Tuote loppu

B006 Energiapullo

Väri: punainen/punainen.
Väri sekoitettuna: punainen.
Tasapainopullon B006 avainasiat: Innostuneisuus ja rakkaus elämää kohtaan. Rakkauden perusenergia, mahdollisuus herätä suurempaan tietoisuuteen.
Pääteema: Elinvoimaa, energiaa ja elämänhalua.  Uudelleen energisoiva ja maadoittava, antaa intoa elämään ja energiaa uusiin alkuihin. Punainen sekä ylemmässä että alemmassa pullonosassa viittaa erittäin vahvaan energiaan, jolla on mahdollisuus herättää kundalinienergia ja yhdistää maskuliininen ja feminiininen energia omassa itsessä.
Suositeltava käyttöalue: Kaikkialle lantion seudulla. Mikäli energiat ovat todella vähissä, jalkapohjiin väriöljyn levittäminen on erittäin suositeltavaa.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 12/2023.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

Varasto loppu

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd