Archangeloi Metatron esenssisuihke

Archangeloi esenssit suihkutetaan kehon omaan energiakenttään eli henkilökohtaiseen auraan esimerkiksi hoitotilanteessa tai näiden enkelivärähtelyjen kokemiseksi persoonallisella tasolla. Archangeloi Metatron voi auttaa meitä näkemään, ymmärtämään sekä vahvistamaan kykyjämme ja potentiaaliamme.

Archangeloi esenssisuihke: Metatron
Pääteema: Hyvinvoinnin vahvistaminen lahjojen, laatujen sekä mahdollisuuksiemme osalta. Intensiivisin valo loistamassa pimeyden syvyyksiin.

Pakkauskoko: 20 ml

31,00 

1 varastossa

Archangeloi vastaavat arkkienkeleitä: korkeamman tason enkelimäisiä sovittelijoita ihmisen ja jumalaisen välillä. Archangeloin käyttöönotto energiakenttään voi auttaa aktivoimaan auran valosiemeniä edistämään yhteyttä ja ilmaisua meneillään olevasta sieluntarkoituksesta sekä korkeimmasta mahdollisuudesta tähän elämään. Ne auttavat myös keskittämään aikomuksesi ja tunnistamaan paremmin saavutuksesi muutosten aikoina. Tuodessaan sinut lähemmäksi itsesi ymmärrystä, ne tukevat yksilön, ryhmän tai yhteisön suurempaa potentiaalia.

Tuotteen käyttö: Suihkauta kolme lyhyttä suihkausta energiakenttääsi eli auraasi – kerran vasemman olkasi yli, kerran pään eli kruunuchakran päällä ja kerran oikean olkasi yllä. Anna suihkeen asettua hienoaineiseen kehoosi ja tunne suihkeen energia.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd