B001 Fyysinen pelastus

Väri: sininen/syvä magenta.
Väri sekoitettuna: syvä magenta.
Tasapainopullon B001 avainasiat: Yhdistetään kruunuchakraan ja kolmanteen silmään. Tämä tasapainopullo saattaa sopia henkilölle, jolla on vaikeuksia menneisyydestä irtipäästämisessä. Pullo kertoo rauhasta ja luottamuksesta, vanhoista kaavoista vapautumisesta sekä kyvystä kuunnella myötätunnolla ja kommunikoida selkeästi.
Pääteema: Kommunikaatio sisäisen olemuksen kanssa ja ymmärrys arkipäivän henkisyydestä.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja sekä kaulan, niskan ja korvien ympärille.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 01/2023.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd