Tuote loppu

Arkkienkeli Rafael ilmanraikastaja

Arkkienkeli Rafael ilmanraikastaja kannustaa lempeään, lohduttavaan rauhaan, mikä edistää tunnetta hyvinvoinnista ja eheydestä sekä kuuntelemaan sisäistä ääntämme, joka nousee hiljaisuudesta. Pyydä Rafaelia auttamaan sinua yhdistymään siihen, mitä käyttää, syödä ja tehdä kohottaaksesi terveyttäsi ja hyvinvointiasi.

Pääteema: Rauhasta, ilmaisusta ja luovuudesta huolehtiminen.
Tuoksu: Makean mausteinen.

Pakkauskoko: 100 ml

34,90 

Varasto loppu

Aura-Soman arkkienkelituoksuista koostuvat ilmanraikastinsuihkeet tarjoavat tunnelmallista tukea suojaamalla, vahvistamalla ja virkistämällä asumis- tai työtilaa. Jokainen näistä, tällä hetkellä neljästä, ihania energioita sisältävästä suihkepullosta täyttää ympäristösi tietyn enkelin ominaisuuksilla, kutsuen herkkää värähtelyä ja valoa tilaasi. Kaikkia näitä tuoksuja voi suihkutella kodissa, toimistossa, hoitolassa, luokkahuoneessa tai esimerkiksi huoneilmaan huonetuoksuna ennen meditoinnin aloittamista. Suihkeita missä tahansa käytettäessä vapautuu iloa, tunnelma kohoaa ja uusi mahdollisuus avautuu jälleen jokaisella henkäyksellä aistien käyttämiseen.

Tuotteen käyttö: Aura-Soma ilmanraikastajat eli “ilmanhoitoaineet” ovat tehokkaita – yhteen huoneeseen riittää mainiosti 2-3 suihkaisua energioiden muuttamiseksi ja uusien energioiden herättämiseksi. Tarkoituksena on aistia ja tunnistaa hienovaraiset energian muutokset ennemmin kuin täyttää tila liiallisesti houkuttelevalla tuoksulla. Tilat, joissa energiat ovat haastavampia, saattavat kaivata uuden suihkutuksen muutaman tunnin kuluttua edellisestä. Ilmanraikastajia voikin käyttää 2-3 tunnin välein tarvittaessa tai niin halutessa.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd