Tuote loppu

Arkkienkeli Gabriel ilmanraikastaja

Arkkienkeli Gabriel ilmanraikastajasuihketta suositellaan pyhän tilan luomiseen, se auttaa pääsemään yli vastarinnasta, jota voimme joskus tuntea. Edelleen se tuo lämmön ja hoivan tunnetta tilaan ja auttaa kiinnittämään huomiota sekä tuomaan rakkautta pieniin asioihin. Hyödyllinen perhe- ja yhteisötilanteissa.

Pääteema: Herääminen rakkauteen kaikilla tasoilla.
Tuoksu: Kukkainen ja mausteinen.

Pakkauskoko: 100 ml

34,90 

Varasto loppu

Aura-Soman arkkienkelituoksuista koostuvat ilmanraikastinsuihkeet tarjoavat tunnelmallista tukea suojaamalla, vahvistamalla ja virkistämällä asumis- tai työtilaa. Jokainen näistä, tällä hetkellä neljästä, ihania energioita sisältävästä suihkepullosta täyttää ympäristösi tietyn enkelin ominaisuuksilla, kutsuen herkkää värähtelyä ja valoa tilaasi. Kaikkia näitä tuoksuja voi suihkutella kodissa, toimistossa, hoitolassa, luokkahuoneessa tai esimerkiksi huoneilmaan huonetuoksuna ennen meditoinnin aloittamista. Suihkeita missä tahansa käytettäessä vapautuu iloa, tunnelma kohoaa ja uusi mahdollisuus avautuu jälleen jokaisella henkäyksellä aistien käyttämiseen.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd