B005 Auringon nousu- ja laskupullo

Väri: keltainen/punainen.
Väri sekoitettuna: oranssi.
Tasapainopullon B005 avainasiat: Tämä pullo liitetään juurichakraan ja sen viesti auttaa meitä käyttämään omaamamme voimat ja energiat älykkäästi. Pullossa on dynamiikkaa ja karismaa sekä taidokasta elämän materiaalisen puolen käsittelyä. Pullo säteilee iloa ja ilmapiiriä, jossa kaikkien on hyvä olla. Pullon käyttö saattaa auttaa rakentamaan käsityksiä, tuoda tukahdetun raivon esiin sen alkuperäisen syyn kanssa sekä auttaa löytämään turvallisuutta ja syvällisiä ihmissuhteita.
Pääteema: Mahdollisuus tuoda elämään enemmän innokkuutta ja rakkautta.
Muuta: kuuluu Chakrasarjaan.
Suositeltava käyttöalue: juurichakran alueelle, myös jalkoihin ja jalkateriin.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 08/2024.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

”Tämä juurichakrapullo oli vaikutuksiltaan selkein ja vahvin kaikista käyttämistäni pulloista tähän asti. Prosessi oli itselle raskasta henkisesti, koska kaikki vuosia alaspainettu viha ja tukahdutettu raivo nousi pintaan. Jossain vaiheessa prosessia kävi jopa mielessäni erakoitua, koska yhtäkkiä sietokyky lähes kaikelle putosi todella alhaiseksi. Prosessia auttoi kielteisten tunteiden hyväksyminen. Kaikki pidätetty viha oli aiemmin lukinnut elinvoimaani ja tunsin aiemmin itseni usein tosi väsyneeksi. Ymmärsin tämän pullon nostaman prosessin avulla, miten paljon itseni tukahduttaminen olikaan padonnut energiaani.
Pullon käytön jälkeen tunsin mieletöntä uudenlaista vapauden tuntua itsessäni ”olla kuten olen”. Tunsin oloni maadoittuneemmaksi, läsnäolevammaksi – ei ollut kiirettä mihinkään. Levottomuuden tuntu, jota aiemmin usein koin, oli kadonnut sisältäni. Hyväksyin itseni kokonaisvaltaisemmin. Suhteeni ruokaan muuttui myös. Ruokailemisesta tuli säännöllisempää ja suhteeni ruokaan muuttui tasapainoisemmaksi. Opin huolehtimaan energian saannistani paremmin, ennen tätä ruokailu oli kuin välttämätön paha, ja nyt siitä tuli enemmän nautinto.” – Elisa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd