23%

Archangeloi Raphael esenssisuihke (Parasta ennen 08/2022)

Nämä hienojakoiset, luonnolliset esenssit koostuvat väri-, kivi- ja enkelienergioista sekä eteerisistä öljyistä tarjoten mahdollisuuden koko potentiaalimme käyttöönottoon. Raphael esenssisuihke rohkaisee lempeään rauhaan ja kosketukseen sisäisen äänemme kanssa. Tätä esenssisuihketta suositellaan myös käytettäväksi öisin yhdessä Pallas Athena kvintesenssin kanssa tietoisemman unityöskentelyn puitteissa.

Archangeloi esenssisuihke: Raphael
Pääteema: Sisäisen rauhan hyväätekevä vaikutus kohottaa kokonaisvaltaista hyvinvoinnin tunnetta. Intuition herääminen.

Pakkauskoko: 20 ml

24,00 

1 varastossa

Archangeloi vastaavat arkkienkeleitä: korkeamman tason enkelimäisiä sovittelijoita ihmisen ja jumalaisen välillä. Archangeloin käyttöönotto energiakenttään voi auttaa aktivoimaan auran valosiemeniä edistämään yhteyttä ja ilmaisua meneillään olevasta sieluntarkoituksesta sekä korkeimmasta mahdollisuudesta tähän elämään. Ne auttavat myös keskittämään aikomuksesi ja tunnistamaan paremmin saavutuksesi muutosten aikoina. Tuodessaan sinut lähemmäksi itsesi ymmärrystä, ne tukevat yksilön, ryhmän tai yhteisön suurempaa potentiaalia.

Tuotteen käyttö: Suihkauta kolme lyhyttä suihkausta energiakenttääsi eli auraasi – kerran vasemman olkasi yli, kerran pään eli kruunuchakran päällä ja kerran oikean olkasi yllä. Anna suihkeen asettua hienoaineiseen kehoosi ja tunne suihkeen energia.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd