B008 Anubis

Väri: keltainen/sininen.
Väri sekoitettuna: vihreä.

Tasapainopullon B008 avainasiat: Tiedon kommunikaatio, rauhan ilo, tieto ja rauha omassa itsessään. Oikean suunnan löytäminen. Mahdollisuus tunnistaa tilanteen todellinen arvo sekä kyky tuoda huomiota ja tunnetta keskittyneesti elämän olemukseen.
Pääteema: Viisauden tasapaino sisäisen kommunikaation kautta.
Suositeltava käyttöalue: kaikkialle keskivartalon alueilla.

Parasta ennen eli vähimmäissäilyvyysaika 07/2023.

Pakkauskoko: 50 ml

41,00 

1 varastossa

Värilliset tasapainopullot ovat kaksivärisiä, vesi- ja öljyosasta muodostuvia yhdistelmiä. Jokainen pullo sisältää eläviä energioita väreistä, kasveista ja puolijalokivistä. Pulloissa yhdistyvät mineraali- ja kasvikunnan värähtelyt tasapainoisella tavalla, jonka voit käyttää suoraan ihollesi ja kokea niiden moninaiset, hyödylliset vaikutukset omassa elämässäsi.

Tuotteen käyttö: Ravista pulloa voimakkaasti vasemmalla kädelläsi terapeuttisessa otteessa kunnes väliaikainen emulsio on muodostunut eli vesi- ja öljyosa ovat sekoittuneet keskenään. Kaada hieman nestettä kämmenellesi ja hiero neste ihollesi täydellisenä vyönä kehosi ympäri chakran tai chakrojen tasolla, jotka kyseiseen pulloon värien puolesta liitetään. Voit kuunnella myös tuntemuksiasi, sisäistä ääntäsi, ja levittää emulsiota keholle haluamaasi kohtaan – paras opas on sisälläsi.

Valmistaja: Aura-Soma Products Ltd