuudellisen sydämen kautta.

Muuta: kuuluu Arkkienkeli -sarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko kehon ympäri kurkun ja sydämen alueen tasolla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2024.

Pakkauskoko: 50 ml
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Miken ensiajatukset Equilibrium tasapainopullosta B108, Arkkienkeli Jeremiel:
”Jeremiel on myös enkeli, joka on yhdistetty pakanallisiin uskontoihin ja vanhan uskonnon ymmärrykseen. Tämä on erikoinen piirre arkkienkelissä – jumalatartyöskentely sekä työ muinaisten maaenergioiden ja maan pyhyyden kanssa. Turkoosi ja oliivinvihreä Sydämen smaragdin molemmin puolin.
Jeremiel mielletään myös yhdeksi selkeimmin näkeväksi arkkienkeliksi, häntä kutsutaan nimellä Jumalan silmät. Vastaanottokyvyn kirkkaus on yksi Jeremielin lahjoja – jumalallinen havaintokyky tai näkijä.
Tarkastellessamme turkoosin keskisävyä, joka on vaaleanturkoosin ja turkoosin perusvärin välissä, olemme vahvistuneina ”sydämen luovassa kommunikaatiossa”, mediakommunikaation muodossa sekä kommunikaatioissa, jotka ovat olemassa tavoittaakseen olemuksen muita tasoja. Tämä on erittäin hyödyllistä tukien erityisesti yksilöllistymisen polulla olevia, matkalla kohti omaa itseä. Matkalla ollessamme tulee hetkiä, jolloin kohtaamme todennäköisesti sen mikä sijaitsee keskisävynä vaalean oliivinvihreän ja oliivinvihreän perusvärin välissä, sävyn, joka on tämän tasapainopullon alaosan väri – Jeremiel. Se on se katkeruus, josta viime vuosina on puhuttu paljon ja joka voi olla lahja. Kun se kääritään auki, paljastuu mahdollisuus uudelle totuudelle – uuden toivon tunteen kohoamisen mahdollisuus. Se tarjoaa aistimuksen siitä, mitä vaalea oliivinvihreä voi olla, mikäli yhdistymme siihen ja kohtaamme sen sitten suoraan – kohtaamme katkeruuden tunkeutuaksemme menneisyyden pettymysten, petosten tunteiden sekä tuntemuksiin siitä ettemme ole oikeassa suhteessa oman itsemme kanssa ja tavan, jolla uskomme, että olemme olleet tässä pisteessä matkaamme. Silloin kohdatessamme uuden aamunkoiton, uuden toivon, uusi mahdollisuus alkaa muodostumaan – jälleensyntyminen yksilöllistymisen matkalla tuoden mukanaan samanaikaisuuden ja sen, että on oikeassa paikassa oikeaan aikaan, tekemässä oikeaa asiaa.
On lupaus toivon palautumisesta, joka tukee tätä erityisesti suhteessa oliiviin. Se on tietty selkeyttämisen tunne arvioinneissa, joita teemme. Ajattelemme tuomitsemista myös attribuutiona erityisesti suhteessa kultaan. On olemassa käsitys, joka tulisi keskeyttää suhteessa omaan itseemme, mutta myös arvioinnin kirkkaus suhteessa erottelukykyyn, totuuteen ja siihen, kuinka rakkauden ja totuuden liitto yhdistyvät luodakseen hyvin erilaisen tilanteen. Jeremiel liittyy vahvasti totuuteen selkeän arvioinnin kautta. Jos katsomme ajassa taaksepäin, on olemassa oppiläksyjä, joista voimme koota menneisyyden tapahtumat ja mikäli näitä oppiläksyjä arvostetaan oikeassa valossa, voivat ne antaa toivon tunteen. Jeremielin energia liittyy vahvasti menneisiin oppeihin, jotka uudelleen arvioitaessa antavat tunteen toivosta.
Israelin toivo tässä ajan hetkessä perustuu uskollisuuteen yhdestä jumalasta tai todellisesta jumalasta, äiti/isäjumalasta, kaiken olevaisen arkkitehdistä. Jeremiel on sukua tuolle samalle uskollisuuden lähettimelle, todelliseen luottamukseen alkulähteessä. Rakentaa tunne henkisestä elämästä, henkisestä tarkoituksesta, ylittää ajan rajoitukset kyetäkseen tuomaan esiin henkinen uudelleen syntymisemme.
Vuonna 587 eaa muutettiin kaksi merkittävää tilannetta – temppeli ja Daavisen linjan poistaminen suhteessa kuningaskuntaan. Ne edustivat symbolista vakuutta Jumalan vaaleissa Israelissa. Menetys oli paljon suurempi kuin kansallisen arvovallan menetys ja jätti koko ymmärryksen Israelin erityisestä suhteesta Jumalaan kyseenalaiseksi. Mitä oli tapahtunut, oli täydellinen uudelleenarviointi ja uudelleen ajattelu Israelin ymmärtämisenä ”Jumalan kansana”. Mikäli ajattelemme, että Jeremiel on osa tuota uudelleenarviointia, silloin saamme vielä yhden näkemyksen hänen toimintaansa suhteessa paljon laajempaan kuvaan.
Vaikeina aikoina, vastoinkäymisten tai kriisien aikoina ennustukset jumalallisesta sanasta, erityisesti logokset toivolla ja toivon laajentuminen, voivat olla vastalääke inhimilliseen epätoivoon.
Arkkienkeli Jeremiel liitetään myös dogmien selvittelyyn; todellinen luottamus ja usko on se energia sekä asiayhteys, jonka kautta Jeremielin toiminta tulee olevaiseksi. Inhimillisen vapauden todellisuuteen pohjautuva enteellinen usko – inhimillisten valintojen selvät seuraukset, kuuntelemme tai emme mitä meille puhutaan suhteessa ennakkoon arvioimiseen siitä mitä voi tai ei voi tapahtua. Jeremiel on ääni, joka puhuu meille hiljaisuudessa tai hiljaisuudesta, joka antaa mahdollisuuden koskettaa sydäntä sekä olemusta syvemmällä tasolla itsessämme.
On tunne, että Jeremiel on tekemisissä vastuunottamisen kanssa. Ottaa vastuu vastakaiusta vaikka emme tuntisi itseämme valmiiksi siihen, ja sitten päätyä ymmärrykseen tai oivallukseen itsessämme siitä, mitä olemme ymmärtäneet. Ehkä sitten seuraa suurempi vastuunalaisuus.
Vääristymä uskonnossa, ei uskonjärjestelmässä, seurauksena energian vääristämisestä, joka voidaan ilmaista luonnollisemmin toisilla tavoilla. Esimerkki vääristymisestä, kuten seksuaalisuuden kumouksellisuus ja kuinka se korruptoi ”uskonnollisia asioita”, on ollut esillä katolisessa kirkossa viime vuosien aikana. Tämä liittyy myös siihen mitä Jeremiel viestittää – energian väärinkäyttö kumouksellisena sisältönä, jotta hän voi nyt tuoda asioita valoon, asioita, jotka eivät ole ennen valossa olleet.
Jeremiel on yksi seitsemästä ”ydinarkkienkelistä” suhteessa eräisiin juutalaisiin teksteihin. Hänet tunnetaan arkkienkelinä, joka auttaa meitä luonteeltaan enteellisten visioiden kanssa, kyetäksemme aistimaan mikä tulee olemaan. Arvioida uudelleen olosuhteet, jotka ovat muutosprosessissa. Kyetä katsomaan tilannetta uudelleen ja arvioida uudelleen se, mitä on tapahtunut ja saapua näkökulman selkeyteen, joka perustuu sisäisestä tilanteesta, jossa olemme nyt, kohoavaan syvempään oivallukseen.
Jeremiel on arkkienkeli, joka tarjoaa paljon sympatiaa, syvän intuition tunteen. Hän auttaa meitä saavuttamaan kullan sisällämme ja jalostamaan sen, mikä sijaitsee oliivinvihreän alla. Voidakseemme löytää lähteen oliivinvihreästä osana sekoitusta, joka opastaa meitä kohti kullan transmutaatiota sisällämme. Menneisyydestä irtipäästäminen rakastavalla ja hellällä näkökulmalla, jonka avulla voimme tulla toimeen muutosten ja hyödyllisten tavoitteiden kanssa.
Auttaa tuomaan esiin mitä voimme sanoa selvänäköisyydeksi, sekä valveen tietoisuudessa että unielämässä, tämä on osa Jeremielin enteellistä tapaa toimia. Tunne olemuksen selkeydestä – innostuksen ja luottamuksen palauttaminen sen jälkeen, kun on ollut tunne identiteetin menettämisestä.
Kohtaaminen Jeremielin kanssa muuttaa käsityksemme näköalasta elämäämme siten, että tunteet ja ajatukset, jotka ovat sotkeutuneet tai sekoittuneet toisiinsa, selkenevät jotta näemme elämämme olosuhteet ja tilanteet eri näkökulmasta. Eri tason selkeys.
Rakkaudessa ja valossa, Mike Booth”