Arkkienkeli Mikael ilmanraikastaja

Tämä ilmanraikastaja on mainio vanhan, vaikeasti liikuteltavan energian poistaja – kutsumme tätä suihketta haamujen karkottajaksi! Kutsu siis Arkkienkeli Mikael selvittämään tietä ja poistamaan vanhaa energiaa, joka ei enää palvele sinua.

Pääteema: Iloinen irtipäästäminen ja tämänhetkisen tilanteen hyväksyminen.
Tuoksu: Kukkainen ja raikkaan mausteinen.

Pakkauskoko: 100 ml

34,90 

2 varastossa

”Ostin Michael Arkkienkeli-ilmanraikastajan suihkuttaakseni sitä kokeisiin opiskelevan poikani huoneessa ja kokeet menivät pitkästä aikaa hyvin. Tästä rohkaistuneena otin suihkeen mukaan työpaikkani palaveriin ja suihkuttelin tuoksua salissa rohkeasti ennen kokousta – kokous sujui ilman tavanomaisia eripuraisuuksia todella iloisissa ja harmonisissa merkeissä.” – Kristiina

Aura-Soman arkkienkelituoksuista koostuvat ilmanraikastinsuihkeet tarjoavat tunnelmallista tukea suojaamalla, vahvistamalla ja virkistämällä asumis- tai työtilaa. Jokainen näistä, tällä hetkellä neljästä, ihania energioita sisältävästä suihkepullosta täyttää ympäristösi tietyn enkelin ominaisuuksilla, kutsuen herkkää värähtelyä ja valoa tilaasi. Kaikkia näitä tuoksuja voi suihkutella kodissa, toimistossa, hoitolassa tai esimerkiksi huoneilmaan huonetuoksuna ennen meditoinnin aloittamista. Suihkeita missä tahansa käytettäessä vapautuu iloa, tunnelma kohoaa ja uusi mahdollisuus avautuu jälleen jokaisella henkäyksellä aistien käyttämiseen.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli ”ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd