B007 Getsemanen puutarha

Väri: keltainen/vihreä.
Väri sekoitettuna: oliivinvihreä.
Tasapainopullon B007 avainasiat: Uskon koetus ja viisaus luottaa elämän prosessiin. Iloinen sydän ja rakkaus luontoa kohtaan.
Pääteema: Tämä pullo edustaa ”uskontestiä”, joten tärkein teema on luottamus ja näkemys jatkaa sinnikkäästi todennäköisyyksiä vastaan. Tunne ilosta, tilasta ja suunnasta.
Suositeltava käyttöalue: sydämen ja solar plexus chakran alueille.
Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 05/2023.
Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd