20%

Aurinkokivi heiluri

Hopean värisen ketjun päässä oleva aurinkokiviheiluri. Ketjun toisessa päässä on vuorikidehelmi. Heilurin metalliosat ovat hopean väristä korumetalliseosta.

Koko: ketjun pituus 16 cm ja heilurin koko noin 40 mm.

11,20 

2 varastossa

Osastot: ,

Heiluri on pitkän historian omaava väline, joka auttaa vastaamaan selkeästi esitettyihin kysymyksiin ’kyllä’ tai ’ei’. Ennen tilaamasi heilurin käyttöönottoa puhdista ja pyhitä se sekä anna sille sitten myönteinen tehtävä kysymyksen muodossa. Näin saat vastauksia sinua askarruttaviin kysymyksiin ja vahvistat omaa intuitiotasi. Heilurilla voit myös tasapainottaa chakrojesi toimintaa tai etsiä vaikka kaivonpaikkaa.

Kivien voimaa: Keltaisen, oranssin, punertavanruskean ja kermanvaalean sävyinen aurinkokivi omaa aimo annoksen valon voimaa ja luovuutta, se on voimakas energian johdattaja ja vahvistaa visualisointikykyä. Perinteisesti aurinkokivi on liitetty hyväntahtoisiin jumaliin sekä onneen ja hyvään tuuriin.

Jokainen luonnonkivi on yksilöllinen koon, muodon ja värityksen suhteen. Tuotekuva antaa ainoastaan esimerkin heilurin ulkonäöstä.