20%

Avalon riipus peridooteilla

Sterling hopeasta valmistettu Avalon symboliriipus kahdella aidolla, hiotulla peridootilla (3 mm). Riipuksen koko on 28 mm.

29,60 

1 varastossa

Osastot: ,

Avalonin mystinen maailma – oli kerran täällä maan päällä, nyt korkeammissa ulottuvuuksissa kiehtoen meidän mieliä edelleen. Avalon on ylimaallisen rauhan symboli, joka kuvastaa kahden maailman yhdistymistä ollen myös ulottuvuuksien portti. Aineellinen maailma ja henkinen maailma on esitetty kahdessa toisiinsa kytkeytyvässä ympyrässä. Ihminen, joka kävelee maapallolla, seisoo näiden kahden maailman välillä molempien ollessa tärkeitä. Avalon-merkki auttaa kohtaamaan molemmat puolet ikuisessa harmoniassa ja tasapainossa, omaan keskustaan keskittyen, edestakaisin ulottuvuusporttien yli matkaten.

Limetin ja oliivinvihreiden sävyissä kuultava peridootti on kiviterapian mukaan voimakas puhdistaja monella eri tasolla, se vapauttaa vanhoista taakoista ja kielteisistä ajatuskuvioista. Peridootti motivoi uuteen kasvuun, terävöittää mieltä sekä helpottaa mustasukkaisuuden tunteissa.