17%

Auringonvalo taskupullo (Parasta ennen 12/2022)

Tasapainopullo n:o 4 yhdistetään solar plexus chakraan, tietoon tietoisessa mielessä ja alitajunnan viisauteen. Se kuvastaa myös huumorintajuista ihmistä, joka kykenee suhtautumaan elämään aurinkoisella mielellä. Tämä tasapainopullo voi auttaa ongelmissa, jotka liitetään vaikeuksiin löytää valoa elämässä tai pelkoihin elämän pieniä yksityiskohtia kohtaan.

Väri: keltainen/kulta.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2022.

Pakkauskoko: 25 ml

19,00 

1 varastossa

Taskukokoiset pelastuspullot ovat käteviä 25 ml kokoisia, muovisia tasapainopulloja, jotka kulkevat näppärästi mukana eli näiden taskupullojen apu on aina lähellä. Niitä valmistetaan tietyistä Equilibrium tasapainopulloista, jotka ovat osoittautuneet suosituiksi ja käytännöllisiksi päivittäisessä käytössä. Taskupullot ovat eri tavalla energisoidut kuin lasiset tasapainopullot, jolloin useampi ihminen voi käyttää niitä. Taskupullon ravistaminen aktivoi tuotteen vain väliaikaisesti, mikä tekee niistä ihanteellisia jakaa ja käyttää esimerkiksi koko perheen kesken.

Tuotteen käyttö: Vapauttaaksesi taskupullon energiat, ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi kunnes pullon kaksi nesteosaa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada jonkin verran nestettä oikealle kämmenellesi ja hiero emulsio ihollesi ympäri kehoa pulloon liitetyn chakran tasolla tai mihin tahansa tunnet tarvetta värin lisäämiseen.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd