B004 Auringonvalopullo

Väri: keltainen/kulta.
Väri sekoitettuna: kullankeltainen.
Tasapainopullon B004 avainasiat: Nämä eloisat värit voivat auttaa käsittelemään elämän ylä- ja alamäkiä aurinkoisella ja iloisella tavalla. Pullo kertoo sisäisestä voimasta ja viisaudesta sekä yhteydestä muinaiseen Egyptiin. Pullon valinneella henkilöllä on sisäinen tieto, oppi ja viisaus sekä kyky organisoida asioita. Pullon käyttö saattaa auttaa pelkojen kohtaamisessa ja voittamisessa.
Pääteema: Sisäinen tieto, oppi ja viisaus. Tuo käsiteltävät asiat päivänvaloon.
Muuta: kuuluu Pelastus- ja Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: ympäri kehoa solar plexus alueella.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 02/2024.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

2 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd