23%

Archangeloi Sandalphon esenssisuihke (Parasta ennen 07/2022)

Archangeloi esenssit suihkutetaan kehon omaan energiakenttään eli henkilökohtaiseen auraan esimerkiksi hoitotilanteessa tai näiden enkelivärähtelyjen kokemiseksi persoonallisella tasolla. Archangeloi Sandalphon esenssisuihke voi auttaa meitä siirtymään pois konflikteista, kilpailusta sekä eripuraisuutta aiheuttavista uskomusjärjestelmistä ja alkaa saavuttamaan enemmän yhteistoimintaa elämässämme.

Archangeloi esenssisuihke: Sandalphon
Pääteema: Yhteisöllisen itsenäisyyden ja tukemisen ymmärtäminen. Myötätunto, yhteistyö ja keskinäinen riippuvuus.

Pakkauskoko: 20 ml

24,00 

1 varastossa

Archangeloi vastaavat arkkienkeleitä: korkeamman tason enkelimäisiä sovittelijoita ihmisen ja jumalaisen välillä. Archangeloin käyttöönotto energiakenttään voi auttaa aktivoimaan auran valosiemeniä edistämään yhteyttä ja ilmaisua meneillään olevasta sieluntarkoituksesta sekä korkeimmasta mahdollisuudesta tähän elämään. Ne auttavat myös keskittämään aikomuksesi ja tunnistamaan paremmin saavutuksesi muutosten aikoina. Tuodessaan sinut lähemmäksi itsesi ymmärrystä, ne tukevat yksilön, ryhmän tai yhteisön suurempaa potentiaalia.

Tuotteen käyttö: Suihkauta kolme lyhyttä suihkausta energiakenttääsi eli auraasi – kerran vasemman olkasi yli, kerran pään eli kruunuchakran päällä ja kerran oikean olkasi yllä. Anna suihkeen asettua hienoaineiseen kehoosi ja tunne suihkeen energia.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd