79%

Avokadoöljy, luomu (Parasta ennen 12/2020)

Luomulaatuinen, paksu ja ravitseva sekä vitamiinirikas Avokadoöljy palauttaa terveellisen hehkun iholle ja kiillon hiuksiin. Tämä orgaaninen ja kosteuttava öljy tarjoaa intensiivistä hoitoa ja kestävää suojaa kuivalle iholle ankariin ympäristön vaikutuksiin.

Luomulaatuinen Persea Gratissima, Uusi Seelanti.

Pakkauskoko: 100 ml

5,00 

2 varastossa

Primaveran kasvi- ja siemenöljyt ovat laadukkaita, kylmäpuristettuja ja puhtaita luomuöljyjä, jotka ravitsevat ihoa tehokkaasti. Niitä käytetään sellaisenaan vartalonhoitoon ja hierontaan sekä myös pohjaöljyinä omille aromaterapeuttisille öljysekoituksille.

Käyttösuositus: Avokadoöljy on hyvin paksua ja ravitsevaa öljyä, siksi se on iholle käytettynä parhaimmillaan laimennettuna suhteessa 1:10 jojoba- tai manteliöljyyn. Hierotaan kostealle iholle ihon puhdistuksen jälkeen.
Säilytys viileässä.

Vinkki: Välttämättömien rasvahappojensa ja korkean vitamiinipitoisuutensa ansiosta avokadoöljy sopii mainiosti myös kuivien ja huonosti kohdeltujen hiusten hoitoon. Levitä pieni määrä avokadoöljyä hiuksiin ja erityisesti kuiviin hiuslatvoihin. Kampaa hiukset ja anna öljyn vaikuttaa noin kaksi tuntia. Pese sen jälkeen hiukset miedolla shampoolla. Toista käsittely ainakin kerran tai pari kertaa kuukaudessa ja hiuksesi kiittävät sinua kauniilla kiillollaan.

Ainesosat: Persea Gratissima (avokado) öljy*. *=luomu.

Valmistaja: Primavera Life GmbH