B003 Sydänpullo, Atlantislaisen pullo

Väri: sininen/vihreä.
Väri sekoitettuna: turkoosi.
Tasapainopullon B003 avainasiat: Tämän tasapainopullon värit yhdistetään kurkku- ja sydänchakraan, eritoten elämän emotionaaliseen eli tunnepuoleen. Nämä värit helpottavat tunteiden ilmaisussa sekä päätöksenteossa. Pullo kertoo ihmisestä, jolla on kyky auttaa muita ihmisiä löytämään oma suuntansa, ja jolle totuus on tärkeä asia. Pullon energiat auttavat mahdollisesti pääsemään käsiksi omaan mielikuvitukseen ja taiteelliseen luovuuteen.
Pääteema: Huolehtiva kommunikaatio sydämestä ja olemuksen emotionaaliselta puolelta.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: koko rintakehän alueelle.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 04/2023.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

”Hyvin toimii se sinivihreä pullo n:o 3. Nukun nyt mainiosti ja olo on muutenkin rauhoittunut. Tuntuu olevan lady-ainetta!” – Virpi

”Huomasin heti tasapainopullojen käytön aloitettuani kaksi asiaa: olen enemmän keskipisteessäni ja näen eloisia unia. Unet eritoten ovat hyödyllisiä, ne tuovat esiin tapahtumia, joita en ole ajatellut vuosikausiin ja nyt käsittelen näitä asioita päiväkirjaa kirjoittamalla. Kiitos öljyjen lähettämisestä, nautin matkastani niiden kanssa.” – Minna

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.
Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd