B002 Rauhan pullo

Väri: sininen/sininen.
Väri sekoitettuna: sininen.
Tasapainopullon B002 avainasiat: Rauhallinen kommunikaatio kauttamme, hoivaava energia, luonnollinen auktoriteetti. Tämä tasapainopullo liitetään yhteen viestinnän virtaamisen tai huomion puutteen kanssa. Henkisellä tasolla Rauhan pullo kuvastaa yhteyttä omaan itseensä; se kuvastaa rauhaarakastavaa ihmistä, joka on harmoniassa itsensä kanssa.
Pääteema: Yhteys todelliseen sisäiseen rauhaan ja rauhallinen kommunikaatio.
Muuta: kuuluu Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: hiusraja, niska ja alaleuka sekä koko kaulan alue.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 11/2022.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

”Sininen väripullo on ollut melko haasteellinen. Pullo on tuonut oikean suvantovaiheen elämään. Pullo tuntuu haluavan vapauttaa kaikenlaisesta itsepetoksesta. Itsetutkiskelua on tullut harrastettua ja sehän käy parhaiten, kun on yksin. Täytyy keskittyä olennaiseen ja luopua kaikesta turhasta, koskipa se tavaraa, valheita tai ihmisiä. Sininen on antanut aikaa, päätöksistä tulee hyviä, kun nukkuu yön yli. Se on tehnyt harkitsevaksi ja johdattanut perustotuuksien äärelle. Niissä riittää miettimistä.” – Merja

”Aloittaessani käyttää pulloa nro 2 (Rauhan pullo) heti ensimmäisestä yöstä lähtien aloin nähdä unta naimisiin menosta ja häissä olosta, joten vahvana teemana tässä oli feminiinisen ja maskuliinisen puolen yhdistäminen. Käytin pulloa lähinnä illalla ennen nukkumaan menoa, joten prosessi saattoi senkin takia näkyä vahvana etenkin unissa. Muuten tuntemukset eivät olleet hirveän vahvat, jonkinlaista tahmeuden tunnetta ja matalapaineista oloa koin. Ja se kesti oikeastaan ihan viimeiseen asti, kun pulloa käytin. Viimeisenä aamuna, kun olin käyttänyt pulloa, heräsin todellakin tunteeseen ”rauha, joka ylittää ymmärryksen” ja tunsin mitä se tarkoittaa. Prosessin aikana raivattiin tilaa tälle rauhalle syntyä selvästi. Rauha sisällä rakentuu tasapainosta ja tässä omien sisäisten eri osiemme yhdistäminen on tärkeimpänä, kuten maskuliinisen ja feminiinisen osan yhdistyminen meissä.” – Jaana

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd