51%

Appelsiininkukkavesi, luomu (Parasta ennen 08/2019)

Primaveran luomulaatuinen Appelsiininkukkavesi sopii hyväntuoksuiseksi ja luonnolliseksi kasvovedeksi kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle sekä myös miehille. Osana täydellistä kauneudenhoitoa appelsiininkukkavesi eli nerolivesi puhdistaa, kosteuttaa ja raikastaa ihoa.

Luomulaatuinen Citrus Aurantium Amara, Egypti.

HUOM! Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2019.

Pakkauskoko: 100 ml

20,40  10,00 

3 varastossa

Primaveran luomulaatuiset kukkavedet ovat tärkeä osa ihon luonnollista kauneudenhoitoa. Kukkavedet syntyvät eteeristen öljyjen tislauksen sivutuotteena, luomulaatuisina ne ovat upeita ja herkkiä luonnontuotteita. Niitä voi käyttää muun muassa kasvojen ja koko kehon virkistämiseen, kasvovetenä, hauteisiin, raikastavana matkaseurana sekä omien parfyymien tai huonetuoksujen valmistukseen.

Käyttösuositus: Suihkauta appelsiininkukkavettä suoraan kasvoille ja taputtele se tämän jälkeen lempeästi ihoon käsin. Voit myös suihkauttaa kukkavettä vanulappuun ja pyyhkiä täysin kostutetulla vanulapulla puhtaan, kuivan ihon päällä, jonka jälkeen kukkavesi taputellaan ihoon. Kukkavettä voi suihkautella kevyenä, virkistävänä kasteena iholle pitkin päivää ja sitä voidaan käyttää myös meikin päällä.

Vinkki: Luomulaatuinen appelsiininkukkavesi suihkepullossaan on myös luonnollinen, herkkä ilmanraikastaja lastenhuoneeseen.

Valmistusaineet: Citrus Aurantium Amara (appelsiininkukka) kukkavesi*, Alcohol*.
* = valvotusta luomutuotannosta

Valmistaja: Primavera Life GmbH